Gå til innhold

Forbrukerkjøps loven og tjenester


phnx85

Anbefalte innlegg

Jeg var og fikk slipt et sett nøkler til bilen min hos låsesmeden. Han påstod det ikke var mulig å kopiere reservenøkklen, han trengte nøkkelkoden for at det skulle bli rett. Den hadde jeg, men han mente Ford kunne finne den. De på Ford satt reservenøkkelen i en maskin og leste ut koden. Låsesmeden slipte de to blanke nøklene etter koden og alt var i orden trodde jeg.

Da jeg kom hjem oppdaget jeg at de nye nøklene ikke passet i hverken tenningsylinderen eller dørsylindrene. Etter å ha sammenlignet de nye nøklene mot hoved- og reserve nøklene mine ser jeg at de ikke stemmer overens.

 

Slik jeg ser det kan to ting ha skjed:

1) Ford har gitt meg feil nøkkelkode av en eller annen grunn.

2) Låsesmeden har slipt nøklene feil.

 

Problemet mitt nå er at de nye nøklene tilhører et fjernstyringskit jeg bestilte fra england. Tror ikke det skal være noe problem å bestille nye blank nøkler, men hvem tar regninga? Tvilsomt at Ford er interessert i det, siden jeg ikke betalte noe for å få nøkkelkoden. Er låsesmeden uten skyld siden jeg fikk nøkkelkoden fra en 3.part?

 

Nye blanke nøkler koster nok ikke all verdens, men det kostet nesten 600,- å slipe to nøkler. Er min eneste mulighet å satse på goodwill fra låsesmeden og at de sliper nye gratis?

Endret av phoen|x
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det som kan gå galt går galt! Var nede hos låsesmeden, for å sjekke om nøkkelen var slipt feil. Han bad meg teste nøkkelen i tenningslåsen og selvfølgelig satt den seg fast!

 

Etter å ha rikklet på den i en halv time endte det opp med at vi ringte Ford. Virker som eneste alternativet er å få den berget til verkstedet deres. Får håpe forsikring dekker det..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...