Gå til innhold

Trenger ny mobil, fått tilbud på SE W810i


Anbefalte innlegg

Mobilen min (Nokia 6300) ble ødelagt i går (mistet i bakken på hovedveien, trakket på av meg og kjørt over av diverse kjøretøy), så jeg trenger en ny mobil. Jeg var ikke særlig fornøyd med 6300, ettersom jeg mener at Nokia generelt har begynt å lage mer og mer mobiler for voksne, jobbmobiler etc. Lite passende for en ungdom som meg.

 

Var på elkjøp/expert/elprice isted for å sjekke litt utvalg og priser. Jeg har tenkt å kjøpe netcom youngtalk, og sjekket priser derfra. FIkk et bra tilbud på Elkjøp på SE W810i, for 500kr med Netcom Youngtalk (200 kr i måneden, ring for hele beløpet, 30sms/10mms gratis). Min mor betaler dette abbonementet, så er np.

 

 

Til saken; er dette et bra kjøp? Det er interessant, pga jeg får med 1 års full forsikrig for 500kr(som jeg vil ha, pga jeg er kløne, og det koster egentlig 700 elns). Det virker som en god mobil, mye bedre enn Nokia 6300 hvertfall. Eventuelt hva bør/kan jeg heller kjøpe? Noe som er i samme prisklasse, eventuelt opp mot tusenlappen->litt over.

 

Takker for svar, ble kanskje litt langt..

 

PS: Leter etter en mobil som ser litt stilig ut, gjerne flipp/skyvetelefon, som kan spille av mp3filer, og gjerne litt artige funksjoner som TrackID som SE tilbyr. Men nesten viktigst av alt, er det fint om den er ROBUST. Jeg er klønete, kan lett miste i bakken og den slags. Eventuelt en billigere telefon jeg kan ta forsikring på.

Endret av Genuine Genes
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg nekter å tro at Elkjøp selger W810i.

Jeg kjøpte W810i hos elkjøp i juli 2006 (har den fortsatt), og da var det heller ikke en helt ny modell. Ingen mobiler holder seg på markedet i 3 år.

 

edit: W595 er en god telefon, men alt er selvsagt relativt. Siden du fremhever kravet om robusthet ville jeg heller kikket på SE C702. Dette er ikke primært en musikktelefon, men de fleste telefoner til over ca 2000 kr i dag støtter jo musikk (denne inkludert). Oppgraderer du minnekortet og legger ved SE-walkmanheadset, eksempelvis HPM-64, har du i bunn og grunn tilsvarende en walkmantelefon, bare uten selve walkmanknappen, som er sprut- og støtsikker. I tillegg kan jeg anbefale telenors mobilforsikring til 25 kr mnd (evt elkjøp sin idiotforsikring, dersom du kjøper hos dem, som jeg tror dekker enda mer). Dette blir noe dyrere enn en W595, men da slipper du å kjøpe ny når du har mistet den i bakken én gang.

 

Dersom du har bruk for en virkelig robust telefon bør du kikke på Sonim XP-3. Dette er etterkommeren til XP-1, som Amobil har kjørt over med BMW 523, noe den forsåvidt ikke tålte så bra, men den fungerte likevel etterpå, noe som er ganske imponerende. Evt. kommer Samsung snart med sin B2700, men jeg tror begge disse alternativene ekskluderer muligheten for en god mp3-telefon.

Endret av srbz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...