Gå til innhold

Spillverket.no: Egen seksjon for CS


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Nei fy. Dette er et hardware forum. Finnes jo ganske mange rene counter-strike forum allerede. Ta f.eks en titt på www.sogamed.com

 

Nei, det er et spillforum. Men er enig. Det finnes mange unødvendige CS-poster postet av CS-fjortiser, men jeg plages ikke noe særlig av det. Man kan heller snakke til dem enn å lage en ny del, ettersom at det antagelig bare kommer til å bli enda flere useriøse poster.

Lenke til kommentar

Poenget var jo at dette var en kategori som skal "gjemmes" vekk fra oss vanlige brukere. Ingen spill får så mye oppmerksomhet i gamer.no sitt forum som CS. Av ren barmhjertighet burde vi normale lesere blitt spart for dette.

 

Alle de useriøse CS-postene hadde blitt holdt innenfor den ene seksjonen og verden hadde blitt problemfri! :woot:

Lenke til kommentar

Kunne heller ha blitt postet en post eller vært litt mer streng på nye poster som er postet utallige ganger før som har med CS å gjøre. Det finns en søkefunksjon :evil: , og for helvete bruk den. For ikke å snakke om utallige community sider som florerer over nettet. www.counter-strike.net har eget forum der de fleste problemene er tatt opp, og folk gidder ikke engang å søke litt for å få svar på problemene sine. :wink:

Lenke til kommentar

Nei, vi kommer ikke til å lage en egen kategori for Counter-Strike. Da vil vi også være nødt til å lage kategorier for alle andre mulige spill folk er glad i også, og en slik layout ønsker vi ikke på forumet vårt. Dessverre for noen, men de fleste er nok enig i at det er mest oversiktelig slik det er i dag.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Kan dere teste CS? (vet det er gammelt osv.) men har lyst til og se hvordan andre personer ser på det, i dette forumet virker det som at alle hater det, men det er et ganske bra multiplayer spill :woot: ! sÅ PLEASE kunne dere prøvd å fått til en liten omtale av CS?

 

mvh [CF]c

Lenke til kommentar

Jeg vil ha et forum for pong!!! :woot:

Ehm. Kan ikke folk bare ignorere postene om CS, eller lage en FAQ som elegant kan henvises til. Som f.eks. "Q: OMFG!!!!!!!!1 Jg får ikke 100fps, bare 99!!!!!1 A: Fps_max skal stå på 101 for å få hundre. En frame er virkelig det som gjør deg 1337. Gå og heng deg."

:wink:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...