Gå til innhold

Mulig å spille av musikk i bakgrunnen i PS3?


Xperia X10

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg har virkelig spammet denne kategorien med noob spørsmål. Forhåpentligvis er dette den siste.

 

Er PS3 virkelig så dårlig at den ikke klarer å spille av musikk i bakgrunnen? Musikken stopper med en gang jeg går tilbake, ut av musikkspilleren.

 

Kommer an på spillet. Denne funksjonen må være lagt inn av spillprodusenten. F.eks. Motorstorm Pacific Rift støtter dette.

Lenke til kommentar

Du kan ha musikk i bakgrunnen i menyen. Da må du bare trykke playstation knappen etter du har satt på musikk, ikke runding, det vil avslutte det.

 

Det er noen få spill som støtter egen musikk i spillet, men det er da intigrert av selve spillet, og har ikke noe med det iboende opperativsystemet å gjøre.

 

Mange savner denne funksjonen siden det er en av de store og gode kortene til Xbox360. Det er bare synd at Microsoft faktisk har tatt patent på den type teknologien. Når noen tar patent på slike ting, spesielt et så markant stort selskap som microsoft som har advokater i millionklassen som bare venter på å rive deg et nytt et. Så er du forsiktig med å gjøre noe som kan terge dem. Det finnes nok veier rundt for sony etterhvert. Men frem til da så får vi kose oss med det utviklerne mener er god musikk. Eller være kreative selv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...