Gå til innhold

Pentax diskusjonstråd: Tråden for digitale Pentaxianere.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har en lei følelse av at jeg kommer til å finne ut hvor gode servicemulighetene er, se vedlagt bilde. Er det noen som helst slags innstilling som kan forklare de rosa stripene på venstre side? Kliss nytt 4GB Sandisk Extreme III minnekort, K20D, har fått det frem både med 18-55 og 55-300, men kun på JPEG-setting.

post-139385-1235854205_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Har du formatert minnekortet?

Nei – ikke før nå, og det løste problemet! Tusen takk for kjapt svar, nå løftet stemningen seg en del hakk her. :)

 

Live View har jeg ikke prøvd ennå, tviler på om jeg kommer til å bruke det stort. Bare av nysgjerrighet, er slike problemer noe en må regne med med Live View-teknologien?

Lenke til kommentar
Har du formatert minnekortet?

det løste problemet!

Neida, bare litt tilfeldig korrelasjon der. Stripene dukker opp fra tid til annen, først et lass av bilder etter hverandre, så forsvinner de for en stund. Dukker også opp i LiveView. Får høre med butikken.

Lenke til kommentar

Nytt kamera i dag, nå funker galskapen!

 

Cameraworld.co.uk kan med andre ord anbefales – gode priser på det jeg har vært ute etter, og servicen virker helt upåklagelig. Han jeg kjøpte kameraet av klarte ikke å få frem feilen i butikken, men så på de jeg hadde på minnebrikken og gav meg nytt kamerahus uten noen form for diskusjon. Veldig behagelig.

 

Jeg fikk brukt det forrige huset en del både på lørdag og søndag, er veldig happy. Uten at jeg har fått fintestet optikken synes jeg denne duger over forventning, skulle kanskje ønske den var litt lyssterk, men da kan man jo lett femdoble prisen – så får se på noe grom fastoptikk om ikke for lenge.

 

Ergonomien, byggekvaliteten og brukervennligheten på K20D er i min opplevelse helt fantastisk. Bygd som et gjennomtenkt verktøy i alle ledd, gjør akkurat det jeg vil uten at jeg må tenke meg om for mye, og alt jeg vil ha av funksjoner er tilgjengelig umiddelbart.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...