Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hm, jeg fikk instrukser av en kamerat om å vente ett par dager før jeg begynte å bruke krem, men at jeg burde spyle tattooen regelmessig med lunket vann. "Så ofte du gidder" var det vel igrunnen han sa.

 

Men jeg vurderer å gå på apoteket og kjøpe spenol og bare begynne å bruke det med en gang. Så spørsmålet er ganske enkelt; Bør jeg begynne å bruke fuktighetskremer ala Halos (eller hva den nå het) allerede, eller bør jeg vente litt?

 

Tok min første tattis i går :)

Endret av TheScorp
Lenke til kommentar

Helosan heter den. Jeg tok også tatovering igår, og ble da bedt om å smøre minst 2 ganger om dagen. Dette for å holde huden fuktig, slik at den ikke trekker seg sammen og gjør ting ubehagelig.

 

Jeg anbefaler deg å smøre med en gang, i hvertfall hvis du kjenner at den begynner å bli ubehagelig/klør eller noe annet. Spenol eller Helosan er begge uparfymerte fuktighetskremer som er anbefalt. Helosan får du på apoteket.

 

Grattis med ny tatovering!

Endret av Venesis
Lenke til kommentar

Yes, Helosan var det. Takker! Så den er innkjøpt og da begynner jeg bare å smøre i dag. Foreløpig har jeg brukt lunket vann til å bare skylle over med hvis det har vært litt tendenser til kløe eller lignende.

 

En ting må jeg si, det å ta en tatovering var langt mindre smertefullt enn jeg hadde trodd. Ikke det at jeg kommer til å ta på ribbeina noen gang, men på "normale" steder med gjennomsnitlig følsomhet var det helt greit.

 

Men hvor mye bruker man av Helosan? Nå tok jeg igrunnen minimalt, og la tidens tynneste lag over tattoveringen siden jeg mener å ha lest at den bør få puste for å sørge for at den får leget seg. Littegrann tykkere enn hvis jeg bruker en håndkrem på hendene som jeg gnir helt ut er vel det eneste jeg kan sammenligne med.

 

Hadde igrunnen tenkt å stoppe med denne ene, men det ser ut som det går til helvete... :p

Endret av TheScorp
Lenke til kommentar

Min første lille sak;

 

img27.imageshack.us/i/37818135964743553013618.jpg/

 

Ikke noe vanvittig opplegg, men jeg synes den er clean. Selv om den faktisk mangler ett bein på hver side når jeg tenker meg om. Men minor details.

 

Planer om å utvide den armen til en sleeve etterhvert.

 

Edit: Fjernet http, så får dere heller legge det til selv. >.>

Endret av TheScorp
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...