Gå til innhold

Darkfall is coming!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De som har spillt UO vet hvordan det hadde blitt hvis det hadde blitt fullstendig fri housing...det hadde knapt nok blitt mulig å komme frem etterhvert.

 

Angående det med items på bakken: For å hindre lagg, og at folk ikke skal misbruke det ved å skape lagg i kampsituasjoner. Dette er det samme i ca alle MMOer jeg har vært innom. Hvis noen har en "smart" løsning på dette som ingen av de store spillselskapene har kommet på, så anbefaler jeg at dere søker jobb hos en av de.

 

De har endra noe på det med å angripe byer fra oppstarten, men det fungerer vel ca likt. Før så sa de at man måtte bygge angrepsfort før man kunne angripe byen. Dette tok tid, samtidig som dette fortet kunne bli angrepet mens det ble bygget. Dette ser ut til å ha blitt fjernet.

Endret av Skvate
Lenke til kommentar

Når du kommer med halv-ferdige argumenter som du ikke kan støtte opp under for så å quote en del av et svar som ikke har noe med denne tråden her å gjøre så må jeg si meg enig med Motoko.

 

EDIT: Igjen, mulig du ikke skjønte at det var sarkasme? Isåfall. Det var sarkasme. Altså det at dine svar oser av kvalitet

Endret av o(O)phus
Lenke til kommentar
Når du kommer med halv-ferdige argumenter som du ikke kan støtte opp under for så å quote en del av et svar som ikke har noe med denne tråden her å gjøre så må jeg si meg enig med Motoko.

 

EDIT: Igjen, mulig du ikke skjønte at det var sarkasme? Isåfall. Det var sarkasme. Altså det at dine svar oser av kvalitet

Er vel fordi jeg ikke trenger å forklare meg for deg. Jeg digger MMO'r hvor items kan bli droppa på bakken og ting (stoler, steiner, kasser osv) kan bli flytta rundt på. Hvor du kan bygge hvor som helst, og du har frihet til å angripe hvem som helst når som helst. Det er min mening. Jeg vet det funker i noen spill, og det kunne også ha funket i DFO, men det får vi aldri vite. Så det er ikke noe poeng å diskutere det.

Lenke til kommentar

Akkurat den første setningen der forklarer vell hvorfor visse folk mener du ligger litt på kanten til å bli kalt en idiot. Dette er et forum, lær deg å bruke det. Det blir bare tull å rope ut ting og tang på et diskusjonsforum hvor man så ikke "gidder" diskutere rundt det, slike folk blir kalt et troll, google it.

 

Dessuten, det er ingenting som stopper deg i å angripe noen i DF. Man har muligheten til å ødelegge 1 bygning om dagen om man har lyst til å unngå siege systemet, så det er fult mulig, men da må kampen isåfall vare over lengre tid.

 

Som sakt, de positive aspektene forbundet med disse tingene vil nok for mange veie mer enn de negative.

Man vil ha en mulighet til å innrede huset sitt med ting og ting, så jeg er sikker på at du kan få gjort ditt daglige "flytte på kasser og stoler" så mye du vil der inne.

Lenke til kommentar

Det er riktig, som de andre her sier, at weapons på bakken kan skape lagg. Darkfall-gjengen har i tillegg verifisert ovenfor mmorpg.com? at dette -er- grunnen til at de ikke tar det med i spillet.

 

lain: Men hva er det egentlig en slik hus/hytte kan brukes til? Kan det brukes som lagerplass eller noe? Er ikke helt med på ideen..

Endret av fireofawakening
Lenke til kommentar

:p

 

Må personlig si at jeg klarer meg fint uten å kunne se ting ligge strødd rundt på bakken, det blir rotete.. Greit nok det er mer realistisk, men skal man ha så mye realisme kan man gå ut, er nok drit å se på der, søppel, folk(søppel), grå byggninger, biler, mennesker og andre ting.

 

Nå er dette ett spill fyllt av magi, med fantasifulle skapninger og tullinger som løper rundt å prøver bli noe så de kan oppnå noe de ikke får til i sitt dagligedagse liv.

 

Det er pga tullinger som dette at det er smart det er begrensninger på hvor mye folk kan ødelegge, som det har blitt nevnt, uten dette så hadde garantert byen du slet hele dagen for å sette opp, vært borte etter ett par timers søvn..

 

Det er vel bare å innse at folk flest er ikke så hyggelige lenger, mot folk de ikke kjenner..

 

30 dager til den påståtte launch da, ya! litt spent på hvordan balanseringen blir. virker som den del har tenkt til å velge den samme rasen, kan bli litt skjev fordeling?

Kan by på utfordringer til de som liker å ha flere mot seg, litt større utfordringer for orcs kanskje.

 

Det har vel vist seg, at folk som regel velger noe som er pent å se på, men når du ikke skal se så mye å deg selv kan det jo være annerledes i dette spillet.

Lenke til kommentar

Det var bra at Tasos skrev en update på som foregår slik at folk får slappet av litt !

 

Er en ting som fikk meg til å tenke litt, i den siste updaten står det at man kan zoome inn/ut med musehjulet.

Var det ikke nettop dette developerne ikke ville ha noe av i starten, hva har fått de til å endre mening ?

 

En stor del av PvP moroa vil etter min mening bli ødelagt da når "offeret" ditt vil kunne se deg en 10 meter bak siden han kan zoome ut i 3-person :dontgetit:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...