Jump to content

Ubesluttsom

Medlemmer
 • Content Count

  173
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. @noreng Takk for svar Noreng, ser nå jeg har lagt feil ram i kurven.. skulle såklart være en 3600mhz. jeg har karret til meg et msi 6900xt gaming x, så kan være jeg vil forsøke klokke det litt iallfall. Jeg får se litt rundt etter kabinett, syntes de er veldig vanskelig, om man skal forsøke få et som er litt kjølig men samtidig ganske stille. Muligens har de fleste kabinetter nå bedre byggkvalitet og støydempende tilegg som ordentlige gummiføtter, vibrasjonsdempende hdd-holder etc?
 2. Hei. Har idag en ryzen 1700x cpu, tenkte oppgradere til 5900x, så har jeg falt litt av lasset så er litt usikker Noen tanker om følgende handlevogn? Jeg må sjekke at 6900xt går inn i kabinett såklart, rammen er vel den jeg er mest usikker på egentlig. Og kjøler er alltid en stor greie for meg, vil alltid ha et veldig stille system, basert på diverse reviews bør denne kjøleren gjøre en god jobb. Har vel egentlig ikke noe budsjett, handlevognen over kom på 15 400. Grunnen til at jeg går for 32gb, er at jeg ser jeg tidvis nærmer meg 16gb per dags dato, så da vil jeg futureproofe denne litt. er ikke noe fan av RGB egentlig, så det blir antageligvis skrudd av Pcen står litt feil til for full disco-effekt.
 3. Takk for fornuft Etter mye frem og tilbake fikk jeg kortet faktisk inn med radiator i front. Ble mange timer grunnet rare feil som cpuen fikk null kjøling etter jeg monterte det.. Fant ut det var vannet som var i feil posisjon fra AIO, så når jeg fikk flyttet det tilbake ligger den fint i temperatur igjen. Men det tok litt timer finne ut av. Nå har jeg iallfall maskinen komplett, forbedret litt på luftflyten, så den er litt kjøligere også. samt litt mindre støv 😛 Beklager tulletråd
 4. Hey! Har gjort en liten blunder her. Fått et 6900 XT fra MSI, og pga utstikkeren på enden av kjøleren så passer det ikke inn i kabinettet. Så jeg har et luksusproblem/dilemma. Alternativene som jeg ser det er å flytte AIO radioatoren fra NZXT som gjør det for trangt, til top mounted, foresøke mounte den på fremsiden av kabinettet. Litt usikker på hva dette vil si av temperaturforskjeller, så og er litt skeptisk til topmounted generelt. Eller : Kjøpe nytt kabinett. Siste alternative: bytte mitt ryzen 1700X system med et nytt 5900x system, denne utskiftingen var egentlig planlagt utsatt til prisene falt litt, ettersom alt er litt for dyrt nå, og cpuen bør virke fint til det jeg gjør en god stund til. Den blir nok litt bottleneck nå, men med mindre det er brutalt så overlever jeg det en stund. Noen som har noen gode råd til en som målte feil? mitt nåværende kabinett er et Carbide 400Q corsair Har også et antec p280 og et p180 stående, men litt skeptisk til varmen i de. Burde nok enten minet med(minimalt utbytte antageligvis), eller skrotet de gamle maskinene Siste litt wildcard forslag, top-mounte radiatoren, og snu kabinettet så baksiden er opp Desperasjonen lyser her! ventet siden desember, og det er helg! langhelg!
 5. Min erfaring med netonnet er at de ikke vet noen ting, noen gang. Det virker ikke som de er veldig på feks asus for å få foreventet leveringstid heller, de vet ingen ting rett og slett. Eller de som kanskje vet litt der gir ikke informasjonen videre. Jeg har forsøkt spørre om de har leveret et produkt noen gang, men det kunne de heller ikke svare på.. Litt mangel på vilje spiller vel inn antar jeg. Hvem vet hvor mange slike spørsmål de får hver dag
 6. God morgen! Har stalked tråden en stund.. Mitt 3080 fra netonnet, kommer vel aldri (asus strix non oc /desember), så hoppet på et msi 6900xt i går siden det var på lager. Men nå er det restbestilt Djeez. Ikke nok med at det sikkert ikke er noe "godt" kjøp, så ble jeg eid alikevel. Hadde vært fint om noen kom opp med noen chips snart.
×
×
 • Create New...