Gå til innhold

Fable 2 - Albions borgere!


Leakim

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det bare jeg her som ikke syntes det var så fantastisk? Det var mer underholdende enn eneren, selv om det er kjempelenge siden jeg spilte eneren og da var jeg mer blind for feil. Men det kryr fortsatt av irriterende feil og lider av en kjedelig historie. Og jeg hater hvordan ALLE damene i byen løper bort til meg og maser om at noen gifter seg, men de har forlovelsesringer. Damer jeg ALDRI har pratet med, de har bare sett jeg har gitt et slengkyss til en dame. Samme med de mannlige monkene i det lyse templet i Oakvale. Alle kommer bort og spør om jeg vil dra til et litt mer privat sted, og å ta forholdet til det neste nivå. Jeg har aldri gjort en dritt for dem???? Pluss glitcher... Og altfor lett combat... Det er masse jeg kan si.

 

Det var ganske underholdende da jeg holdt på, men når jeg rundet det var det liksom ikke mer å gjøre. Jeg leste noe bra på nettet en gang om dette spillet som lød: "Fable 2 har alt, men samtidig ingenting." Og jeg kunne ikke si meg mer enig. Det føles ikke verdt det å gjøre det spillet har å by på etterhvert.

Endret av Patney
Lenke til kommentar

Sims: Fable expansion pack.

 

Historien var kjedelig og generisk.

Karakterene du møtte var dårlig utviklet. Jeg brydde meg aldri om dem, eller følte noe bånd. Hunden er ubrukelig. Hadde klart meg helt fint uten den. Skattekister klarer jeg da å finne selv, og gravingen var mye bedre løst i eneren. Der gravde man hovedsakelig der det var sannsynlig å finne nedgravde ting. F.eks på kirkegårder. Nå finner man nedgravde ting overallt, noe som ikke gir mening i det hele tatt. Det var like teit som at man fant penger i tønner i eneren. Sjeling har man også gjort vannvittig kjedelig. I eneren var det et eget skill dedikert til det, og man kunne stjele våpen og items som lå fremme i butikken. Dette var spennende og hjelpsomt.

 

Jeg ble heller ikke "slått i bakken" :roll: en eneste gang. Ettersom vanskelighetsgraden i spillet er tilpasset 3-åringer. Man kan heller ikke lage en sterk, kul og sexy heltinne, ettersom man blir styggere jo mer skillpoints man kjøper. I tillegg ser kvinnelige karakterer tjukke ut uansett om man har 0 i fattness. WHAT TEH FUCK. Var det noen som i det hele tatt testet dette spillet før de sendte det i butikken?

 

Jeg er enig med Patney i at npc'ene i spillet er vanvittig plagsomme. Det hadde vært greit at de flokket seg rundt deg når du begynte å spille fele, danse osv. Men når de løper etter deg rundt i byen og inn i huset ditt uten at du har snakket med dem en gang, da blir det litt overkill.

 

Men det jeg hater aller mest er det at spillet fjernet seg såpass fra eneren når det gjelder fantasy, episke kamper osv. Jeg føler meg ikke som en legendarisk kriger. Men så er det heller ingen episk badguy å beseire.

 

EPIC FAIL

Lenke til kommentar

Ja, siste boss var ikke en kamp engang. Det var

et knappetrykk,

BOKSTAVELIG TALT. Jeg likte ikke slutten. Og ja, hunden ble jeg aldri glad i.

 

 

Da hunden døde, følte jeg ingenting. Det var så utrolig forutsigbart at det skulle skje, døden var også dårlig gjennomført og fantes ikke dramatisk.

 

 

Jeg ble aldri knyttet til den når alt den gjorde var å løpe vilt rundt og bjeffe på de mest irriterende tider etter en nedgravd kondom. Utrolig unødvendig. Ingen av fiendene var noe spennender heller, "tjuhei, litt banditter kom hoppende ned fra et tre. Spam X et par ganger og bruk Inferno-spellen en gang, ferdig". De fleste kamper utspilte seg slik.

 

I Fable 2 føles det som om de har forbedret noe i forhold til eneren, og nedgradert andre ting. Og selv om Oblivion ikke var spesielt komplisert eller fantastisk, føles Fable 2 litt som en simplifisert versjon av det lagd for yngre gamere.

 

Forresten så er det beste med spillet de dørene med de ansiktene på :D

Endret av Patney
Lenke til kommentar

Hjelper lite når du ikke bruker spoiler heller.

 

Uansett

 

Synes siste "bossen" var bra jeg. Har sett så mange "episke"kamper før, og her var det endelig en realistisk en. Ofte tåler de usannsynelig mye, og dette var bare en ond magiker/slavedriver som jo ikke ville tålt mer en et skudd. Bra at de faktisk tør.

 

Endret av MoonTheLoon
Lenke til kommentar
Hjelper lite når du ikke bruker spoiler heller.

 

Uansett

 

Synes siste "bossen" var bra jeg. Har sett så mange "episke"kamper før, og her var det endelig en realistisk en. Ofte tåler de usannsynelig mye, og dette var bare en ond magiker/slavedriver som jo ikke ville tålt mer en et skudd. Bra at de faktisk tør.

 

 

Tja, nå var den bare ikke bra gjort. Vennene dine er bundet fast ved hjelp av magi, du sikter mot skurken med pistolen, skyter og done. En liten, kjedelig cutscene medfølger. DONE! Når man spiller et rollespill forventer man seg som regel noe episkt uansett.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...