Gå til innhold

Kjøpe SOCOM på US PSN store?


akristina92

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg venter til det har roet seg på www.socom.com forumene for min del.

Er jo ragnarokk der for øyeblikket med folk som klager og bærer seg. :shrug:

Ja, men vi snakker om amerikanere da. Syte og klage er det de gjør best. Og de som har noe å klage over, er de som roper høyest.

 

Seriøst, det funker helt fint. Vaffall til å være en nylansering.

 

Jo takk, jeg har mine tvil om at det er så ille som enkelte der vil ha det til. :D

Lenke til kommentar

Socom skal da være regionfritt det? Så skal da ikke ha noe å si om du kjøper det på US store nå? Veldig kjedelig å måtte vente i 1(?) måned på eu-lansering iaffal.. Driver og laster det ned nå:) hadde hatt det installert hadde det ikke vært for at ps3'n slo seg av etter 2 timer med inaktivitet. Trodde ikke den slo seg av når den lastet ned ting jeg, men da tok jeg feil :(

Lenke til kommentar

Fikk kjøpt dette uten problemer i går. Spillte noen timer på us servere.. men i dag klarer jeg ikke å komme inn på spillet engang.. INITIALIZING NETWORK --> NETWORK INITIALIZING FAILED...

Noen som vet hva det er? Spiller andre spill online uten problem. Var sånn i morges og er sånn frmedeles nå.. kjipt

Men uansett var det fett spill så lenge det varte

Endret av jakzen
Lenke til kommentar

Det rett og slett klikker for meg. Jeg får ikke kjøpt spillet siden visa eller mastercard informasjonen ikke stemmer overens med den amerikanske addressa. Det er jo ingenting jeg får gjort noe med?! Hvordan får alle dere andre kjøpt spillet og ikke jeg?

 

Jeg skriver altså inn kort nummeret og trykker continue, så kommer jeg til den amerikanske adressa som jeg skrev inn da jeg laget meg en amerikansk bruker. Men da jeg trykker confirm får jeg da en feilmelding, jeg er desperat etter å få kjøpt Socom, alle vennene mine spiller det, mens jeg ikke får kjøpt det!

 

Any suggestion? :)

Lenke til kommentar
Hva synes dere om spille? Jeg synes det var veldig "hakkete" kan man si, dårlig animasjon osv, hvordan aimer man "fint"? synes det er litt tungvindt å "spraye" hele tiden...

 

Er meget happy ; ) knallgøy..Får socom 2 feeling av det. Er fortsatt noen små irriterende detaljer som må fikses da.. Slik som at stats menyen vil jeg gjerne ha halvusynelig som før og man da ikke må stoppe for å sjekke den osv. Loade tider og litt små hakking til tider må smoothes ut. Hovedmenyen trenger noen småting som at man skal kunne se hvilket rom folket er på osv.. (rart at alt dette ikke var på plass med engang liksegått, da de skulle lage det likt de gode gamle socom 1 og 2)

 

ellers er jeg kjempehappy og det blir knallgøy med klankamper igjen!

 

For de som liker klanopplegg (eventuelt bare kose spille sammen med godt folk),online gaming,3ps.. Så er det løp og kjøp! ; )

 

Edit: Aimen er jo gjort slik sånn at det ikke skal være grise enkelt å drepe folk, slik at det går litt på skills. du finner en teknikk etterhvert som gjør det enklere ; )

Endret av RockyIII
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...