Gå til innhold

Warhammer Online: WAR vs WOTLK


Anbefalte innlegg

Jeg er sikkert ikke den eneste her som forlot sin lvl 70 char i WoW for å prøve noe nytt, nemlig Warhammer Online. Og jeg trives med Warhammer! Akkuratt som de fleste av dere :)

Men jeg er nok heller ikke den eneste som husker den vanvittige gleden man fikk av å spille WoW for første gang. Heller ikke den eneste som etterhvert ble lei.

Men nå kommer altså straks WOTLK! Men jeg føler ikke at jeg har rukket å komme ordentlig i gang med Warhammer engang!

 

What to do? Fortsette med Warhammer, eller starte med WoW igjen når Wotlk kommer?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg stakk fra wow med både en 70 shaman og en 70 druid. men jeg tok en tur innom AoC før jeg kom til WAR.

 

for min sin del så er gleden av wow borte, føler at blizzard har ødelakt spillet sakte men sikkert og jeg kan nesten sammenligne det med SWG. no kommer også jedi til WOW..

 

men dette er kun min menig. jeg kommer ALDRI tilbake til wow, heller sims 2 da.

 

men det er ikke sikkert at du er like negativ som jeg er ang dette. du får prøve war litt til også finne ut hva du liker best.

Lenke til kommentar

WOTLK blir nok bra det, Blizzard er veldig kvalitetsbevisst på sine produkter.Cluet er om de klarer å finne opp hjulet enda engang på en morsom måte - mange WoW-folk snakker jo alt om "hvordan komme seg raskest til lvl 80" osv.Andre sier at gear og epics er det eneste som holder dem inne i spillet,ha bedre gear enn andre ved raiding, samt det "sosiale".

Jeg ser heller ingen grunn til at folk må sette spillene opp mot hverandre da det faktisk går an å spille flere spill samtidig ;) Hvis man har råd til dette.

Blir spennende å se hvor lang levetid den nye ekspansjonspakken dems har vertfall.

Og makan til aggressiv markedføring av wotlk - var tilmed plakater utenfor vinmonopolet !!

Suksessen til WoW er at de har kapret spillere som ellers aldri har spilt online før eller som normalt ikke tilhører gruppen "gamers"

Vi som har spilt endel onlinespill har nok mindre lyst på å vende tilbake til WoW når WOTLK kommer enn folk som bare har WoW som spillefortid og bare har tatt seg en pause fra spillet.

Endret av Bulletus
Lenke til kommentar

Jeg vet ikke hva jeg kommer til å spille.. Wow er etter min mening tidenes beste spill. Enkelt og greit. MEN...jeg er litt smålei wow...men jeg kommer garantert til å spille WOTLK..men også WAR. Hva jeg kommer til å spille mest vet jeg ikke, men sikkert WAR nå i et halvt års tid ....så får vi se.

 

Men rent kvalitetsmessig så er wow bedre enn war...det er soleklart, men akkurat nå er WAR mye gøyere! :)

Lenke til kommentar

Tror ikke jeg kommer til å prøve WotLK i år i det hele tatt, men mulig jeg tar feil. Akkurat nå er WAR altfor morsomt til at jeg vil avbryte det med noe annet. WoW-kontoen er fortsatt frosset, gidder ikke starte den igjen med det første. Men det hadde selvfølgelig vært morro å sjekka det ut.

 

Gleden man fikk første gang med WoW er borte nå, og kommer ikke igjen - selv ikke med exp pack. Det blir sikkert morro å levle fra 70 til 80, men når man kommer dit - til 80 - blir det mye det samme det er akkurat nå. Og som det har vært en stund. Dersom man ikke har tid eller ork til å drive med raiding blir det fort mye det samme. Og personlig har jeg ingen intensjoner om å begynne med wow-raiding igjen. Eller å grinde honor eller marks of honor. ELLER å grinde badges of justice eller hva det blir hetende nå. Jeg er ferdig med de tinga der, og da tror jeg egentlig det betyr at jeg er ferdig med wow.

 

Skulle seff gjerne sett go'gnomen bli 80!! Men nå har jeg nok en Black Orc som trenger kjærlighet først :)

Lenke til kommentar

De nye wotlk sonene ser utrolig bra ut, - jeg synes WAR er "nytt og spennende" ennå, men er nå kommet til lvl 19, og det begynner faktisk å bli litt kjedelig å fly rundt på alle questene og samle xp (som går mye treigere nå enn bare for etpar levels siden...)

 

Selv har jeg kommet frem til følgende konklusjon; WAR har tilført masse nytt og innovativt og er et bra spill, men det trenger MASSE polish. - Og det er i bunn og grunn ikke noe nytt i WAR som Blizz ikke nå bare kan patche inn ila etpar patcher ....

 

Derfor kommer jeg nok til å spille både WAR og Wotlk fremover, men heller litt tilbake mot WOW igjen ..

 

og, jeg blir ikke overrasket dersom det eneste MMO'et som noen gang har mulighet til å stjele store mengde spillere fra WOW blir et nytt MMO fra Blizzard ...

Lenke til kommentar
De nye wotlk sonene ser utrolig bra ut, - jeg synes WAR er "nytt og spennende" ennå, men er nå kommet til lvl 19, og det begynner faktisk å bli litt kjedelig å fly rundt på alle questene og samle xp (som går mye treigere nå enn bare for etpar levels siden...)

 

Har du prøvd det som er kulest i WAR enda da ? Ta tilbake keeps og lignende ? Open RvR er jo det festeste i Warhammer og begynner å bli jevlig bra action etter rank25+ Tier3 .Dra med guilden ta tilbake objektives, deretter keepet - I LIKE IT !!!

I en patch nærme oss , skal de gjøre rvr enda mer rewarding ;)

Endret av Bulletus
Lenke til kommentar

Hvis PVP i WoW = BG's og arena, kan jeg være enig. Det er en tafatt etterligning av hva konseptet kan være. Min mening er at scenarios i WAR stort sett = BG's i WoW, og jeg er ikke spesielt imponert over det.

 

Tror likevel det kommer til å bli bedre, at folk forhåpentligvis går lei og begynner med open RVR i større grad. Keepsieges er noe av det råeste jeg har vært med på i et MMO. Tror angrep på hovedstader kommer til å ta av :)

Lenke til kommentar

Personlig likte jeg BG's i wow jeg....ble liksom aldri helt lei dem heller.

 

I WAR så er jeg stort sett i scenarios for å levle..men rvr og keep sieges er jo gøy det da, men man kan ikke holde på med dette om man har tenkt å bli level 40 før jul. Men når jeg er level 40 kommer jeg nok til å bli mye mer aktiv på denne fronten...altså..keep-fronten:)

 

*Vet egentlig ikke helt hvorfor kameraten min ikke liker pvp. Vi spilte jo battlefield 1942 og alle dem der i 3-4 år...klart..både wow pvp og war pvp er jo annerledes enn battlefield pvp.

 

Men tror litt av saken hans er at han ikke klarer å leve seg tilsterkelig inn i et spill slik som jeg...kan blandt annet nevne at han har hatt 4 chars i Wow og uten å "leve seg inn" i noen av dem igrunnen. Selv har jeg hatt 2 wow chars, hvor min dps warrior klart stod i sentrum for min begeistring. Samme som jeg gjør nå i WAR...jeg må si at mye av det som holder meg i spillet er den sinnsykt høye kulhetsfaktoren til witch hunter. Jeg tar meg stadig i å bare sitte å nyte synet av charren min:) Og jeg tror man trenger denne innlevelsen i charren sin for å opprettholde feelingen for spillet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...