Gå til innhold

HIS Radeon HD 4850, 4850 IceQ 4 eller 4870?


Anbefalte innlegg

Hei, har tenkt å kjøpe nytt skjermkort, men har problemer med å velge i henhold til ytelse og pris. Valget står hovedsakelig mellom HIS Radeon HD 4850og HIS Radeon HD 4870 men så fant jeg også HIS Radeon HD 4850 IceQ 4. Så lurer på om noen vet om hvilket kort som gir mest ytelse for pengene.

 

Btw. selger det gamle skjermkortet mitt, XFX GeForce 8800GTS 640MB, for 600kr eller høyere bud.

 

Mvh. Turb0Jugend

Endret av Turb0Jugend
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

HD 4870 er jo uten tvil det kraftigste kortet. IceQ 4 er en spesiell versjon fra HIS, som har en bedre kjøleløsning enn standard. Har selv hatt to IceQ- kort, og de kjøler svært bra + at de er støysvake.

Personlig ville jeg uten tvil valgt IceQ- kortet, men det spørs jo hva du skal bruke PC'n til. Spiller du mye og skal ha kraftigste kortet så må du gå for 4870- kortet. Men bevares, 4850- kortene sparker godt ifra de også.

Lenke til kommentar

Hvis jeg skulle ha valgt 4850, ville jeg ha valgt et Gigabyte Radeon Hd 4850 OC Zalman. Med spesiallaget vifte som kan takle en god del overclocking, hvis du da driver med det.

 

Guru3D har en fin review om den. De sier nå at det bråker litt, men i forhold til de litt sterkere, ville jeg nå ikke si at den lager all verdens lyd.

 

Guru3D review: http://www.guru3d.com/article/gigabyte-rad...85oc1gi-review/

 

For deg som ikke spiller så "ekstremt" mye, merker du ikke så stor forskjell mellom minnefrekvensen+gpufrekvensen på gode og dårlige kort, men heller minne kapasiteten.

Endret av Ballr28
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...