Gå til innhold

Hvilken Skullcandy er best


Anbefalte innlegg

Hei

 

Tenkte jeg skulle kjøpe meg et par Skullcandy, men lurer på hvilket som er best. Tenkte litt på Hesh som hører er bedre enn GI eller stemmer ikke dette? Hva gir best lyd for pengene. Var hos en venn som hadde GI og jeg synes ikke det var spessielt god lyd i de :nei: ikke var det spessielt høyt heller. Da synes jeg Kossene mine var bedre. De var liksom så akustisk. Ikke noe bass!

 

 

Men så har jeg ikke hørt Hesh heller da...

 

 

 

Krangle i vei!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

synes skullcandy er skikkelig labre hodetelefoner as. Hvis du skal kjøpe mtp lyd, gå heller for koss, sennheiser, behringer eller liknende.

(avhengig av hva du har å bruke på det selvfølgelig)

 

Skal du kjøpe for å se fjortiss ut på bussen spiller det vel ingen rolle..

 

ser ikke ut til at det ble noe krangling her da de fleste er enige om at skullcandy er dårlige kina-elementer i fancy innpakning

Endret av Daily-Drifter
Lenke til kommentar

Ok

 

Nå var det vel ikke akkurat om den var kinesisk, fancy innpakket eller dårlig lydkvalitet på som var spørsmålet. Er det noen som her ERFARING med Scullcandy? Jeg ble overrasket over at det min venn hadde til 700kr var så SYKT elendig. Det er mulig dere har rett fordi det ver svak lyd, akustisk (ikke'no bass) og at den var mye dyrere enn kvaliteten tilsvarte.

Lenke til kommentar

jeg har jo sagt at jeg testa to forskjellige skullcandy headsets, til forskjellig pris, men som jeg oppdaget at hadde samme innmaten, har drevet med hifi siden jeg var en liten kid og vil ikke anbefale hodetelefonene til noen. Jeg har bedre og renere lyd i de lukkede philips headphonsa jeg fikk på tilbud til 100 spenn for noen år sia.

 

men husk at også headphones må spilles inn!

Endret av Daily-Drifter
Lenke til kommentar
Så vidt jeg vet er Scullcandy overvurdert og det finnes mange bedre alternativer, som f.eks Koss :)

Altså min bror sitt Scullcandy TI er mye, mye bedre en mitt Koss SB45, men ikke bedre en Razer Piranha som jeg også har.

Einaste problemet er at du samanliknar crap med crap.

 

Gløym Koss og Skullcandy, sjå i andre trådar her for betre anbefalinger. AKG, Sennheiser, Beyerdynamic f.eks. Skullcandy er overprisa, bling bling møkk.

Endret av Zeph
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...