Gå til innhold

Mafiaens Hevn !


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og det vil være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel. Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Husk at en god emnetittel skal beskrive eller oppsummere hvilket problem du har - ikke at du har et problem. En god emnetittel skal heller ikke kun bestå av et produktnavn.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men p_report.gif gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet..)

Lenke til kommentar

En 15 åring som er admin på spillet, sier litt..

Foresten, er det noen sider med filene som skal til for å lage et slik spill? Regner med at ikke den 15 åringen har gjort alt det av seg selv, men fått tak i en ferdig mal? Ikke det at jeg skal starte et mafiaspill, men har lyst til å teste litt :p

Endret av MrLG
Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Sikkert litt sent å svare, men i tilfelle noen andre lurer...

 

Den enkleste metoden for å komme opp i rank akkurat nå er å drepe andre spillere som har en ok eller bra rank. Dette er ganske risikabelt ettersom en selv kan bli drept. Det er og bare for de som klarer å skaffe seg kuler.

 

Et annet alternativ kan være å bare holde seg til den trygge metoden. Da må en utføre kriminalitet, biltyveri, rane andre spillere, ta en tur å tømme bygninger for verdier for å så selge dem, selge smuglede sigaretter...osv.

 

En enkel metode for å skaffe seg penger er å gamble med terninger. Siden de fleste sier hva dem fikk kan du enkelt vite om sjansen er stor eller liten for at du vinner. Sjansen til den du utfordrer er jo den samme om han/hun sier hva han/hun har.

 

 

Btw MrLG, er jeg som har laget spillet, helt fra bunne av.

Nå er jeg jo 16, straks 17. :O

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...