Gå til innhold

Nokia 5800 XpressMusic (Nokia Tube)


Anbefalte innlegg

Noen som vet hvor lenge det vil drøye før v31.0.101. kommer? Versjonen har jo vært tilgjengelig lenge i andre land/for andre produktkoder.

 

Francis

Det kommer helt an på produktkoden din. Jeg ble selv lei av å vente, og byttet produktkoden. Fikk da oppdateringen umiddelbart når den ble sluppet. Hadde fra før telefon som ikke var bundet, men oppdateringene drøyde alltid lenge på den. Er noe diskusjon om dette påvirker garantien, men nå er telefonen min snart ett år så da gir jeg litt blanke.

 

Forøvrig er det ingen store nyheter i siste oppdatering. Trolig bare bug-fixer, og muligens bittelitt kjappere telefon.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

River snart av meg håret. Enheten vil faen ikke synkronisere! Den synkroniserer kontaktene automatisk, det er alt. Og når jeg skal synkronisere meldinger så plutselig kommer det opp:

 

post-137692-1257496120_thumb.jpg

 

Den stopper halvveis i synkroniseringa. Men hvorfor?! Kobler jo ikke fra enheten, og når kontakter er kopiert, hva er det da! Hater OVI nå...

 

 

 

EDIT:

Om jeg går på innstillinger og prøver å synkronisere fra mobilen, så får jeg opp noe om obligatoriske innstilliger :S Hilfe!?

Endret av Driven
Lenke til kommentar
Er dette en jobb for service gutta?

 

Det er sikkert "fuktskade".

 

Min erfaring med 5800: Etter 2 uker ville den plutselig ikke slå seg på. Ved påfølgende forsøk på å lade den så ble den glovarm etter 30min, så varm at jeg man ikke kunne holde i den.

 

Serviceverkstedet har konkludert med "fuktskade". Telefonen har ikke vært brukt i regnet, ligget på badet ved dusjing osv. Det var heller ikke kaldt ute i de to ukene den var i bruk.

 

Min konklusjon: Dette er en møkkatelefon som ikke tåler å brukes på normal måte.

Lenke til kommentar

Ikke gå til elkjøp med den, de sender den bare vekk...

 

Den lokale telekiosken sendte telefonen 1,5 time vekk selv om det finnes serviceverksted 15 minutter unna! Da blir det selvfølgelig helt umulig å dra å få bekreftet og sett fuktskaden.

 

Ifg nettsidene til nokia så er Deltaservice AS (Storgata 2, Kongsberg) servicebutikk. Gå dit og spør, men jeg kan dessverre allerede nå si deg hva som vil skje: De må selvfølgelig undersøke den fordi de ikke kan/vil uttale seg om problemet ut fra din beskrivelse. Du kan selvfølgelig la de undersøke den. Da vil et av to ting skje: De finner feil som dekkes av garantien eller de finner at telefonen har vært "utsatt for fukt", dvs. fuktindikatoren på batteriet eller under dekselet viser at telefonen har vært utsatt for fukt og da kommer de ikke til å undersøke nærmere hva som er feil med den. Du kan selvfølgelig få den tilbake dersom du betaler for jobben som er gjort eller du kan velge å ikke få den tilbake for å slippe å betale.

 

Du kan be om dokumentasjon på fuktskaden. Det vanlige er at du får se et bilde sendt på e-post. Mulig du selv kan få sett skaden dersom du møter opp på verkstedet og de er veldig snille...

Lenke til kommentar
Takk for info! Skal snakke med en kompis av meg, han driver med sånt. Høre hva han tror..

:thumbup:

 

Hør gjerne med'n om den 5800'n som jeg har hatt erfaring med også...

Konka etter 2 uker på "fuktskade", men har ikke vært i nærheten av væske/damp, dessuten har det ikke vært kaldt ute...

 

Hvis han vet hvilke fuktindikatorer som er montert i den så er det glimrende!

Lenke til kommentar
Ikke gå til elkjøp med den, de sender den bare vekk...

 

Den lokale telekiosken sendte telefonen 1,5 time vekk selv om det finnes serviceverksted 15 minutter unna! Da blir det selvfølgelig helt umulig å dra å få bekreftet og sett fuktskaden.

 

Ifg nettsidene til nokia så er Deltaservice AS (Storgata 2, Kongsberg) servicebutikk.

 

Så vidt meg bekjent benytter Elkjøp Deltaservice for mobilreparasjoner, så det bør jo ikke være noe problem i så måte.

Lenke til kommentar

Har hatt 5800 siden i april og vært veldig fornøyd. Handyshell er ett must. Men for ca 3 uker siden mista jeg hele tlf. i dass...! Fikk jo fiska den opp, men siden vi er tilhengere av WC-blå, så regna jeg med at det var best å få skylla det ut av tlf. Av med deksel, ut med batt/minnekort/SIM og under springen med den - lenge og grundig. Virker helt strålende etter å ha fått være i fred og tørke i noen dager. Men ligger noe væske igjen, så displayet har fått en litt snodig 3D-effekt og litt svakt lys. Men alt virker..! Hatt en drøss med SE-tlf. tidligere og mange av de har fått konstatert "fuktskade" og tatt kvelden selv om de har blitt svært forsiktig behandlet. Er jo en standardforklaring fra verkstedene som garantert sparer de for masse rep. Kjipt...

Lenke til kommentar

 

Var den påslått da den gikk i dass?

 

Yepp, det var den. Slo seg selv av ganske raskt etter å ha blitt fiska opp og fikk tatt ut batt. fort. Så grundig skylling av innsiden - inn i alle porter og åpninger etter at bakdeksel var tatt av og minne-/simkort var tatt ut. Prøvde etter 2 dager og stadig død - så på den 3. dagen våknet den opp fra de døde. Litt som jesus...

 

Kameraknappen og "svar"-tasten gir litt dårlig respons, men virker med litt xtra trykk - alt annet er som før - unntatt displayet, da som gir litt dårligere lys + 3D-effekt - men fullt mulig å bruke den fram til bindingstida går ut i april. Greit nok - er lite annet på markedet som frister til samme prisen som 5800 - må ut med flere lapper selv om en binder seg.

Lenke til kommentar
Mulig å få passordbeskyttet meldinger på telefonen? Synes ikke at andre trenger å lese dem uansett hvor mye\lite private de er.

Nå har jeg bare hatt telefonen i noen dager, så har ikke fått testet enda, men kanskje det kan funke å endre meldingsminnet til minnekortet og sette passord på minnekortet. Skal teste det senere.

 

Noen som vet om man skal aktivere noe for å få brukt EDGE/3G? Jeg har Telio abonnement og High Speed Data er aktivert. Prøver å kjøre automatisk konfigurasjon av WAP/MMS/Internett fra Telio sine sider, men alt jeg får er koden og ingenting skjer etter at jeg skriver den inn på skjermen. Har tatt kontakt med Telio, men saken skulle visst bli behandlet ila 2 dager.

 

Mye dritt som skjer nå for tiden må jeg si...

 

Edit: La inn sitat.

 

Endelig-edit: Omsider kom konfigurasjonsmeldingen. Lagret, og nå funker ting som normalt igjen. Kan det ha noe med henvendelsen min å gjøre? Hvem vet..

Endret av Myst
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...