Gå til innhold

Skadet front-display på SE Z770i - Reparere? Garanti?


Novocaine

Anbefalte innlegg

Hei!

 

I går kveld plukket jeg mobilen min opp av lommen for å sjekke hva klokken var. Til min forskrekkelse så jeg at en god tredjedel av frontdisplayet var helt tullete. Det er en stor hvit 'flekk' til høyre, dvs en gruppe lcd-punkter som alltid er "på" når displayet er aktivert, og litt av skjermen har bare helt sluttet å virke. Venstre siden fungerer på sin side som den alltid har gjort.

 

Mobilen her bare en drøy uke gammel og har utenom dette oppført seg praktfullt. Jeg aner ikke hva som kan ha forårsaket dette, men det kan vel ikke bare ha skjedd av seg selv? Hadde som sagt ikke brukt telefonen til noe annet enn å varme bukselommene mine siden sist jeg så at skjermen funket.

 

Skal vel opp på Elkjøp når jeg får tid på onsdag og høre hva de kan gjøre for meg, men hadde vært fint med noen teorier om hva dette er og hva jeg kan forvente i forhold til garanti eller reperasjonskostnader hos Elkjøp.

 

EDIT: For dem som ikke er kjent med denne modellen legger jeg til at dette displayet er et svært lite og enkelt svart/hvitt statusdisplay som brukes til å vise klokke og hendelser.

 

EDIT2: Bilde lengre nede i tråden: Post #9

Endret av Novocaine
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kommer ikke uten videre til å godta noe skyld i dette. En mobiltelefon skal vel kunne ligge i lommen uten å ryke uten videre. Spesielt når den bare er en uke gammel. Dette er forbrukerkjøpsloven enig med meg i.

 

Så med mindre de kan påvise noe jeg har gjort som førte til denne skaden er vel de pliktig i å fikse dette, da dette blir en mangel?

Lenke til kommentar

Ser du om det er noen sprekk i displayet? I så fall blir det nokk ikke dekket av garantien da den må ha vært utsatt for slag/klem for at skjermen skal sprekke. Og da får du som nevt over, et prisoverslag på hva de tar for å bytte det. Men du må også betale om de skal sende den tilbake ureparert da SE ikke betaler dette siden det ikke dekkes av garantien.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...