Gå til innhold

Aston Villa Tråden!


Spillguru

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Aston Villa er nok ennå et lag mest for kjennere og feinschmeckere som ikke er en del av topp 4-saueflokken. Men vi kommer, langsomt, men sikkert.

 

Litt av problemet til Villa er nok at vi har et litt ufasjonabelt rykte på oss etter ørkenvandringen vi har vært gjennom på 2000-tallet. Under eier Doug Ellis og spesielt under manager David O'Leary led Villa under mangel på investeringsvilje og retning. På kanten av stupet ble klubben ved et lykketreff kjøpt opp av amerikaneren Randy Lerner, omtrent samtidig som Martin O'Neil kom inn som manager. Sammen heiv de seg rundt for å prøve å snu Villaskuta og gjenopprette fordums storhet.

 

Det er denne snuprosessen, av noen referert til som en femårsplan, som vi er midt oppe i nå. Villa er rett og slett inne i en liten revolusjon. Styreleder Lerner _vet_ hvordan man skaper en god klubb, han bruker ikke tiden på egorunking og krangling i media slik visse andre eiere gjør.

 

O'Neil (populært forkortet til MON) er en eksellent motivator og teambuilder med høy slu rev-faktor og plenty med vinnervilje. Uten å ty til avsindige innkjøp av "stjernespillere" bygger han et lag som spiller attraktiv, kjapp kontringsfotball med spillere som først og fremst gjør hverandre gode. En nykomponert forsvarsrekke med kaptein Martin Laursen i spissen er i ferd med å sette seg. Vi fikk reddet midtbaneankeret Gareth Barry unna klypene til Liverpool og vingmagikeren Ashley Young leverer den ene krempasningen etter den andre til den dynamiske spissduoen Carew og Agbonlahor. Bare så det er sagt: Carew er knallgod for tiden. Sist kamp mot WBA scoret han ett og var to stolper unna hat-trick. Rekruttlaget? Jepp, det har i flere år nå vært et av landets beste og har flere spennende spillere som står på terskelen til A-laget.

 

Det er en mildt sagt interessant tid å være Villa-supporter. Saueflokken vil tidsnok oppdage det, i mellomtiden har vi Villasupportere det helt greit med vår passe godt bevarte "hemmelighet". :D

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Slenger meg på her. Aston Villa har etterhvert blitt et fotballag som faktisk er et samhandlende team, på tross av at de ikke slenger milliarder i hytt og pine.

 

De er langt mer sjarmerende enn alle disse "pengemaskinene" som kun skaper en bismak med sine avsindige sløserier.

 

Joda, slike lag gir en håp om at "fotballen" kan være henrivende fremdeles.

 

:)

Lenke til kommentar

Villa har bygga stein på stein lenge og har ein dyktig manager. Har vert Nufc fan i 14 år og ettersom nufc rykker ned om ik ashley selger snart så vil jo villa vere eit perfekt lag og heie på i PL :wee:

 

Carew inponerer enormt for tiden. Villa speler veldig fin fotball med litt bedre defansiv organisering så vil dei kunne blande seg inn i topp4.

Lenke til kommentar

En liten notis i forbifarten:

 

Villas reservelag gjør det også bra for tiden. I går satte de Arsenal på plass med 4-1, et Arsenallag som forøvrig var 2/3 likt med det som ble skrytt opp i skyene etter 6-0-seieren over Sheffield United.

 

Villa stilte også utelukkende med ungdommer. Den mest erfarne på laget var førstelagsklare Nathan Delfouneso, men han var temmelig ordinær. De som imponerte mest var tomålsscorerne Stieber og Albrighton, men også Bannan og unge Weimann spilte etter sigende veldig bra.

Lenke til kommentar

Laget som slo Sheffield:

Lukasz Fabianski

Gavin Hoyte

Alexandre Song

Johan Djourou

Kieran Gibbs

Fran Merida

Aaron Ramsey

Jack Wilshere

Mark Randall

Carlos Vela

Nicklas Bendtner

 

 

Laget som tapte mot Villa:

Vito Mannone

Thomas Cruise

Gavin Hoyte

Kyle Bartley

Emmanuel Frimpong

Jay Emmanuel-Thomas

Mark Randall

Jack Wilshere

Henri Lansbury

Jay Simpson

Rui Fonte

 

 

Greit nok at det var en god prestasjon av Villa's reserver, men det var da vitterlig ikke 2/3 samme lag. Get your facts straight.

Lenke til kommentar
Greit nok at det var en god prestasjon av Villa's reserver, men det var da vitterlig ikke 2/3 samme lag. Get your facts straight.

 

Jeg fikk min info fra en Arsenalvennlig side, som skriver:

 

"Eight of the starting eleven were in the squad for last week’s 6-0 thrashing of Sheffield United in the Carling Cup but this was a reality check for them."

 

Dette tolket jeg som 8 av de 11 startende, fordi jeg antok det var mer logisk. Beklager feilopplysningen, skal bruke bedre kilder neste gang. ;)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...