Gå til innhold

RCA til montering på vegg eller plate


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Finnes det hunn RCA phono kontakter til å montere på f.eks. en plate, UTEN lodding men MED hann på baksiden? Som en slags forlenger bare. Har lett og lett, men finner ikke noe som ligner engang.

 

Her, for eksempel.

 

Riktignok 5 stk ferdig montert på en plate, men altså med kontakt på begge sider, så man bare kan plugge inn en kabel på baksiden. Ettersom det er en synlig sekskant på forsida av plata antar jeg de er skrudd fast med en mutter på baksida, og altså kan monteres i et annet hull, men det er litt vanskelig å si 100% sikkert.

 

De sender tydeligvis bare innen USA, men JetCarrier fikser den biffen.

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...

Hmm, ikke fullt så perfekt likevel. Har vært i kontakt med firmaet og de sender bare til USA. Og JetCarrier er fryktelig dyrt. Håpet mitt er å finne noe slikt her i norge. Eller noen som har liggende noe slikt kanskje? Har overhodet ikke lyst til å lodde/lage det selv, vil ha noe som virker 100% med lite signaltap.

 

Pluggene behøver ikke sitte fast på plate, men de må ha en måte å sette de fast på, f.eks. ved å skru på en mutter. Og det må ikke være hunn/hann, det kan godt være hunn/hunn.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...