Gå til innhold

Erfaringer med Netshop!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

kan sjølv sei meg ganske nøgd med netshop. Har ikkje hatt rtur då men.

I fjor då eg bestilte ein ferdig bygd pc ringte dei :ohmy: meg faktisk for å sei at dei hadde problem med å få inn rambrikkene innen den tida dei lovde. Om lag ei veke fram i tid. I tillegg til nokon betre rambrikker fekk eg og 300 kroner rabatt sidan dei ikkje kunne setja saman den pc-en eg var lovd. Korleis dei fekk tak i nummeret mtt skjønner eg framleis ikkje. Ikkje er det i telefonkatalogen og ikkje har eg registrert det på netshop :hmm:

 

Svarar relativt fort på mail. Einaste eg føler slår dei på service, innstilling m.m. er komplett men der er og prisane litt høgare.

Lenke til kommentar
Hei, har bestilte Pc hos Netshop 06.09.08(Dinside tilbudet) og lurer på om noen har noen ide om hvor lang tid det vil ta før jeg kan hente pcen hos Posten? Har lest litt om dem på Hardware og det er forskjellige opplevelser. Ønsker derfor noen kommentarer fra dere brukere.

 

Takk for alle svar ^^

 

Vi bestilte en bærbar pc fra dem forrige mandag som skulle være på fjernlager(1-3 dager). Fremdeles ikke skjedd annet enn at forventet dato på produktets annkomst til netshop har forandret seg flere ganger. Ikke ett pip fra Netshop (uten at vi har mast) og heller ingen oppdatering av ordresiden vår hos dem.

Lenke til kommentar

Jeg bestilte en lite lass komponenter fra netshop ca 13:00 i går

 

Dato Kl Hendelse Poststed

12.09.08 08.39 REGISTRERT OMLASTINGSTERMINAL 0024 OSLO

11.09.08 17.18 INNLEVERT POSTTERMINAL 3169 STOKKE

 

so far so good :D

 

Regner med å få pakken levert på døra i kveld, kan ikke klage på behandlingstiden fra netshop ihvertfall (4 timer fra bestilling er sendt til pakken er innlevert på postterminal).

Lenke til kommentar

Jeg har bestillt fra dem flere ganger. To av disse gangene har det vært feil på produktene jeg har mottatt. Utrolig hjelpsom kundeservice og tilgjenglig på både mail og telefon. Måten jeg har blitt møtt på de gangene ting IKKE har gått "bra" er grunnen til at jeg så og si alltid velger netshop om de selger det jeg er ute etter.

Lenke til kommentar

Har selv ikke noe negative erfaringer med Netshop.

 

Eneste jeg har erfart er at det er vanligvis raskere å kontakte de på telefon i stedet for mail.

 

At de går tom for varer etter at man har bestillt, og at antatt leveringsdato endrer seg er beklageligvis noe de fleste web-butikker opplever en del av. Det kan hjelpe på tiden om man da kontakter de og finner andre alternativer for de varene som evt. har lang leveringstid.

 

 

 

Nettulf

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...