Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Mister kontakten med nettverk


Anbefalte innlegg

Jeg har nettopp fått meg ny PC med 64-bit Vista. Jeg bruker hovedkortet som nettverkskort. Når jeg laster ned ting med uTorrent pleier nettverket til å bli koblet ut etter en stund, Windows indikerer at jeg er koblet til, men jeg kan ikke en gang nå routern. Det eneste jeg kan gjøre er å restarte maskina for å få kontakt med nettverket igjen.

 

Det kanskje rareste er at når dette jeg har mista kontakt med nettverket på denne måten kan jeg ikke en gang restarte på vanlig vis - det går aldri for bi "avslutter.."-skjermen, så jeg må restarte med knappen..

 

Det virker som om dette skjer alltid når jeg har lastet ned ei stund, men jeg har hatt nedlasting på over natta uten at problemetser ut til å ha oppstått. Om det vil si at problemet ikke alltid oppstår, eller om det går over etter ei stund er jeg ikke sikker på.

 

Noen idéer?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Er det kun når dette skjer at maskinen ikke vil skru seg av også?

Det kan se ut som om dette ikke hadde noen sammenheng med nettverksproblemet, for nå nettopp kunne jeg skru av maskina selv om nettverket var dødt.

 

Jeg får prøve å skru ned connections når jeg kommer hjem i kveld. Kan godt være at det er problemet, for jeg stilte opp connections i går, å tror ikke jeg hadde noe problem før, men var nesten sikker på at jeg hadde flere connections før jeg fikk ny PC.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Nei det er fortsatt ikke i orden.. :(

 

Det ser ut til at det omtrent garantert skjer om jeg har på torrents også prøver å surfe på nettet. Det skjedde faktisk én gang da jeg hadde Lord of the Rings Online på i bakgrunnen mens jeg surfet på nettet.

 

Det virker merkelig at det skal være noe sammenheng, men det ser i grunn ut til å være en tendens til at jeg ikke kan sette på dvalemodus når problemet har oppstått.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...