Gå til innhold

Suspendert fra Live


downsattack

Anbefalte innlegg

Ikke så veldig moro akkurat. Skulle logge på live idag, men fikk beskjed om at jeg har blitt susbendert fra live. Lurer på om noen vet hva dette kan komme av? Er det det at jeg har fått mange klager på en dag eller noe? Mottoet mitt er verken rasistisk eller diskriminerer noen, så det kan ikke være det. Når jeg spiller slenger jeg ikke dritt til noen. De siste dagene har jeg uansett vært i en privat chat når jeg har gamet. Synes hvertfall det hele virker veldig amatørmessig. Hva om en klan med britiske drittunger (spiller cod) går sammen og bad repper/file complainter deg.

Leste også på internett at man skulle få info om hvorfor man har blitt suspendert på dashbordet. Men det er jo kjekt, i og med at jeg ikke får logget på live.

Noen som har noen ideer om noe jeg kan gjøre? Evt har opplevd det samme før og har et nummer man kan ringe? Typisk at det skjer i helgen og

Endret av downsattack
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Herregud, er det så jævlig strengt? Latterlig. Jeg skjønner at man ikke kan kalle seg IHATENIGGERS, men downsattack er det jo ingenting galt med? Det kan jo bety mye rart, det...

 

Jeg ville sendt en mail til MS og foklart greia, men det har du vel allerede gjort. Hvis gamertagen var grunnen, kunne de jo bare bedt deg om å endre det, så tviler egentlig litt på at det var det.

Lenke til kommentar

Stemmer som E-Wok sier, hadde det vært gamertaget hadde du fått beskjed om å bytte det. Veldig rart at de bare suspenderer den uten grunn. Tviler også på at det har noe med file complaints å gjøre også, du trenger SYYKT mange for at det skal skje.

 

Lykke til med å finne ut hva det er, og skriv her hvis du finner det ut :)

 

 

 

- iDeX

Lenke til kommentar

Ja jeg heter Downs Attack på live ja. Hehe:P Men tror ikke det har noe med det å gjøre. Har hatt det i over 2 år nå. Og som det ble sagt her, så hadde jeg fått beskjed om å bytte det.

Prøvde idag, og det funket. Hadde ingen melding på dashbordet som var veldig rart, bare alt av moto, bio, location osv var blitt gjort om til Code of Conduct. Synes egentlig hele greia var ganske tåpelig. Ingen info om hvorfor. Virker bare som om noen personer (f.eks en clan i COD vi har spilt mot) har gått sammen og bad reppet eller file complaint også har det foregått automatisk. Jeg finner hvertfall ingen andre muligheter.

Ganske idiotisk opplegg når sånn skjer. Hvis noen gjør det igjen blir jeg sikkert utesteng over en enda lengere periode enn det jeg ble nå.

Veldig merkverdig det med at jeg ikke fikk en meldin også, om hvorfor jeg var blitt suspendert.

Orker ikke å skrive mail, får heller ta den jobben hvis det skjer en gang til..

Endret av downsattack
Lenke til kommentar

Jeg ville skrevet en e-post uansett, selv om det fungerer nå så har du ikke peiling på eksakt hva det er som har gjort at du ble sperret ute.

 

Selv ville jeg ikke stoppet med saken før jeg fikk et svar på hva som er grunnen til det, hvis det er som du sier så kan du i det minste motarbeide hva de har gjort. Hvis det er en annen grunn, så blir du i det minste bevisstgjort på problemet og kan unngå det i fremtiden.

Lenke til kommentar
Man kan ikke se hvem som har gitt feedback, kun prosentfordeling etc...

Hvor kan man se prosentfordedelingen da? :p

 

 

Trykk på guide knappen. Velg "View Rep". Så får du opp en statistikk over folk som har "preffered you", og "avoided you".

 

I tillegg får du en ekstra liste, som viser en statistisk prosent fordeling på forskjellige felt en kan få rep.

 

Nå skal det sies at "reputation" skal taes med en veldig stor klypse salt. Folk har en tendens til å gi deg "Bad" rep, om du vinner for mange kamper, eller møter en ekstremt dårlig taper.

Endret av SAS1984
Lenke til kommentar

Det skal vel også sies at det ikke betyr veldig mye. Jeg har 5 stjerner og har alltid hatt det, men jeg har bare 55% preferred eller noe i den duren.

 

Med 45% på avoided virker det som jeg er et rasshøl, men det er tydeligvis lite som skal til før noen avoider deg. Håper jeg...

 

Hallo, jeg er ganske snill assa. :blush::love::thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...