Gå til innhold

Streker over skjerm, Compal IFL90+


Electr0n

Anbefalte innlegg

Hei. Den 10.08.2007 kjøpte jeg en Compal IFL90+ fra multicom.no, med wsxga+ skjerm (1680x1050 matt skjerm). Maskinen fungerte bra (med unntak av en rekke overopphetinger som skyldes altfor heftig maskinvare iforhold til kjølekapasitet) inntil februar 2008. Nå hadde det oppstått en grønn strek vertikalt midt på skjermen, og i starten var den ikke et stort problem (dog veldig snodig) fordi det var mulig å få den vekk ved å dytte litt forsiktig på skjermen. Ettersom tiden gikk ble denne grønne streken mye mer hyppig i sin framtredelse og et direkte irritasjonsmoment. Det skulle likevel ikke stoppe med kun en grønn strek, joda like etter denne grønne streken nærmest var permanent begynte en ny strek å vise seg på skjermen. Denne streken er rød. Sånn gikk det fram til Juni 2008 da jeg kontaktet multicom (noe jeg trodde kunne skyldes dårlig kontakt fordi strekene går vekk ved bevegelse av skjerm) og intet mindre enn 8-9 slike streker oppstår midt på skjermen. De har forskjellige farger: rød, grønn, blå.

Nå er det til alle tider 3 permanente streker, 1 grønn, og de 2 andre varierer litt.

Jeg er per dags dato i kontakt med multicom via mail for å finne en løsning, men de hevder jeg skulle ha tatt kontakt etter 2mnd fra feilen ble oppdaget. Ettersom jeg ventet fra februar til juni (jeg trenger pcen til studiene mine) påstår de at forbrukerreklamasjon ikke lenger gjelder, og at dette nå er en garantisak. Videre påstår de at symptomene på skjermen mest sannsynlig skyldes trykk/støt-skader. Dette er for meg rart da pcen står på skrivebordet hjemme hver dag. Det er absolutt ingen merker eller skader å se fysisk på pcen, og multicom krever at jeg sender den inn for inspeksjon. Spørsmålet er da hvordan kan de fastslå at det er fysisk skade når det ikke er noen merker på pcen?

Jeg ser på meg selv som en kompetent bruker da jeg har holdt på med maskiner i 7år og vet hvordan man skal behandle maskiner.

 

Noen andre som har opplevd noe lignende med compal ifl90+?

Er redd for å sende inn pcen til multicom for deretter måtte punge ut for en ny skjerm som egentlig skulle ha fungert feilfritt.

 

Hilsen Andreas

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...