Jump to content

Caddy

Medlemmer
 • Content Count

  3228
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

269 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Ja det kan være.. Evt zoom.. 🤔
 2. Har selv opprettet en google-konto til 4-åringen, samt en egen bruker på nettbrettet. Her er familylink aktivert og familiebibliotek opprettet. Funker gull mtp kjøp og deling av spill, begrensning av skjermtid og at jeg ikke får en haug av reklame myntet på mini. Opplæring tar vi underveis, og jeg må godkjenne installasjon av evt spill mini måtte ha lyst på.
 3. Min nesten nye S21.. Når jeg rister lett på den, høres det ut som noe er løst inni, mot toppen..? Kan det det være kameraet/skal det være slik? Telefonen har ikke vært i bakken ennå..
 4. Trådløs hurtiglading på disse telefonene: Hva funker? Kjøpte en fra Hama i går og returnerte den i dag, da jeg fikk "ikke kompatibel hurtiglading" på skjermen.. Etter litt Googling ser jeg flere har hatt problemer med at trådløs hurtiglading har sluttet å fungere med One ui 3 med 3.parts ladere.. Hva er deres erfaringer?
 5. Tror jeg ville oppretta ett innlegg på facebook, i AVforum-gruppa. Selv har jeg Yamahaen, og er i grunn storfornøyd.
 6. Du får DIY kapsler på nett i enten stål eller plast, (flergangsbruk...?) til flere maskiner, hvis det er noe slikt du tenkte.. Google "<maskinmerke> reusable pod" feks ..
 7. Tilegg til overstående: fandens jungel av vaskemaskiner og tørketromler. Nesten klin umulig å se hva som er et godt kjøp da alle de store opererer med minimale forskjeller/ forskjellig produktnummer for å forvirre oss kunder.
 8. Bestillte selv slike i sort fra Power. Samme pris. Fine bokser, og får gode reviews rundtom.
 9. En god løsning hvis du er fornøyd med TV`en, er å kjøpe en strømmeboks, feks Nvidia shield. Og rett og slett kun bruke TV`en som en dum TV. Tror jeg så Shield "røret" på tilbud til 1400,- ..
 10. Vet ca ingenting om ZenWifi, men det er fine bokser, i forhold til AX92U, (på komplett..) og jeg var i marked for å oppgradere AC66U-meshet mitt.
 11. Enkelt? Eller mesh? De er flere som kjører tilbud på ASUS ZENWIFI AX XT8 2PK MESH RUTER HVIT, mens POWER har den i sort. Link: https://www.prisjakt.no/product.php?p=5271929
 12. Power kjører tilbud på Asus ZenWifi XT8, 2pack Sort til under 3000,-. Høy WAF, og gode routere..? (stort sett hvite på tilbud andre steder, etter hva jeg kan se...)
×
×
 • Create New...