Jump to content

atlemag

Medlemmer
 • Content Count

  317
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

268 :)
 1. Yes slaveri er galt gitt, jeg har overhode ikke sagt noe annet. Skjønner ikke hva du vil frem til sånn ellers heller. Slaver har vært og er i alle slags hudfarger inkludert hvit. Så det er _ikke_ en svart greie.
 2. Nettopp. Og dette med master slave er også helt latterlig å koble mot rase, det er bare ord som beskriver noe. Det har eksistert og eksisterer fortsatt hvite slaver. Europerne hadde også andre europeere som slaver. Vikingene feks hadde haugevis med treller som de hentet hjem etter raid. Trafficking anyone
 3. Hvis du tenker først på de som har nedsatte funksjoner, feks blind. De er avhengig av at html'en kan leses og forstås. Så hvis en tilsynelatende tom div egentlig er et bilde ved hjelp av fiffig css/js og ingen alt-tekst så vil ikke denne personen forstå innholdet.
 4. Jo det er en antagelse Å forvente at noen skal jobbe der fast over lengre tid for mindre penger enn noen andre, feks konsulenter. Det høres iallfall meningsløst ut. En konsulent får tilsvarende en mill i året, vil du da gladelig komme der å tilby deg å gjøre samme jobb for 800 tusen? Er en grunn til at noen bedrifter overhode ikke får tak i faste ansatte, hvis dét er forventningen. Som var poenget mitt initielt. Det er ikke bare å ønsketenke seg fram til faste ansatte og bare høste godene sjøl. Du må tilby noe som arbeidsgiver.
 5. At det er "billigere" med egne ansatte er jo en gigantisk antagelse. Hvorfor skal noen være så greie å gjøre dette? Hvem hindrer de fra å si opp når som helst? Ikke bare skal de ifølge deg gjøre en bedre jobb, de skal også få mindre betalt og bli der over lang tid. Dette er mye mer nyansert enn som så.
 6. Joda QUIC har vært enablet i Chrome her uten at jeg har skrudd på noe flagg
 7. For sikkerhet på de viktigste kontoene og tjenestene bør folk bruke LessPass istedenfor løsninger som syncer mot en server. Open source, ingenting synces mot en server, funker på alle device. Den virker slik : 3 stk input - navn på tjeneste, brukernavn og master passord LessPass genererer så et veldig sterkt passord deterministisk basert på disse. Altså, samme passord genereres hver gang hvis du putter inn samme parametere. Ala hashing Slik unngår du å måtte synce noe som helst. Gir veldig høy sikkerhet og lite hazzle. Huske master pw gjør man med alle Navn på tjeneste vil defaulte til url- feks www.facebook.com.
 8. Du løser ingenting med å gjøre dette med kryptovaluta heller, det betyr bare at noen andre kjøper strømmen. Så må mao alle som kjøper strøm detalj-verifiseres ned på programvarenivå utifra noen vage kriterier som at de driver med valutaspekulasjon i et eller annet ledd? Alt bruker strøm her i verden så det er absolutt ingen avsporing. Hvis du skal begynne med strøm-avgifter som et verktøy for regulering - så har du enormt mye å ta tak i. Det er mange andre som er forbrukere av datasenter og samtidig driver med spekulasjon. Direkte sammenlignbart.
 9. Men det fins fortsatt en haug av de som bare kan mines med GPU, og vi har ikke kommet noe lengre Men hvem definerer hva som er "ASIC for kryptovaluta" da? Er det SHA256 hashing? SCRYPT hashing? Er det rett og slett alle former for ASIC som driver med hashing i en eller annen form? Jeg kan sitere asicman her: Hva tenker du om det? og dessuten syns jeg du skal svare på dette spørsmålet fra John-B: Facebook good. Hva da "bruker dyrebar natur"? Er det våre 100% fornybare energikilder du snakker om? Strømmen brukes og selges på et åpent marked: men du skal altså inn å regulere hva den skal brukes til - og nå oppgir du valutaspekulasjon som årsak. Er det veldig spesifikt valutaspekulasjon du ikke liker? Eller er det det spekulasjon og gambling generelt? Hva med alle andre som driver med valutaspekulasjon i de tradisjonelle finansmarkedene. Bør de betale mer for strømmen? De bruker jo samme strøm? Si meg en siste ting - det begynner bli mange spørsmål her, men hvorfor forfekter du ikke bare et totalt forbud mot mining? Istedenfor å drive å late som om unntaket fra fritaket fra el-avgiften er den beste politiske løsningen på et "problem" noensinne.
 10. Er det egentlig svindel, siden det ikke er noe å beskytte seg mot - annet enn eget vantro. Da funker jo produktet
 11. Da gjentar jeg: De fleste kryptovaluta kan ikke mines med noen som helst ASIC. Det fins mye mer enn bare Bitcoin - såpass har du fått med deg Ergo: din påstand om at det vil være så enkelt som "bare å ikke installere denne type maskinvare" er feil. Og bare for å oppdatere litt rundt de der regnestykkene hvor du sammenligner epler og pærer. Bitcoin anno 2020 skalerer til millioner av transaksjoner i sekundet
 12. Det er helt feil. Kryptovaluta og AI/nevrale nettverk bruker begge GPUer. Noen veldig få kryptoer har ASIC spesiallaget for SHA256 hashing. Det betyr ikke at de har ingen andre bruksområder. Og de der agurk-regnestykkene om at Bitcoin er så miljøskadelig stiller i samme kategorien som den kvasi-forskningen som deler av den tyske bilindustrien bestilte for å feks sverte elbiler. Hva koster ikke hele bankvesenet samlet sett? Med alle skyskraperne de har fra Cayman Island til The Square Mile til New York og videre til Yokyo? Går de på duracell batteri?
 13. Det handler om at staten ikke må blande seg opp i altfor mye. Ikke styre bittesmå detaljer, heller prøve å holde regelverkene enkle, forståelig og ikke skape tullete byråkrati med alt de rører i. Les hva bransjen skriver, en bransje som stort sett har NULL interesser i kryptovaluta: Det skaper usikkerhet og er umulig å håndheve - sett at feks én av mange tusen kunder av datasenteret skulle velge å bruke maskinkraften til kryptovaluta. Hvis kryptovaluta er så dødfødt som du påstår så dør det vel ut da og ingen trenger kaste vekk tid hverken før eller senere. Inkludert deg.
×
×
 • Create New...