Jump to content

atlemag

Medlemmer
 • Content Count

  306
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

260 :)
 1. Men det fins fortsatt en haug av de som bare kan mines med GPU, og vi har ikke kommet noe lengre Men hvem definerer hva som er "ASIC for kryptovaluta" da? Er det SHA256 hashing? SCRYPT hashing? Er det rett og slett alle former for ASIC som driver med hashing i en eller annen? Jeg kan sitere asicman her: Hva tenker du om det? og dessuten syns jeg du skal svare på dette spørsmålet fra John-B: Facebook good. Hva da "bruker dyrebar natur"? Er det våre 100% fornybare energikilder du snakker om? Eller er det oljeindustrien? Siden det høres ut som du mener vi ødelegger naturen så holder jeg en knapp på siste. Strømmen brukes og selges på et åpent marked: men du skal altså inn å regulere hva den skal brukes til - og nå oppgir du valutaspekulasjon som årsak. Da klarer jeg ikke å dy meg, hva med alle andre som driver med valutaspekulasjon i de tradisjonelle finansmarkedene. Bør de betale mer strøm? Si meg en siste ting - det begynner bli mange spørsmål her, men hvorfor forfekter du ikke bare et totalt forbud mot mining? Istedenfor å drive å late som om unntaket fra fritaket fra el-avgiften er den beste politiske løsningen på et "problem" noensinne.
 2. Er det egentlig svindel, siden det ikke er noe å beskytte seg mot - annet enn eget vantro. Da funker jo produktet
 3. Da gjentar jeg: De fleste kryptovaluta kan ikke mines med noen som helst ASIC. Det fins mye mer enn bare Bitcoin - såpass har du fått med deg Ergo: din påstand om at det vil være så enkelt som "bare å ikke installere denne type maskinvare" er feil. Og bare for å oppdatere litt rundt de der regnestykkene hvor du sammenligner epler og pærer. Bitcoin anno 2020 skalerer til millioner av transaksjoner i sekundet
 4. Det er helt feil. Kryptovaluta og AI/nevrale nettverk bruker begge GPUer. Noen veldig få kryptoer har ASIC spesiallaget for SHA256 hashing. Det betyr ikke at de har ingen andre bruksområder. Og de der agurk-regnestykkene om at Bitcoin er så miljøskadelig stiller i samme kategorien som den kvasi-forskningen som deler av den tyske bilindustrien bestilte for å feks sverte elbiler. Hva koster ikke hele bankvesenet samlet sett? Med alle skyskraperne de har fra Cayman Island til The Square Mile til New York og videre til Yokyo? Går de på duracell batteri?
 5. Det handler om at staten ikke må blande seg opp i altfor mye. Ikke styre bittesmå detaljer, heller prøve å holde regelverkene enkle, forståelig og ikke skape tullete byråkrati med alt de rører i. Les hva bransjen skriver, en bransje som stort sett har NULL interesser i kryptovaluta: Det skaper usikkerhet og er umulig å håndheve - sett at feks én av mange tusen kunder av datasenteret skulle velge å bruke maskinkraften til kryptovaluta. Hvis kryptovaluta er så dødfødt som du påstår så dør det vel ut da og ingen trenger kaste vekk tid hverken før eller senere. Inkludert deg.
 6. Git er i bunn og grunn desentralisert. Så minst en utvikler må sitte på siste versjon av repoet. Med mindre man sitter og redigerer kode rett i nettleseren. Kunne kanskje være en idé å syne repoene som backup til andre providere.
 7. Vivaldi har pågått 5 år ish. Hvis du refererer både til Opera og Vivaldi-arbeidet så blir det helt meningsløst å kun dra fram markedsandelen til sistnevnte.
 8. Mulig det er mye Celeron, men det er også mye ARM. De første Samsung chromebookene i 2012 var ARM. Det er også mulig med Android apps i Chromebook som sikkert funker bedre på ARM. ChromeOS er Linux. i tillegg fungerer disse distroene på ARM: -Arch Linux -Ubuntu -Debian -Fedora -Linaro -OpenSUSE -Tizen
 9. Vanskelig sak, problemstillingen er klar. Mange som svelger all slags skit. Samtidig så går problemet angt ut over FB. Det gjelder hele internett og alle slags media.
 10. Det skal godt gjøres å finne en Chromebook som IKKE er ARM. Hele Norges grunnskole går på Chromebook, og ja - det er ARM. Som noen er inne på, x86 er dyrt - og selv om det fins x86 Chromebooker så er vel hele poenget med en billig lettdrevet laptop nesten borte.
 11. Solen er farlig, bare se hva som skjer om du ikke bruker solkrem.
 12. Replay attack er typisk at man får sniffet opp token som blir produsert som følge av autentisering
 13. Noe sier meg at Get ikke har kompetanse på hverken ip6 eller kunder. Som om vanlige ikke-tekniske folk bryr seg om underliggende protokoller, bare de får nett. Har prøvd å få opp ip6 etter å ha skrudd det på i Get-boksen. Men med nada dokumentasjon eller hjelp måtte det skrinlegges.
×
×
 • Create New...