Jump to content

BethB

Medlemmer
 • Content Count

  227
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

260 :)

Recent Profile Visitors

323 profile views
 1. I tro Olaf-stil så pynter du godt på til fordel for Jan Helge. Viggo er litt over 2 år eldre enn Jan Helge. Noe du sannsynlig også vet, men du kronisk kommer med feil gjennom hele tråden.
 2. Kan du forklare litt nærmere hva du mener her? Hva er grunnlaget ditt for å påstå at han passet profilen og hvilken profil referer du til? Kan ikke være den gjerningsmannsprofilen som politiet jobbet med i en periode. Mener du at de lagde to forskjellige og at Viggo passer til den andre?
 3. Jaja, du skal ha det. Du gir deg ikke og kverulerer videre som forventet. Du snur som vanlig bevisbyrden på hodet, men selv du ser vell at det alene ikke holder, så da er det vell ikke annet å gjøre en å slenge ut usakligheter i kjent Olav-stil.
 4. Endre mening på grunnlag av hva? Hva er kommet fram som peker i retning av Viggos skyld?
 5. Bortsett fra Jan Helge mener du vell. Viggo kan ikke vite hva som har skjedd om han ikke var der.
 6. Hvilke ting er det han har holdt fast med som ikke kan stemme? Det kan godt hende at politiet har en annen oppfatning, politiet kan også ta like feil og få like mye tunnelsyn som deg og meg. Men de skal lete etter sannheten. Aktor skal være mest mulig nøytral. Det har de ikke vært i saken, det er åpenlyst.
 7. En rundspørring og ett avhør var det ikke? Når aktoratet og politiet legger mer vekt på det enn andre og mye tyngre bevis gjør de ikke jobben sin.
 8. Det er ikke funnet noe nytt DNA som kobler han til Baneheia. Det var i mediene i går kveld. Jeg tror sjansen for en runde til i retten er lite sannsynlig. Det er litt synd, da det er en del mennesker som har noe å svare for i denne saken.
 9. Synes det blir interessant å se de episodene, men tviler på at det kommer noe nytt før politiet er ferdig med sin etterforskning. Regner med at det er grunnen til at de som mener han er skyldig ikke uttaler seg heller. Jeg har fått med meg at det har vært flere feil i den krimpodden til VG, noe som jeg opplever som sløvt og de som lager podden ikke har satt seg skikkelig inn i saken. Har VG i tillegg til dette skrevet noe som er direkte feil? Spør fordi jeg er nysgjerrig.
 10. Hva er det egentlig du prøver på nå? Først spammer du igjen tråden om Elvis som du gjør en big deal ut av. Til tross for at Jan Helge aldri har sagt at han løy her og uten å ha noen informasjon om at politiet la ned mye ressurser i å prøve å finne han.. hvorfor skulle de det når de hadde to arresterte og DNA match på den ene. Det er ikke noe poeng her. Å så prøver du å gjøre en deal ut av at Sjødin trodde Hult kunne være mannen som ringte kona hans, å at han nevnte dette i ett brev til riksadvokaten som senere ble lekket til media. Ikke veldig bra jobba av Sjødin, men din mening er at han nå går enda lengre og lyver om noe som er totalt irrelevant? Dette er bare vås. Hva er det du vil fram til? Det sier ingenting om Viggos mulige skyld eller ikke.
 11. Gjentar meg selv i tråden her, men hvis Elvis var oppdiktet så hadde så klart Jan Helge innrømt dette. Det hadde styket hans forklaring og svekket Viggo sin.
 12. Hun ble utsatt for seksuelt misbruk. Det ble ikke funnet sæd på henne, men hun hadde skader i underlivet, men akkurat hva som forårsaket disse er usikkert. Under rettsaken mot fetteren kom det fram at skadene ikke kunne blitt påført slik han tilsto å ha gjort med en finger i skjeden. Det var ikke helt riktig å ordlegge meg slik jeg gjore, det jeg mente var at sammenligningen mellom sakene ikke blir helt riktig når det aldri ble funnet sæd på Birgitte Tengs.
 13. Nå ble det heller ikke Birgitte Tengs utsatt for en fullbyrdet voldtekt.
 14. Det står ingenting her om at alle disse vitnene sa at de ikke husket så langt tilbake.
×
×
 • Create New...