Gå til innhold

Badeball1234

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Badeball1234 sine prestasjoner

7

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vår (el)bilhistorikk består av 2x Model S (rwd & 4wd), Huyndai Kona(fwd), Renault Zoe(fwd), ID4 GTX(4wd) og Cupra Born(rwd). Fremkommelighet på 4wd er selvfølgelig overlegen, spesielt på slush, vinter og is. Det er en komfortabilitet i det, helt klart, men man klarer seg selvfølgelig uten også. Edit: Som en liten kuriositet så har jeg hatt kollegaer som har kjørt seg fast på den flate parkeringsplassen på utsiden av kontoret. Både Model S(4wd) og BMW 530i (rwd). Jeg har kommet meg ut med Cupraen fra samme parkeringplass samme dag uten noe problem. Det handler jo stort sett om å klare håndtere verktøyet man har til rådighet.
  2. Vi har en ID4 GTX og en Cupra Born med HUD. Det er nokså uaktuelt for meg å bytte til en bil som ikke har dette da dette er noe man elsker å ha i hverdagen. Vi hadde tidligere en Huyndai Kona med en slags "vippoppskjerm", og det var dårlige greier.
  3. For egen del så har jeg hatt så mye møkk med Tesla mellom 2014-2020, at jeg har tatt en prinsippavgjørelse om å ikke utsette meg for det igjen. Jeg trenger ikke å komme meg over det ( 🙂 ), men jeg trenger heller ikke å hverken spre møkk eller evangelisere. Dog har jeg ikke noe problem med å se (eller anbefale) at Y er et veldig godt kjøp, og tenker at det er sannsynlig at kjøpere av Y&3 fremover kommer til å være godt fornøyd.
  4. Får en fornemmelse av at #1 er Atea. De har flere modeller, så om du ikke liker nevnte, så kan du bytte. Eksempelvis kan du få lavere grunnlønn, men høyere bonus. Nå vet jeg ikke hvor mye erfaring du har, hvilken rolle / ansvar eller lignende du har (og skal besitte), men det bør ikke være vanskelig å få tak i noen flere tilbud i Oslo.
×
×
  • Opprett ny...