Jump to content

Otaconmg

Medlemmer
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Syntes ikke en økning på 15-20% er så meningsløst jeg da.
 2. Kan legge til at det er en "partial" unlock på ca 68-72% av kapasitet via nbminer.
 3. Det er ikke ditt ansvar at hun skal beholde barndomshjemmet sitt. Hvis hun velger å være utro mot deg, så har du ingen forpliktelse å hjelpe hun. Det er klart barnas beste kommer foran alt annet, men at du skal være økonomisk avhengig av hverandre virker som en forferdelig ide, både for barna og for deg. Mitt råd er at du snakker med flere du kjenner for å høre deres vinkling. Personlig så ville jeg solgt boligen, begrunnet det i at jeg syntes det er synd, men jeg må tenke mitt eget beste. Det var hun som tok valget, så da får hun ta konsekvensene.
 4. Se rådene fra @Theo343 og @007CD Høres mer ut som om det skyldes skjerm eller kabel (Ettersom problemet kommer og går) som nevt ovenfor. Har du testet med ny kabel (f.eks Displayport istedet for HDMI og vice versa, på en annen skjerm?)
 5. Støtter dette forslaget. 11gb vram holder deg også future proof. Kan også bruke FSR fra AMD dersom man skulle ønske litt fps boost. Et vesentlig bedre kort enn selv 3060 såfremt man ikke har behov for raytracing (Unødvendig for dette kortet egentlig) eller DLSS.
 6. Har ingen erfaring med lignende situasjon, men her høres det ut som om du bør kutte all kontakt. Hva slags verdi har det å bli behandlet på denne måten for deg? Se for deg 5 år frem i tid? Kommer ting til å endre seg? Jeg ville avsluttet all kontakt med henne, skaffet meg nytt telefonnummer, og kommet deg videre. Ikke la dårlig samvittghet ødelegge livet ditt. Det er ikke ditt ansvar, og hun er såpass psykisk syk at hun ikke egentlig er den samme personen lenger. Ut ifra hva du beskriver kommer nok dette trolig til å bli ekstremt krevende, men på dette tidspunktet ser det ikke ut som om du har noe annet valg. Kanskje det er en støttegruppe for pårørende av psykisk syke du kan ta kontakt med for å dele erfaringer?
 7. Da var sagaen med Elkjøp over, jeg endte opp med et RTX 3070 Z TRIO som erstatning for EVGA kortet. Fikk til slutt snakke med en kompetent kundebehandler. Lønner seg å stå på sitt folkens!
 8. Alle eletronikkhandlere har øyeblikk med elendig kundeservice. Men problemet er at Elkjøp ser sitt snitt til å "ri" GPU marginer til det voldsomme. Det betyr at inntjeningen ved å gi kunder som allerede har betalt lavere priser for varene sine (Opptil halv pris av nåværende) blir bevisst behandlet dårlig for å kunne selge kort til nåværende priser til nye kunder. De vet nok veldig godt at forbrukertilsynet har 5-6 måneder behandlingstid som minimum, og at GPU markedet preges av fornyelser hele tiden. De har mye lavere terskel for å oppføre seg dårlig fra netthandelen sin, i forhold til varehus, det er ihvertfall min erfaring. Har stort sett god erfaring med mitt lokale varehus som kontrast. Markedet har nok mye av skylden til at de velger denne måten å drive på, men det viser bare at straks det er snakk om liten eller ingen fortjeneste, så velger de aktivt å ikke forholde seg til forbrukerkjøpslover.
 9. Hva du anser som flaut får vel en litt annen målestokk når 99% av verdens stater ikke har adoptert krypto. Se litt nærmere på underliggende årsaker som hyperinflasjon, så ser du fort at dette er motiverende årsak. Jeg håper virkelig dette er vellykket, konsekvensen av mislykket implementasjon påvirker alt innenfor krypto.
 10. Det er det beste rådet du kan få. Skal du bli sammen med henne må du ta et standpunkt nå. Du kan ikke la denne tanken prege deg, og du kan heller ikke bruke dette mot henne i krangler. Dersom du ikke klarer å slippe tanken, så bør du la vær. Det er en enkel betingelse for at dere skal bli sammen. Dersom du er villig til å gjøre det, så vil det fungere fint.
 11. Fikk erfare på den harde måten selv som du sikkert har lest. Dette er så bånn i bøtta behandling. De tenker kun på marginer, og har nok fått instrukser om å "stalle" alle kunder som venter på kort. De er fullstendig klar over at Nvidia planlegger å release Super kort. I mitt tilfelle så forsvant kortet mitt faktisk i posten, og de nekter å gi meg noe tilsvarende. Selv når de presenterer alternativ for meg, så er det snakk om dårligere kort (3060, 3060ti) uten ekstra kompensasjon. Har tidligere lest mange advarsler her inne angående kundeservice'n til Elkjøp, og jeg burde nok ha hørt på de her inne.
 12. Ringte dem igjen for å legge litt press på de. Saken er nå eskalert til 2.linje. Jeg er mer eller mindre sikker på at svaret kommer til å bli det samme her. Fikk beskjed at jeg blir kontaktet om noen dager. Hellige maria.
 13. De mener nå at prisforskjellen er for stor på EVGA Kortet opp mot Z trio. Artig at de klager på prisforskjell når de tilbyr meg en bundle som de selger for 11 095 kr... De riktige ordet å bruke er vel egentlig at marginene er for dårlige...
 14. Ser jo at både elkjøp og power er på topplistene i saker som forbrukertilsynet mottar. Vet at de har som praksis at de kjøper inn varer til kampanjepris fra leverandør, tilbyr et lite antall ut til kunder, for deretter å holde på produktene til kampanjeperioden er over. Så selges disse til fullpris med mye bedre marginer. Elkjøp har til tider veldig gode tilbud på pc-deler og periferi, men tror denne hendelsen gjør at jeg aldri kommer til å handle en dritt fra de lenger, uansett hvor godt tilbudet måtte være. Straks man har noe som helst problem hos de, så blir man helt screwed.
×
×
 • Create New...