Gå til innhold

Simon T

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

408 profilvisninger

Simon T sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har også 3-fase strøm her (380v), så har også kapasitet til flere minere per kurs enn tidligere da jeg bare hadde 230v.
  2. Kjipt, fordi minerene har ikke av og på knapp. Eneste måten å stanse de er å dra ut pluggen, pga det er sånn auto start når du kobler de i strøm så starte de instant. har akkurat flyttet nå til en nyere bolig nylig oppusset, så det elektriske her er veldig nytt. Men skal også ha inn elektriker for direktekobling av minerene opp mot sikringsskapet, da blir de jo fast montert og beregnet for lasten, så da bør vel alt være good.
  3. Heldigvis for meg så har jeg gratis strøm 😜 /fastpris hvert fall, betaler bare 500 kr i mnd, uansett forbruk og strømpriser.
  4. Da med tanke på belastning, for store bølger forbruk, da datautstyr, spesielt som dette ofte har veldig høye «spikes» av og til.
  5. Planen er, industrielle løsninger, rundt 25A sikringer, 2 minere maks per sikring, og jepp direktekobling med tykke kabler, de bør tåle belastningen. I tillegg da mining software jeg bruker nå er open source, og jeg har lang fartstid innen IT og programmering, så kommer jeg til å programmere et system som automatisk stanser minerene ved alt for høy belastning av amper.
  6. 👍👍 skal videresende linken til elektrikeren min, men antakeligvis blir det nye systemet satt opp slik at det blir veldig tykke kabler, rett fra sikringen og direktekoblet inn til PSU til minerene. (Oppsatt av autorisert elektriker ofc)
  7. Er i full overvåking av anlegget, har monitoring system, + sjekker flere ganger daglig etter varmgang, oppdager jeg høye temperaturer, så bytter jeg om på ting. + dette er jo bare midlertidig, vi snakker dager. Maks 3 uker.
  8. Nah, det utsetter bare ROI. har perfekt effekt atm, ROI på bare 3-4 måneder på utstyre jeg kjøre nå. Er uans hjemme så og si hele tiden 😂
  9. Har ikke hatt noe covid, og tviler på jeg får d heller 😂 føler meg allerede naturlig imun. vaksinene tar jeg kun for Covid pass.
  10. Skal ha opp industri standard. Så ja, dette er bare midlertidig, regner med d er det skjøteledninger er for, midlertidig løsning til fast løsning er satt opp, selv om det drar mye strøm. Men er veldig forsiktig uansett, overvåker minerene ofte, på temp, forbruk av watt, v, a, etc, + kjenner ofte på ledningene hvilken temp de har, og gir ofte hver skjøteledning små pauser hvor jeg da skifter mellom flere skjøteledninger, evt også rett i vegg. men inntil elektriker har satt opp et fast og sikkert system som tåler belastningen 24/7 så må jeg bare bruke disse midlertidige løsningene selv om det innebærer en risiko.
  11. Er 2 vaksinedoser nok? Er 100% frisk, og ingen sykdommer. Har fått 2 doser med vaksine. Trenger jeg en tredige, eller er d nok med det jeg har nå? (tenker på vaksine pass, ferie osv).
  12. Altså, pr nå har jeg en 13A kurs, samt en 16A kurs, kjøre 2 minere på 13A kursen (ca 1,3k watt per) + 2 minere på 16A kursen. Har koblet dette direkte til stikk kontakt så mye det lar seg gjøre, 1 miner i 16A kursen står i skjøteledning, fordi jeg har ikke stikk kontakt der mineren står. Er dette mer sikkert enn d forrige setupet?
  13. Hei. har kjørt 2 minere, aka 2600 watt per skjøteledning i ca et døgn, merket for et par time siden varmgang i ledningen til skjøten, så kobla utstyret ut, og plasserte minerene rett i vegg (stikk kontakt) i stedet.. men nå bør man vel egentlig kunne stole på at det som står gjelder???? Står bak skjøteledning 16A, maks belastning 3680w. Veldig rart at de i det hele tatt har lov å reklamere for noe slikt når de ikke tåler d da? Bør jeg holde meg unna skjøteledninger, eller funker litt varme i ledningen? 😁 altså totalt sett kjører jeg 4 stk minere hvor hver miner drar rundt 1200-1400 watt. egentlig overbelaster jeg nok kursene også, har bare 1x 13A og en 16A kurs sånn egentlig, men venter på elektriker til å installere 7 stk nye 16A kurser, med industriplugg for PDU.
  14. Om d har noe å si så er dette billig skjøteledninger og måler fra clas ohlson 😂 betalte 79 kr per
  15. Hei. har 3 crypto minere gående nå, hver tar ca 1,2-1,5 tusen watt, og alt er koblet til skjøteledning, maks 2 minere på hver skjøteledning. Skjøteledningene ble kjøpt i går og er helt nye, samt står bak de at d er 16A skjøteledninger, og ledningen er tjukk, står maks 3,8 tusen watt belastning, men lurer på om dette er trygt? begge skjøteledningene koblet til minerene går gjennom en elektrisk måler, som plugges i stikk kontakten og den har uttak hvor skjøteledningene er tilkoblet, måleren skal også tåle 16A, 3,8 tusen watt. er dette oppsette trygt for å stå på 24/7? er også veldig forsiktig, sjekker til utstyret ca hver andre time når jeg er våken, samt kjenner på kabler og skjøteledningene om de er varme etc, men når jeg sover kan jeg jo ikke sjekke utstyre så ofte.
×
×
  • Opprett ny...