Gå til innhold

Simon T

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Simon T

  1. Har også 3-fase strøm her (380v), så har også kapasitet til flere minere per kurs enn tidligere da jeg bare hadde 230v.
  2. Kjipt, fordi minerene har ikke av og på knapp. Eneste måten å stanse de er å dra ut pluggen, pga det er sånn auto start når du kobler de i strøm så starte de instant. har akkurat flyttet nå til en nyere bolig nylig oppusset, så det elektriske her er veldig nytt. Men skal også ha inn elektriker for direktekobling av minerene opp mot sikringsskapet, da blir de jo fast montert og beregnet for lasten, så da bør vel alt være good.
  3. Hei. har 3 crypto minere gående nå, hver tar ca 1,2-1,5 tusen watt, og alt er koblet til skjøteledning, maks 2 minere på hver skjøteledning. Skjøteledningene ble kjøpt i går og er helt nye, samt står bak de at d er 16A skjøteledninger, og ledningen er tjukk, står maks 3,8 tusen watt belastning, men lurer på om dette er trygt? begge skjøteledningene koblet til minerene går gjennom en elektrisk måler, som plugges i stikk kontakten og den har uttak hvor skjøteledningene er tilkoblet, måleren skal også tåle 16A, 3,8 tusen watt. er dette oppsette trygt for å stå på 24/7? er også veldig forsiktig, sjekker til utstyret ca hver andre time når jeg er våken, samt kjenner på kabler og skjøteledningene om de er varme etc, men når jeg sover kan jeg jo ikke sjekke utstyre så ofte.
×
×
  • Opprett ny...