Gå til innhold

Branden

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Branden

  1. Dersom utdanningsinstitusjoner skal bruke like lang tid på sensur/gjennomgang av en masteroppgave som i Kjerkhols tilfelle, så blir de aldri ferdige. Og ungdommen kommer ikke (spissformulert) ut i jobb før de blir pensjonister osv 😌
  2. Høres sprøtt ut at å ikke ha gjort annet enn å bli 18 år blir belønnet med noe som kalles "Storkors av den kongelige norske st.olav orden" Er det ikke bra nok å være medlem av kongefamilien, men må smykke seg med blingblingmedaljer som pomp og prakt? Snakk om rangering av mennesker
  3. Støres fiasko defineres som at den sittende regjering, med AP og SP taper valget i 2025. Vellykkede ledere og regjeringer sitter gjerne i 2 perioder. Store internasjonale hendelser pågår hele tiden, men påvirker ikke den sittende regjering nevneverdig. Han har ikke uventet - ikke imponert - som lederfigur og statsminister. Men AP tok den beste de hadde på et tidspunkt i 2013, da Jensemann rømte landet etter å ha tapt valget og facet Gjørvrapporten. Folk i øverste elite kan velge internasjonale toppjobber, som selv Hvermansen med sunn fornuft kunne utført. Støre sitter bare lenger oppe ved bordet men gjør ikke bedre jobb der enn andre. Støre er foruten Jagland blant de svakeste lederne i AP i nyere tid.
  4. Støres fiasko brer om seg. Hajik, Brenna, Trettebergstuen og Borten Moe har forlatt sine poster uten ære. De var ikke brukbare i noe regjering. Sosialistene er nok i gang med å grave for å finne noe offer på den blå siden for å fjerne fokuset vekk fra sin egne fallerte statsråder innen lokalvalget i september.
  5. De økte matvareprisene skyldes at matvarebransjen og Orkla øker marginene for å tviholde på vekst i budsjettene. De driter egentlig i kundene for inntjeningen er viktigst. Verken politikere eller folket stiller spørsmålstegn med prisdannelsen. Det er liksom en naturlov at prisene skal øke jevnt og trutt. En del av bakteppet er selvsagt at sosialistene kjører landets økonomi i grøfta. Ikke ulikt kommunisme som sosialismen er i slekt med. I land som styres av en sterk venstreside utarmes folket av økte skatter og avgifter. Da Polen ble avpolitisert for kommunisme sultet folket, det var ikke mat i butikkene. Elitene kjørte rundt i sorte limousiner - ikke ulikt det man ser i dag med Støres politbyrå. Norge trenger en kalddusj med stagflasjon eller sågar mild deflasjon for å stagge prisveksten.
  6. Kjøp en billig en, i det minste for å plage elkjøp og andre som vil selge grovt overprisede mobiler
  7. Arbeiderpartiets Kunnskapsminister har tydeligvis ikke peiling på forvaltingens habilitetsregler. Hun utnevnte likesågodt sin venn Frode Elgesem til et styreverv i Wergelandsstiftelsen. Tonje Brenna har utover Videregående skole - ingen utdannelse. Hun har gått arbeiderpartiets broilerskole, og gradene i partiet som en god del andre fiaskopolitikere i AP. Støre fremhevet Brenna (og Vestre) som "Utøyagenerasjonen" Som om Utøya utover Eskil Pedersen er noe spesielt? Det gir dem neppe bedre pondus, kunnskap, integritet eller noen form for yrkesbakgrunn som kvalifiserer for å være Statsråd. I det virkelige liv kommer de til kort. Å utnevne en venn som Elgesem, er kanskje ikke ren nepotisme, men vi har vel sett det før at folk i AP, finner karriereroller til sine nære bekjente i nettverket. Stoltenberg utnevnte fks. sin forlover Øystein Mæland som Politidirektør i Oslo, noe han overhodet ikke var kvalifisert for. En kunnskapsminister som ikke har kunnskap om habilitetsregler er på nivå ikke bedre enn videregående skole. En slik dum feil er nok til at luften sakte siver ut av karriereballongen hvor vi allerede nå ser starten på slutten som nestleder i AP. På tide å skaffe seg reel utdannelse, kompetanse og jobb i det virkelige samfunnet?
  8. Støre var feil mann til feil tid på en utdatert sosialistisk politikk. Mandag 8/9-2025 er Støres fiaskoregjering et faktum. Hvordan vil han redde æren - jobb i Brussel, en hjelpende hånd fra Jensemann kan hende, FN eller annen helt ufortjent toppjobb? Burde han ikke heller jobbe med folk på gata, i Kirkens bymisjon eller dele ut suppe i matkøer skapt av politikken han står for?
  9. Branden

    RBK og Rekdal

    Det tok 591 dager fra Rekdal ble ansatt i Rosenborg til han fikk sparken. Så overraskende.
  10. I Aftenposten skriver Halvor Tjønn om livet til voldsprofeten mohammed - og i en bok - slik samtiden så ham. Her fremstår mohammed som klassisk diktator som slo seg frem med aggresjon, vold og drap som varemerke over seg selv og sin lære. Han omga seg med masse kvinner i ulike aldre til glede og forlystelse slik diktatorer pleier å ture frem. Selv om han neppe kunne lese fremstår han som en smarting blant likesinnede og slik kuppet seg makt for å fremme egen makt gjennom vold og sosial kontroll. Det er kjent at han som medinas enehersker bivånet sin ordre om massedrap på en stamme av 700 jøder ved halshugging, utført av folk i egen slekt. Altså på samme måte som dagens IS copycats i Syria. Har forøvrig lest flere bøker om temaet, og det meste tegner et dystopisk bilde over muslimske lands kultur og identitet knyttet til mohammeds islam. Historien beskriver hans liv og virke der han må sies å tillegges grunnlaget for at Midt-Østen fremdeles er et evig krigsområde. Dette mennesket eller monsteret - mohammed - hyller altså muslimer som en stor og ekte profet. Troende til litt av hvert i voldelig vestlig forstand altså. Med dette som utgangspunkt er det vel lite tvil om at mohammed ville kommet på USAs terrorliste etter dagens standard og hentet ut som det sies Hva er i så tilfelle islams religiøse fundament og voldsprofetens bakgrunn som skulle tilsi at han og koranen har noe hellig over seg, og er ikke dette bare en sosial konstruksjon muslimer blir påtvunget å underkaste seg? Uten ellers de blir utstøtt eller tatt av dage av sine egne? Krigerprofet og religionsstifter (aftenposten.no Muhammed - slik samtiden så ham | ARK Bokhandel
  11. Mens andre land frister tankene med atomkraft, stenger Tyskland ned sine kraftverk. Med bortfall av russisk gass, blir de avhengige av kraft fra naboland som Norge. Støre sitter stille i båten, rører ikke temaet (?), mens vanlige folk får utsikt til like store strømregninger som denne vinteren. Støre tar neppe gjenvalg i 2025, han ser seg vel om etter omplassering til en europajobb et sted
  12. 38 representanter må betale ekstraskatt. I kraft av å være folkevalgte har de svindlet Staten. 11 av dem har stått frem. De andre har valgt å gå i skjul. Nylig har Audun Lysbakken meldt at han går av, og han er ganske tam i debatter med mer osv. Er Lysbakken av de øvrige 27 skattesnyterne, og den egentlige årsaken til at han går av som partileder?
  13. Branden

    RBK og Rekdal

    Hvor lang tid greier Rekdal i RBK, før han får sparken?
×
×
  • Opprett ny...