Gå til innhold

Duncan

Medlemmer
  • Innlegg

    117
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Duncan

  1. Tenker på det generelle skattenivået på arbeid kontra kapital ja.
  2. Det er nettopp det, det blir for mye skatt til at det ikke er verdt å ofre fritiden.
  3. Drikke champagne i solnedgangen til man blir lei.
  4. Har vekslet mellom enkeltaksjer og globalt indeksfond. Er tilbake i indeksfond nå for å ta ned risiko.
  5. Tok meg 5år å nå den første millionen, og nå 4år på å komme over 2 millioner. Forhåpentligvis blir veksten mer og mer eksponentiell nå Første millionen var litt grinding av overtid og slikt. Men nå gidder jeg ikke det mer, og har bestemt meg at jeg har råd til å ikke jobbe en time overtid om jeg ikke absolutt vil og ikke har noe bedre å ta meg til.
  6. Tenkte jeg skulle komme med en liten oppdatering. Bikket nylig 2m i porteføljen etter et godt år på aksjemarket. Har tatt meg 9år å komme hit og hadde startet forsiktig med 120k når jeg startet. Hadde som mål å nå 1m innen 10år og der kom jeg i mål allerede etter 5år , så da var det bare å oppjustere 10års målet med en million Kjekt at dette har gått rette veien og ting ligger til rette for at den dagen jeg pensjonerer meg så kan jeg gjøre det når jeg vil, men det er det uansett ca 15år til.
  7. Det går helt fint så lenge du låner på bolig for å plassere i indeksfond og har tilsvarende horisont som du har på nedetalingen av lånet.
  8. Trenger ikke signere en avtale når det allerede er nedfelt i forsvarsloven
  9. Er helt normalt å ikke gå ned i vekt når man begynner å trene styrke. Det du egentlig bør se på er kroppsfasong og fettprosent. Vekten er egentlig ganske irrelevant.
  10. Det er krig i Europa og så har vi fortsatt folk som ønsker å frita seg for den plikten man har når det kommer til å bidra til landets forsvar..... Lovhjemmelen er jo allerede blitt forklart av andre, så da er det bare å brette opp ermene og bidra. Er heldigvis ikke alle stillinger du trenger sikkerhetsklarering til om det skulle bli et problem.
  11. Bare å komme seg på gymmen å begynne å løfte.
  12. Personlig så hadde jeg bare kjørt det inn i et globalt indeksfond, og selv om du tar ut 10k i måneden så burde du hatt vekst i fondet over tid. Nå vet ikke jeg hvor gammel du er, men om du klarer å vente 5år med å spre på trygden med å ta ut i fra fondet så vil du mest sannsynlig sitte med et veldig godt utgangspunkt for å ha det fint økonomisk resten av livet.
  13. Når du lurer på hvor noen er, så spør du bare: Kor e du hen ? Hen har du vært i det siste ?
  14. Nå må vi få se å få sendt av gårde moderne vestlige stridsvogner til Ukraina snart.
  15. Ikke sunt å bli værende i et forhold hvor du føler at du hele tiden står på tå hev. Kan nok være en ide å tenke over om ikke det er på tide å avslutte det å gå videre i livet. Om ikke det er noen felles barn inne i bildet som kompliserer det så hadde nok jeg tatt det steget. Det finnes heldigvis nok av damer der ute som potensielt kan få et bedre samliv med om har havnet i et usunt forhold. Du har nok litt å tenke igjennom, uansett hva du bestemmer deg for så ønsker jeg deg lykke til.
  16. https://open.spotify.com/track/4WiXmUKSVOaDJwKBxFFkls?si=b9f7262028bb4df0
  17. Var verdt det! Vi hadde det fint der borte når vi prøvde å skape et bedre samfunn for de som bor der nå.
  18. Bare å holde seg langt unna den nettbutikken på generelt grunnlag.
×
×
  • Opprett ny...