Jump to content

eintotre

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by eintotre

 1. eintotre

  Elbil-tråden

  Veldig sant Skal låne opphavets dieselbil for en hyttetur i helgen og utgiftene til bom og drivstoff er jo faktisk noe som merkes på lommeboka.
 2. Spennende å se hva folk ikke liker med den bilen de valgte så jeg slenger meg på. MG ZS EV Luxury: Ingen automatlås når man går bort fra bilen med nøkkelen. Ingen mulighet for lagring av flere seteposisjoner. Savner dette da jeg og medlånetager har såpass forskjellig høyde. Akkurat litt for kort lagringsplass med nedlagte bakseter. Kan klemme inn langrrennski på skrå uten å måtte ha de mellom framsetene, men det er bare så vidt. Til neste vinter blir det investert i takboks. On Topic: Har selv merket litt småsteile fronter i diskusjoner av elbil. Tror litt av grunnen kan være mangelen på modeller som konkurrerer med hverandre. Så man blir tvunget til å sammenligne biler mer på tvers av segment og prisklasse enn om man diskuterte Diesel/Bensin.
 3. Takk for info! De var desverre svært effektive ved behandling av forrige ordre.
 4. Her er svar jeg fikk fra Komplett ang poeng for kjøp gjort før man melder seg inn i kundeklubb.
 5. Få poeng for kjøp du gjorde før du meldte deg inn i klubben.
 6. Det var da svært.. Er det noen som har erfaring med å melde seg inn i Komplett Club og få poeng for nylige kjøp?
 7. Står kun som reservert på mitt så langt. Men skal følge med hva som skjer. Foretrekker jo helt klart at de venter med å trekke til de faktisk har kortet selv.
 8. Litt som forventet. Men tenker at det er verdt litt venting å få det til den prisen. Kommer det noe bedre tilbud i mellomtiden kan man jo alltids avbestille.
 9. La inn en bestilling på https://www.dustinhome.no/product/5011209311/geforce-rtx-3060-ti-ftw3-ultra-8gb. Blir spennende å se hva som blir reell levering.
×
×
 • Create New...