Gå til innhold

Dugg

Medlemmer
  • Innlegg

    114
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Dugg

  1. ..Og de som fordømmer massedrap og folkemord på Gaza har visst glemt å fordømme angrepet på israelske sivile 7. okt.. Alltid greit å rydde i sitt eget reir før man blander seg opp i andres..
  2. Takk for tipset. Jeg må nok ha mer detaljert forklaring? Factory reset?
  3. Hei dere For noen dager siden ødela jeg skjermen på min iPhone og ettersom den ikke var reparerbar, ga Eplehuset meg en erstatningsenhet. Nå som jeg fikk en "ny" telefon må alle andre tilkoblede enheter legges til på nytt. Det har gått fint bortsett fra min iWatch. Den er nemlig fremdeles koblet på min gamle iPhone som Eplehuset ikke ville gi meg tilbake. Jeg har prøvd flere ganger, men min eksisterende iWatch vil altså ikke koble til min nye iPhone. Kan noen forklare meg hva jeg gjør feil? Hvordan får jeg koblet disse to enhetene sammen? Jeg kan selvsagt gå innom Eplehuset og klage eller få de til å hjelpe meg, men tenkte jeg kunne snakke med folk som har peil først. På forhånd takk for svar
  4. Er det noen nyheter om de stakkars gislene som ble ført til Gaza? Jeg har lest av noen av de, et tjuetalls, døde i angrep, men hva med de andre?
  5. Er det opptakten til tredje verdenskrig vi nå ser eller er det å overdrive? Kan noen tenke høyt?
  6. Definer voldtekt. Kan skje på flere måter.
  7. Dette ble kjent allerede på lørdag. Jeg er enig i at det er svært bekymringsfullt med tanke på gislene som ble ført til Gaza. Jeg vil helst ikke tenke på hva som skjer med de der. Et dødt gissel er verdiløst - men et gissel som har blitt voldtatt igjen og igjen kan fremdeles brukes. Jeg blir uvel av å tenke på det.
  8. Hva slags behandling kan vi forvente at de får? Fikk helt vondt av å se barn, eldre og det som er bli ført vekk med makt.
  9. Vet noen noe mer om de stakkars gislene som ble ført til Gaza? Er det grunn til å tro at de fremdeles lever?
  10. Men hvorfor må norske politikere har et døgn til å tenke på om dette er terror eller ikke? Andre statsledere og utenriksministere klarte jo å kalle det terror mer eller mindre umiddelbart. Hva annet enn terror kan dette være?
  11. Iran er absolutt en kandidat - hovedårsaken til at de ønsker seg atomvåpen er vel nettopp å slette Israel fra kartet. Men så er jo Russland og Iran blitt gode venner ettersom Russland har stått mer alene. Enig i at Russland også har interesser i Israel, men jeg tror ikke de har like mye interesser der som USA. Det er vel nettopp det vi ser i dag; verden er tett sammenvevd og alle stormakter har interesser med skillelinjer som krysser hverandre. Jeg syns uansett at verdensbildet, slik det i dag med alle urolighetene hist og her, at min mistenksomhet rettes mot nettopp Russland og deres allierte. De ønsker vel, slik jeg har forstått, og ødelegge dagens verdensorden og erstatte den med en ny. I all sin enkelthet er vel det oppskriften på en verdenskrig, avhengig av hvordan man er villig til å definere det.
  12. Det er nok sammensatt men jeg leser at Iran og Russland kan lure i bakgrunnen, angivelig fordi Israel og Saudi Arabia holdt på å forme et slags vennskap (Saudi Arabia er visst interessert i å anerkjenne Israel som en egen stat i disse dager). Det kan også hende Russland er hovedaktøren bak Hamas. De vet at USA er svært lojale mot Israel, og blir USA travle med Israel kan det hende de har mindre ressurser til å støtte Ukraina. Dersom USA faller fra støtten til Ukraina, er vel mye avgjort der. Jeg har ingen kilder ettersom jeg har lest om Israel i hele dag, men det er bare å gjøre noen kjappe søk og lese selv.
  13. Kan du utdype? Ikke fordi jeg tviler men fordi jeg er nysgjerrig. Slik oppfattet jeg også det. Jeg syns likevel det er pussig at hun er avventende.
  14. Trodde de var seriøse jeg. Var jo på møte med Anniken i Oslo og.
  15. Uttalelsen hennes ligger på en av livesendingene på nrk.no. Hun sier at hun ikke vil karakterisere handlingene, men at hun heller vil fordømme angrepene på uskyldige sivile. Nato, USA, Storbritania og Tyskland kaller dette "terror" men det vil altså ikke Norges utenriksminister gjøre. Ganske pussig men Anniken er jo pussig også.
  16. Ingen god taktikk av Hamas dette. Det er stygge videoer som florerer på sosiale medier og tross at jeg aldri har vært noen Israelsvenn, forsvant nok det lille jeg hadde av sympati for palestinere nå. Enig i at det lukter Iran, Russland og IS av dette.
  17. Jeg er en "hun" og blir valgt vekk av menn. Ja, vi finnes. Kanskje men jeg bor i en større by, ikke på landsbygda. Nå har jeg familie og venner og jobb her, så da kommer jeg nok ikke til å flytte fordi jeg kanskje møter noen. Jeg er ikke ute etter løsninger på egen situasjon for den har jeg akseptert (jeg har gitt opp). Jeg ønsket bare å sette lys på en side av saken som jeg syns forsvinner litt. Vi er 1 mill aleneboere i Norge, og andelen single og barnløse øker. Dette er ikke noe politikk kan eller skal regulere.
  18. Mitt innspill er nok for lite og spesifisert til min egen situasjon men jeg deler TS interesse for tema. Jeg er en sånn person som har "alt på stell". Alt ligger til rette for at jeg skulle fått barn; jobb, økonomi, foreldre og søsken som kan bidra, familieorientert arbeidsgiver, venner med barn som bidra (jeg hjelper også dem), gunstig bosituasjon, god helse etc. Lista er ganske lang, men partner mangler. Jeg har aldri vært i et skikkelig forhold fordi jeg blir valgt bort. Og en partner er jo tross alt det aller vesentligste når det kommer til å stifte familie (donor utgår for min del). Flere av mine venner er i samme situasjon og nå forbli flere av oss barnløse. Jeg er fristet til å si at hovedårsaken til lave fødselstall er av sosial art. Jeg er helt enig i at forholdet mellom mann og kvinner er forlengst ødelagt og var det lenge før tinder kom. Jeg tror internett (og generelt skjerm) har ødelagt mer for oss enn vi er villige til å diskutere. Så kommer selvsagt likestilling, porno (inngår i hjernevask fra skjerm) etc i tillegg.
  19. TS, jeg er i samme situasjon som deg og vurderer innekatt. Jeg har fremdeles ikke bestemt meg, egentlig tror jeg en katt har det best med utemuligheter men å være innekatt er jo tross alt bedre enn å være hjemløs/eierløs. Min løsning har vært å fungere som fosterhjem for katter gjennom Dyrebeskyttelsen. Fosterhjemskatter, i motsetning til når de bli adoptert, skal være innekatter. Jeg har til nå passet to stk og det har vært svært lærerikt. Jeg har fremdeles ikke bestemt meg, men jeg er veldig glad for at jeg har passet katter før jeg skaffet en selv. Kanskje det kan være noe for deg, ts? Så kan du kjenne litt på hvordan det er å ha katt med de bomulighetene du har. Jeg har passet mine 5 uker og 8 uker ad gangen. Veldig hyggelig.
  20. Det må vel være Russland som står bak alt dette, på en eller annen måte.
  21. Hva skal han gjøre der? Kanskje han stikker og søker asyl i et annet europeisk land? Norge har jo erfaring i å ta i mot Wagner-avhoppere.. 😅
  22. Dette forstår jeg lite av. Åpenbart har Prigorzhin planlagt dette lenge, brukt mye ressurser og tatt stor risiko. Er dette virkelig alt? Det virker helt merkelig. Kan det være en del av Prigorzhins plan? Hva blir neste trekk?
  23. Tanken på at Wagner skal ha tilgang til verdens største arsenal av atomvåpen sitter ikke helt vel hos meg. Da er det nok bedre med Putin, uansett hvor svekket han nå blir.
×
×
  • Opprett ny...