Jump to content

Johannes

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

287 profile views
 1. Det er en mc klubb i Norge som bare har unge menn som medlemmer. Jeg kommer ikke på hva den heter.
 2. Også har han alltid en grå hettegenser på seg og ei svart lue. Men denne filmen var ialllfall europeisk.
 3. Nei, denne filmen her var enten tysk eller italiensk.
 4. Det handler om menn i et fengsel. Også er det en hvit mann i trettiårene som spiller hovudrollen. Det er litt slåsting og slikt. Også sitter han mannen alltid med lue og hette på seg. Også kommer det en annen mann og tar av han hetta. Jeg skulle gjerne sett denne filmen igjen.
 5. Det er en sang jeg lurer på hva heter. Den er slik: Leave you behind, feeling my mind, lost feeling, feeling som true, can stop loving you.
 6. Jeg såg en film. Det handler om en ung gutt i tennårene som blir mobbet på skolen. Også tar guttene han inn i en garderobe, der dem drar av han buksa og underbuksa. Også kaster de han inn i jentegarderoben. Det ender med at han og en kammerat skyter mobberne og sine medelever. Jeg vet ikke hva denne filmen heter.
 7. Det handler om en gutt som blir mobbet på skolen. Også blir han tatt inn på et toalett. Der river dem av han buksen og underbuksen. Også går dem inn på jentetoalettet med han. Det ender med at han og ein kammerat går inn i et klasserom og skyter mobberene og andre medelever. Jeg skulle gjerne sett denne filmen igjen,
×
×
 • Create New...