Jump to content

Empress

Medlemmer
 • Content Count

  194
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 :)

Recent Profile Visitors

1515 profile views
 1. Jeg var på butikken idag og jeg slier alltid med å grue meg til gå dit og vil heller bestille mat på døra, men jeg går likevel da, så idag nårjeg stod i kassa og skulle bestale så smurt hun seg i kassa seg inn med sprit rett etter å ha skannet inn alle matvarene mine fordi hun sikkert mener litt at siden jeg er såpass normal og sånt, at jeg kanskje ikke bryr meg, men jeg spritet hendene straks jeg kom inn, ikke sant, så hun som stod ved siden av meg da så det hele og jeg latet som ingenting som vanlig, men jeg tror hun skjønner at de ansatte er slemme bare for å være slemme, så hun dummet seg skikkelig ut idag
 2. Har du 2004-versjonen da?
 3. Har ingen slik funksjon i nyeste ;(
 4. For lav lyd når jeg spiller musikk på youtube, finner ingen programmer som fungerer heller og nyeste windows har ingenting for å øke nivået heller, har dere noen program kanskje å anbefale, kan gjerne betale litt for et som fungerer?
 5. Det begynte for noen år siden, litt mildere smerter i kroppen og så har det blitt litt sterkere, først tenkte jeg det kanskje var fordi når man blir eldre så blir man mer og mer vant til og lei omgivelsene sine siden vi bor i et samfunn på en måte og ikke i naturen som dyr gjør, men så en kveld i senga fikk jeg en slags åpenbaring, husker ikke helt nøyaktig hva jeg tenkte og skjønte, men det var noe med at sinnet vårt skaper disse smertene selv, for eksempel, si at du er i en bilulykke og kommer fra det ganske uskadd, men senere så utvikler du hodepine etter traumet som du kan gjøre med andre ulykker også, legene tester deg og finner ingenting galt, men du har fortsatt vondt, ingen kanskje tenker på at siden du var i en nettopp en bilulykke at så har du innerst inne innsett at man egentlig ikke bør kjøre bil fordi det er så farlig, nettopp, du begynner å omstille deg på en annen virkelighet og ønsker å finne en løsning på det så andre slutter å gjøre det samme, ja akkurat, det var sinnet ditt som skapte disse smertene til å begynne med på grunn av omstillingen
 6. Er du helt sikker på at de beregner riktig da, jeg mener, de regner vel ut på en måte hva som kreves for å holde ting i bane, men kanskje de feilberegner litt så er det er nok gravitasjon likevel og dermed ingen mørk materie?
 7. Tenker du at det er en slags usynlig masse som lager verdensrommet endelig, mørk materie eller noe, som en slags boble?
 8. Tror du energi har denne dyttende effekten fordi den først kollapset av sin egen vekt i begynnelsen, altså at den dytter eller sprer ting ut fordi den falt i sammen?
 9. Jeg kan kanskje være inne på noe, tenk på kabler med elektroner, de blir dyttet fremover av denne slags, magiske kraften fra det vi kjenner som energi, som også all masse er laget av, to atomer blir dyttet mot hverandre og danner bindinger, over tid blir de ulogiske sådanne visket vekk på en måte fordi de ikke lager noe logisk, og så blir de logiske sådanne til noe mer av læring og feiling, sånn ble det grønne livet til kanskje og uten en slags bevissthet, men så dytter energien videre og lager det første dyret, først har det ingen bevissthet på en måte fordi hvis den kom først ville dyret lide vite at den ikke har en kropp å gå rundt på planeten med, så kroppen blir til først på en måte, og igjen kan det kanskje si at siden energi alltid dytter og danner bindinger, at livet vil alltid oppstå overalt været er nokså varm og behagelig, altså er livet vanlig på alle planet der været er bra, men hvor kom denne energien fra, som kanskje også er uendelig i mengde siden en bestemt mengde ville kanskje vært litt rart siden hva og hvem bestemmer hvor mye energi og masse det skal være, verdensommet er jo antageligvis uendelig, så kanskje energi er det også, hva mener dere?
 10. Det var bare 60 deler som jeg har superlimt i sammen og så tok jeg et mørkere bilde av den, hva syns dere?
 11. Jeg mener, verken trump eller biden trenger å være sosial enten i samfunnet iblant normale folk eller på nettet og de dreper jo folk utenlands istedet for å bare bruke humor og snakk og overalt de er på nettet, amerikanerne da, forum, spill og så videre, så snakker de bare søppel, hvorfor er de så høye på seg selv egentlig?
×
×
 • Create New...