Gå til innhold

RAVKØM

Medlemmer
  • Innlegg

    142
  • Ble med

Nylige profilbesøk

850 profilvisninger

RAVKØM sine prestasjoner

71

Nettsamfunnsomdømme

  1. https://www.skatteetaten.no/person/skatt/skatteoppgjor/restskatt/ Når du har betalt for lite skatt og får restskatt, må du betale renter på restskatten. Hvis du betaler senest 31. mai, slipper du å betale renter.
  2. Tror ikke det blir noen problemer om dere fordeler det akkurat på den måten det passer best for dere, men husk at jeg skriver tror, jeg hadde ikke hatt noen betenkeligheter med å gjøre det slik.
  3. Det går å bruke hovedsim i ruter, brukte det i førstninga pga. påstand om at datasim og tvillingsim ikke virket på data frihet.
  4. Jeg fikk tilbakesendt et beløp jeg sendte til en deaktivert konto, fikk ikke noe beskjed, fikk se det når jeg logget inn på bankkontoen.
  5. Er det trinnskatten som utgjør forskjellen? https://www.regjeringen.no/no/tema/okonomi-og-budsjett/skatter-og-avgifter/skattesatser-2023/id2929581/
  6. Likens til samboere og, sitter med en skattemelding der det er delt 50/50.
  7. Minuset var ofte ladning av mobilen, utenom det så fungerte det ypperlig. Brukte løsningen en stund på grunn av defekt ruter.
  8. Jeg bruker ICE 10GB + data frihet med ruter og datasim, dette bruker jeg både hjemme og på "hytta", 25 m-bit hastighet, veldig godt fornøyd, har hatt det i flere år.
  9. Du kan gå 3 år tilbake og rette på skattemeldinga.
  10. Du må registrere rett type næring, enten som ENK eller AS.
  11. Skattekort som er utskrevet til næringsdrivende blir vanligvis skrevet ut med forskuddsskatt, i tillegg blir det opplyst om trekkprosent hvis en har lønnsinntekt i tillegg. Min feil at jeg ikke skrev innlegget uriktig. Edit istedet for uriktig-riktig.
  12. Eller du kan prøve å fordele inntekta på forskjellige måter, altså prosentvis på næring og lønn, se om du kan få låg trekkprosent på lønn.
  13. Problemet når du gjør det å den måten er at arbeidsgiver er pålagt å trekke skatt på lønna, og blir det o prosent så trekker de kanskje 50 prosent.
×
×
  • Opprett ny...