Jump to content

autismekvinnen

Medlemmer
 • Content Count

  17
 • Joined

Community Reputation

0

About autismekvinnen

 • Birthday 10/17/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

310 profile views
 1. er det sån at menn og gutter er mest verdsatt i bibelen, siden kvinnen Eva ble lokket til å ete eplet fra treet selvom Gud sa hun ikke skulle gjøre det og ble straffet med at hun skal føde sitt barn i smerter? og er det sån at kvinner da ikke har samme høye verdi som det menn og gutter har i bibelen? han Levi Jensen som har Levi ministery på facebook og youtube, snakker han sant når han sier at vi er i endetiden og at snart kommer Jesus og henter oss? stemmer det han sier, at Coronaviruset er Satan?
 2. det er bare en drodle-tegning av gråtende dame som holder vennen sin som har fått viruset (man kan se viruset har boret seg inn i ryggen hennes som en metafor) og beina deres er bare bøyde. det er anti bac ja. det er en metafortegning. jeg ser på coronaen som en 3dje verdenskrig forsi alt rakner. økonomien og at folk dør av virusen.
 3. Hvordan fjerner man sånne reklamer (sponsors) fra facebook og messenger? (bildet nr 1 er av en reklame i messenger, og bilde nr 2 er av domenene i blokada) I blockada kommer det opp mange domener fra facebook. Hvilke av disse skal jeg blokkere for å få vekk de j*vlige sponsor reklamene? (det er somregel om lånetilbud og date-sider). Og så lurer jeg på, hvordan kan jeg få facebook til å slutte å legge til interesser fra sånne rare ting jeg aldri har vært intressert i eller liket (som islamistiske sider og hardrock og fettreduksjonsopperasjon og osv? Jeg vet jeg ikke har blitt hacket, fordi jeg har totrinnsbekreftelse.
 4. Jeg har søkt med sån virus app. Den fant ikke noe virus.
 5. Tusen takk for infoen. Nå skal jeg inn på blokada å avblokkere de randomene., siden jeg trodde det var hijack domener.
 6. Det kommer på alle typer nettsider så jeg kan ikke reprodusere det. Når det er mange nok sånne "fjcgjjcgj" aktige i loggen uten at jeg blokkerer dem, så kan det komme annonser i apper og på nettsoder om lån og lånetilbud.
 7. Det er i blokada appen for android jeg fikk dette fram, i appens vertslogg.
 8. Jeg har opprettet et norsk blender 3d forum. Det har ikke nådd ut til noen på mange år, så jeg håper noen her har interesse i blender 3d. Dette er jo et forum som omhandler alt mulig, og pc og sånt. Håper det er greit at jeg gjør et siste forsøk på å få medlemmer på forumet jeg har lagd, ved å legge det inn her i linktekst. Forumet er her: http://norskblender3dforum.boards.net/
 9. nei. jeg skrev feil. jeg mente 1300 ca prisen. jeg kjøpte det på power.
 10. jeg tenkte om det var et godt kjøp siden det bare er 9 tommers. prisen var 1995 kr.
×
×
 • Create New...