Jump to content

Kenneth Leiknes

Medlemmer
 • Content Count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 :)

Recent Profile Visitors

149 profile views
 1. Det var ca 300 000 mennesker rundt bygningen. Kun en liten gruppe på 100+ var inne i bygningen. Så få var det altså som var dumme nok til å gå inn. Det var opplagt en tabbe! men at man da drar alle de 99.9XXX prosent av resten av fredelige demonstranter ned i søla med karakteristikker osm Rioters, Mob, insurrectionists etc!!! Det er bare fullstendig idioti. Men media kjører på og folk faller for våset!
 2. Feil. De første ble faktisk sluppet inn! Det lille av politi som var det trakk seg plutselig unna. Svært besynderlig!
 3. Akkurat dette er det mange som påstår. Veldig svakt vakthold og så blenoen sluppet inn. Så kom resten. Og så ble alle jaget ut i veldig aggresiv stil, der minst 1 ung kvinne ble skutt.
 4. Mye feil her. Hvor har du disse tallene fra? Jeg er 100% sikker på at arbeidsledigheten har blitt rekordlav under trump. Han har ikke latt noen dø. Obama er han som startet kriger og sendte rekordmange droner som har ført til sivile tap. Her vil jeg be deg bevise med linker og info! Saklig takk!
 5. Admin har bedt oss holde oss til tema. men ok. Du vil ikke finne avvik hvis ikke godkjente stemmer telles på nytt. det erkun ved full ID sjekk av samtlige stemmer at du kan få slike svar. Det har ikke skjedd!
 6. Frem til politet begynte å dytte på folk og presse de vekk. Og National guard kom til. Dette var veldig uproft. Jeg er enig med han som poengterer at de evner å beskytte monumenter bedre ennn folk. Og denne gang da beskytte noen av de viktigste folkene de har. Fra tv dekining i går ser vi at det står en rad med poltimenn forann alle de som står i trappen. Dette er særdeles svak sikkerhet.
 7. Jeg er ivrig i å forsvare demokratiet i USA. Selv om bare en liten del av støy og kritkk rundt valget ang. fusk stemmer, så fortjener det amerikanske folk en skikkelig etterforskning/granskning. Det påstås gjentatte ganger at det har skjedd. Det har det absolutt ikke. Domstolene har avvist sakene og ingen instans med korrekt kompetanse har etterforsket. Dette er en skam med tanke på Republikken og dens demokratiske grunnvoller. Så lenge ca halvparten av USA ikke da lenger har tillit til valg så har de en demokratisk krise, som kun kan løses med full åpenhet. Til nå ser jeg kun motstand og påstander (begge veier).
 8. Er massevis av folk enda i hans stab, samt massevis av folk rundt han som kan kritisere så mye de orker. og mange av disse gjør vel også det. Men en som er sparket ville i hvert fall jeg vært forsiktig med å stole på. Trump i seg selv har jeg ikke noe ønske om å forsvare.
 9. Eksempel er feks negative tall ved oppdateringer av stemmer. Det kan umulig skje uten at disse endringene er flyttet. Enten manuelt eller via maskin kode. At det lå mange tusen stemmer allerede inne for Biden, før de mottok tall. Og samme start antall flere steder. At enkelte tall kom som desimaltall. Det er helt umulig uten at det har skjedd en omkalkulering via maskinkode. Og så da denne videoen som viser hvordan de går frem for å fuske. Den er forsøkt "debunket", men de feilet veldig. Disse sakene er grunnlaget for at Gerogia senatorer nektet å godkjenne sitt resultat.
 10. Du skjønner vel at en person som er sparket kan ha egen motivasjon for å mene noe om den som sparket deg?
 11. En høring i senatet i Gerogia er ikke en god kilde? En kilde som lister opp anmeldte som er etterforsket og som faktisk har fått straff er ikke en god kilde. Javel. Da er ingen kilder gode nok for deg.
 12. Du er i hvert fall nødt til å sjekke noe annet enn MSM dekning hvis du skal bli noe klokere. Det er vanskelig å sjekke kilder og finne noe objektivt i all støyen. Men det går ann om man er villig til å avse nok tid og krefter. Jeg forventer dog at de færreste har nok interesse til å ofre dette.
 13. Barr ble sparket. Så han er selvsagt da ikke troverdig i kritikk da han kan ha egne motiver. Nyhetsdekning skal du være svært forsiktig med å ta for god disk. Media er overivrige etter å svartmale Trump. Det har de holdt på med hver eneste dag i 4 år nå. Noe av det er saklig, men mye er det ikke.
 14. Skal gi deg rett i at jeg også går å fella og generaliserer noen ganger. Dette skjer veldig fort i en iver på å få inn et poeng, men så glemmer man nyanser, unntak og mer komplekse sammenhenger. Så om du tenker på de mest radikale av tilhengerne så har du trolig rett. men det som er vanskelig og som har stor risiko for feil er at du eller jeg skal bestemme hva som er konspirasjonteorier. Feks ang. all støy rundt valget, så tenkte jeg mye det samme som du, før jeg sjekket opp nærmere. Så ser jeg klare logiske brister. Tall som umulig kan stemme og som ikke gir noen mening i et normalt valg uten jusk, osv. Da kan det umulig bare være konspirasjonteorier. Kanskje deler av kritikken er det, men umulig alt sammen. Jo, all generalisering er fordummende rett og slett fordi man gjør det for å slippe å gå inn i langt mer detaljer om temaet. Noe som ofte er en svært krevende prosess å gjøre. Jeg ser på en del svar at jeg trolig er misforstått. Du skal vite at alle som reagerer akkurat nå slettes ikke er Trump supportere, men snarere bekymret for USA som republikk. For meg er det nå helt uviktig hvem som vinner presidentvalget. Det som betyr noe er å sikre valgene.
×
×
 • Create New...