Jump to content

HeleneKS

Medlemmer
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

557 profile views
 1. Usikker på hvilken kategori jeg skulle ta, men håper likevell på litt tips eller svar. Jeg har nettopp fått meg en partner til og bare ha samleie med. Problemet er at han ELSKER MALIN REITAN, MGP JUNIOR LÅTER OG ENHJØRNINGER. Han er 24 år. Tips til å få han til å like andre låter? Det er nok en stor turn off for meg.. Men utstyret hannes er såpass deilig at jeg ikke dropper han.
 2. HeleneKS

  Ovnrens

  Har noen tips til å vaske inne i ovnen, nor som sikkert ikke er gjort på 1-2 år ihvertfall? Har prøvd med bakepulver, noe løsnet - kanskje 10% av det som sitter veldig godt fast. Så trenger veldig gode tips! Setter pris på alt!
 3. Hei! Jeg fikk en muntlig advarsel på at jeg ikke måtte forsove meg på jobb noe mer, som jeg er veldig enig i og jeg skjerpet meg veldig! Helgen kom og jeg skulle på jobb Mandag, jeg hadde spydd en del natt til Mandag så jeg greide ikke å stå opp i riktig tid for å si ifra at jeg hadde spydd natt til mandag, og sjefen var litt på at jeg måtte si ifra før jeg begynte. Det er jeg også enig i, men jeg greide ikke å stå opp grunnet all spyingen den natten - var veldig utslitt. Men jeg fikk sykmelding samme dag og fylte ut og sendte via NAV. Men nå er jeg veldig redd for at jeg ikke har noe jobb lenger og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Men har de lov til å sparke meg når jeg er ferdig sykmeldt?
×
×
 • Create New...