Jump to content

HeleneKS

Medlemmer
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

463 profile views
 1. Usikker på hvilken kategori jeg skulle ta, men håper likevell på litt tips eller svar. Jeg har nettopp fått meg en partner til og bare ha samleie med. Problemet er at han ELSKER MALIN REITAN, MGP JUNIOR LÅTER OG ENHJØRNINGER. Han er 24 år. Tips til å få han til å like andre låter? Det er nok en stor turn off for meg.. Men utstyret hannes er såpass deilig at jeg ikke dropper han.
 2. HeleneKS

  Ovnrens

  Har noen tips til å vaske inne i ovnen, nor som sikkert ikke er gjort på 1-2 år ihvertfall? Har prøvd med bakepulver, noe løsnet - kanskje 10% av det som sitter veldig godt fast. Så trenger veldig gode tips! Setter pris på alt!
 3. Hei! Jeg fikk en muntlig advarsel på at jeg ikke måtte forsove meg på jobb noe mer, som jeg er veldig enig i og jeg skjerpet meg veldig! Helgen kom og jeg skulle på jobb Mandag, jeg hadde spydd en del natt til Mandag så jeg greide ikke å stå opp i riktig tid for å si ifra at jeg hadde spydd natt til mandag, og sjefen var litt på at jeg måtte si ifra før jeg begynte. Det er jeg også enig i, men jeg greide ikke å stå opp grunnet all spyingen den natten - var veldig utslitt. Men jeg fikk sykmelding samme dag og fylte ut og sendte via NAV. Men nå er jeg veldig redd for at jeg ikke har noe jobb lenger og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Men har de lov til å sparke meg når jeg er ferdig sykmeldt?
 4. Kan teste senere, ikke hjemme akkurat nå. Men skal finne ut av det
 5. Tenkte ikke på det før etterpå.. Har prøvd med 192.168.1.1 kom ingenting :/
 6. Noen som har peiling? På nettet kommer det opp wifi og et utropstegn, har skrudd av og på både router og den andre greia. Og tilbakestilt. Men funker ikke. Bildet er etter jeg har skrevet ipadressen til router(?) Men kommer ikke inn. Noen som har peiling?
 7. Skal prøve på det. Om ikke så ringer vi på Mandag da ze har stengt i helger.
 8. Pliscin: Har skrudd av og på, restartet osv.. Umulig å kobme seg eller å finne nettverket igjen.
 9. For 2 dager siden hadde vi Wifi, men så slo strømmen seg av. Nå finner jeg ikke det internettnavnet son tilhører her. Hva gjør jeg? Jeg var koblet på for 2 dager siden, men nå ingenting. Hjelp!
 10. Igår funket det helt perfekt, idag fungerer det ikke å koble seg til nettverk. Dette er på en bærbar PC. Så hva gjør jeg? Får opp alle nettverka som er i nærheten, men når jeg kobler til får jeg opp meldingen: "Kan ikke koble til dette nettverket." Har prøvd alt! What to do?
 11. Ok, skal få sjekket det i løpet av helgen! Så får se hva som er gæærnt 🙈
 12. Hva menes med stag? Er det mulig at jeg må skifte ut girkassen eller ikke?
 13. Hei! Har en VW Polo 1999 modell, har fikset en del på denne! Nettopp EU godkjent for 1 måned siden. Nå har det seg sånn at idag tidelig når jeg skulle kjøre bilen så fikk jeg fa** ikke til å gire i 1, 2 eller 5 gir. Jeg kan kun gire i Reverse, 3 gir og 4 gir. Den funket helt suverent igår kveld klokken elleve!! Hva kan være feil? Hva har skjedd? Det er mye penger som er lagt i denne bilen her. Om det er gearkasse som må til så kjøper jeg inn det altså, jeg vil helst ha bilen i og med at den er eu godkjent og ingen feil, fortsett fra dette med giret akkurat nå!
×
×
 • Create New...