Jump to content

6RCURCGB

Medlemmer
 • Content Count

  443
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

286 :)

Recent Profile Visitors

312 profile views
 1. Jeg oppfatter at han er imot tung skattlegging, ikke at han er imot bilavgifter og skatter. Bilister har vært melkekuer i Norge siden krigen. Nå er det ikke slik at handelsbalansen rakner når vi kjøper biler fra utlandet så stort sett det eneste vi oppnår med høye bilavgifter er umoderne bilpark. At endel "omfordelingstiltak" mangler rasjonale og i stor grad er rene stemmekjøp har vi sett før.
 2. Vi må skille snørr og barter her. Personlig mener jeg at "automatisering" av en bilsjåførs oppgaver kan være problematisk da sjåføren kan bli lullet inn i en falsk trygghet. Mekanismene er utførlig beskrevet i faglitteratur og også av brukere her på forumet. Hvis du føler at Tesla får urimelig mye kritikk for "autopilot"systemet sitt kan det ha noe å gjøre med at Tesla er de eneste i verden som sier at de har laget/skal lage selvkjørende biler.
 3. I den bilen de bygde før roadster brukte de vel en motor fra en vaskemaskin, trengte ikke girkasse der heller. De vred bare programvelgeren til hurtigvask...
 4. Hvis en påstand som underbygges skulle vise seg å være feilaktig vil ikke det være åpenbart før det fremlegges mer tungtveiende bevis for at påstanden faktisk var feil...
 5. Er det verre enn å bruke hele sitt tragiske liv på å hate alle de som er uenige med en selv?
 6. Trenger man opplyse kilder når ulykkene og etterfølgende rettsak er behøring dekket i media? Greier du ikke å finne ulykkene der Tesla sjåfører er dømt til fengsel for grov uaktsomhet / uaktsomt drap? Eller er det av ideologiske grunner du ikke ønsker å danne deg en bredere oppfatning om dette eksperimentet som foregår på våre veier om dagen?
 7. Jeg innser at du ikke forstår hvordan kommersiell flytrafikk er organisert. Jeg har ikke skrevet at ATC styrer flyet, jeg har heller ikke skrevet at autopiloten kan hindre kollisjoner. Mener du at pilotene sitter på konstant utkikk i vinduene og på radarskjermen for å sjekke om de er iferd med å støte på hindringer? Cruise control som fartsholder? Hva trenger du i et lite fly? Automatikk som flyr valgt heading straight n level eller automatikk som holder gasshåndtaket på samme sted hele tiden? Det har du selv beskrevet godt her: Hvordan navigerer Tesla Autopilot forbi syklister, hundeluftere, løse katter og rullatorer som har forvillet seg ut på riksveien når den ikke greier å se at rutebussen står på tvers av veibanen?
 8. Det var en trøst. Laveste forbruket jeg har målt på familiebilen har vært 0.15L/km, på langkjøring...
 9. Nei, du har et poeng der. De har ikke greid å bygge seg opp en fanatisk klan av fanboys...
×
×
 • Create New...