Gå til innhold

Seen

Medlemmer
  • Innlegg

    216
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

2 307 profilvisninger

Seen sine prestasjoner

92

Nettsamfunnsomdømme

  1. Noen av appene kan avinstalleres. De du ikke bruker kan du legge i en egen mappe og der vil de aldri plage deg
  2. Har hatt min Macbook Pro 14 i et par ukers tid og må si at jeg er svært skuffet over batteritiden. Skjermen er helt fantastisk å bruke, det samme er lyden. Likevel tenker jeg på å bytte den ut med Air M2 pga batteriet. Noen som har samme erfaring?
  3. Takk til dere begge! Kjøpte den Miele-tapen og gaffatape og fikk tetta det helt. Fullstendig stille, jeg takker dere begge!! Nå er problemet at jeg hører kjøleskapet veldig godt. Har dere noen tips for det også kanskje? Det er alltid noe.. haha!
  4. Kan ikke mye om dette temaet og håper noen kan gi meg litt tips. Har flyttet inn i en studioleilighet der det er et ganske kraftig ventilasjonssystem. Kjøkkenviften er koblet på dette systemet, så det er ingen motor på denne men den har en luke som åpnes når den er i bruk. Inni røret er det trekk hele tiden. Ventilasjonsslangen er koblet på en plastdel øverst på viften men er ikke helt tett, derfor er det en konstant støy. Det er en slags aluminiumsfolie som er brukt til å feste slangen og plastdelen på kjøkkenvifta sammen, og når jeg presser dette sammen stopper støyen ganske godt opp. Spørsmålet mitt er da hvordan jeg kan få dette så tett og lydløst som mulig. Har sett på fugemasse/fugeskum som jeg har tenkt at kanskje kan gjøre dette systemet mer tett, men jeg aner strengt tatt ikke hva jeg driver med. Spurte vaktmesteren men han avfeide hele problemet, kalte meg sensitiv og sa at det ikke var noe å gjøre. Ble provosert og ba ham om å gå. Telefonen viser 58 db når skapet over kokeplatene er åpen, skapet demper ikke mye av støyen. Noen forslag? Blir faktisk gal av denne lyden.
×
×
  • Opprett ny...