Jump to content

5CJ56A5D

Medlemmer
 • Content Count

  496
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

294 :)

Recent Profile Visitors

1031 profile views
 1. Det moderne forsvaret som denne forhenværende generalen snakker om fungerer kun på papiret. Han undervurderer at den reelle krigføringen vi foregåe i ruinene av utbombede byer. Her er det kun velutsyrte soldater på bakken som kan avgjøre utfallet. Alle mann må væpnes og vare i stand til å forsvare seg selv. Forsvaret må begynne å drille såne scenarier . Vi må selvfølgelig ha den moderne teknologien også, men det mere viktig med soldater på bakken. Utfallet av krigen i Ukraina vil demonstrere dette. Innfør full værneplikt igjen og rust opp. Ikke stol på NATO.
 2. I tillegg til et moderne forsvar må vi ha en massemobilisering. Enhver borger må kunne håndtere våpen og forsvare byene og tettstedene våre. Uten soldater på bakken er et moderne forsvar bare en bløff. Og Putin lar seg ikke bløffe. Han sender soldater i tillegg til alt det andre.
 3. Jeg tro ikke at kronprinsen velger elbil for å spare penger ved bompasseringene, eller utgifter til bensin.
 4. Ja, kronprinsen er sikkert politisk korrekt og velger elektrisk bil etterhvert. Men jeg synes han skal være litt foriktig med hvilke venner han velger seg. Dessuten så er det i Norges interesse å utvinne olje og gass. Dere kan se her at han er medlaem av Klaus Schwab's Young Global Leaders. Man kan søke her , jeg satte inn søkeordet Norway, og kun navnet på en person dukket opp, nemlig kronprins haakon : "https://www.younggloballeaders.org/community?utf8=%E2%9C%93&q=peter&status=&class_year=&sector=&region=a0Tb00000000DC9EAM#results". Se denne artikkelen for litt mere forståelse av hva det betyr å være medlem av "Youn Global Leaders": Se også denne artikkelen som viser litt mere informasjon om hva det betyr å være medlem der: "https://oppressed.news/2021/04/news/socialism/reps-dan-crenshaw-and-tulsi-gabbard-were-deep-state-plants/"
 5. Kunne ikke se at Kina er involvert her. Bare Europeiske leverandører regnes som en sikkerhets fordel står det. Så vennligst forklar dette om Kina ?
 6. Hvis vi er koblet direkte mot en computer så trenger vi jo ikke vaksine pass lenger :-)
 7. Jeg tror det er en misforståelse når folk innbiller seg at Elon Musk gjør dette av idealistiske grunner. Jeg tror at det kommer til å bli et komersiellt produkt. Alle påfunnene hans er gjort i den hensikt at han skal tjene mest mulig penger på det. Ideen bak neuralink at at det skal skapes et produkt som kan anvendes til å integrere menneskene med computere. Sånn at vi kan bli like effektive og intelligente som computeren selv. Motivet er at det må til for at vi skal kunne "konkurrere" mot computeren sånn at vi ikke taper i konkurransen med AI så må vi forbedres slik at vi kommer opp på et høyere intelligens nivå. Det blir menneske versjon 2.0. De som ikke tar operasjon er bare 1.0 og antagelig ikke særlig anvendelig i dette nye samfunns systemet. Vi får håpe at dette blir et mislykket prosjekt og at han i tillegg begynner å tape penger på Tesla. Men det er vel for godt til å være sant om det skulle gå slik.
 8. Se dette patentet som Bill Gates (Microsoft) har søkt om: https://patentimages.storage.googleapis.com/58/f5/bf/bf453d0035610f/WO2020060606A1.pdf. Hvis dere legger merke til det så har patentet en sensor som skal kommunisere med menneskene. Mon tro om dette har med vaksinene å gjøre. Selv om patentene som ligger åpent på Internet uten at f.eks FHI har brydd seg om å sjekke dem, så er vaksinene omhandlet med en sky av hemmeligholdelse . F.eks at statistikk fra de forskjellige teststadiene ikke publiseres før om 50 år eller noe sånt. Det er liksom for mye arbeid i forhold til det. Men det jeg har mistanke om er at det kan være injisert nanopartikler evt planlagt i fremtidige boosters, i vaksinene som er i stand til å kommunisere med nettop denne sensoren. I såfall så vil også dette systemet gjøre enkelt individet om til en internet of things computer. Man kan bli lurt inn i det . Jeg vil ikke påsta at dette allerede er et faktum, sannsynligvis ikke. Men jeg tror at muligheten for å gjennomføre det så absolutt er tilstede nå. Klaus Schwab sa det i 2016 at i innen 2026 vil milliarder av mennesker være koblet opp mot internett, se f.eks https://www.weforum.org/about/the-fourth-industrial-revolution-by-klaus-schwab
 9. Men det er også noe som kalles for å være naiv. Sånn som at de vil innføre obligatorisk vaksine. Dvs du få rikke lov til å kjøpe eller selge dersom du ikke har tatt en vaksine som ikke fungere for annet enn muligheten for myndighetene til å utstede vaksinepass. Jeg var på en 3 ukers ferie i Latvia nettop. Vi kom ikke inn på kjøpesentrene uten å vise vaksine pass . NB! Jeg er ikke vaksinert , men har gjennomgått covid, så jeg hade derfor vaksine pass. Vi måtte vise pass hver eneste dag når vi skulle ha frokost eller middag.
 10. Hver enkelt person blir en Internet of things ressurs. La dere merke til at de snakket om at det skulle bli mulig å lese og skrive på disse elektrodene som festes. Dvs at man kan både sende signaler inn i hjernen og hente signaler ut av hjernen. Hver enkelt person blir altså som en liten computer som kan lese eller skrives på. Så kommer det an på hvem som sitter på kontrollen over den "store computeren/maskina" som bestemmer hvem som har rettighetene til å lese og skrive inn i menneskehjernen. Blir det Elon Musk eller Xi Jinping eller eventuellt Klaus Schwab (New Wold Order)?
 11. Personlig så er jeg jo fornøyd med at jeg kan jobbe fra hjemmekontor. Jeg skjønner ikke helt at bedriften skal betale meg ektra for å leie kontorplass hos meg. Hvis bedriften er enig i at jeg kan jobbe fra hjemmekontoret så innser jeg at de som en konsekvens av dette kan kutte ned på kontorplasser alt etter hvor mange av bedriftens ansatte foretrekker en hjemmekontorplass. Hvis det blir sånn at bedriften må betale leie hos de ansatte så frykter jeg fort at det kan bli et press om at man må møte opp i kontorlandskapet igjen. Min bedrift holder meg med hjemmekontor utsyr , og det er en god ordning for min del synes jeg.
 12. Jeg har jo ikke sagt at det skal påbys, men jeg tror faktisk at det bedriftsmessig er en fordel om bedriften kan spare penger på å ha færre kontorplasser. Det jeg mener er at det må sees på som et pluss om at man kan jobbe fra hjemmekontor.
 13. Det er ikke samfunnet man skal tenke på. Det er enkeltindividet. Har enkelt individet det bra så har samfunnet det bra også. For min del er det ihvertfall en fordel å jobbe fra hjemmekontor. Jeg får mere fritid , sparer penger og jeg får bedre helse i og med at det blir frigjort mere tid for fysisk aktivitet.
 14. I Japan har de fullstendig kvittet seg med Covid syke etter at de den 18 oktober ga tillatelse for leger til å skrive ut Ivermectin for alle covid smittede som ønsket det. Forskjellige andre argumenter for årsaken til nedgangen er blitt anført, men disse eksisterte jo allerede før nedgangen, så jeg kan ikke betrakte dem som en reell forklaring. Vi har rapporter for det samme resultatet i Uttar Pradesh, en delstat i India med hele 230 millioner innbygger, og her er andelen vaksinerte meget lav. Her ble den smittede pluss alle familimedlemmer behandlet med Ivermectin eller Hydroxyklorokin så raskt som mulig etter registrert smitte og sykdommen forsvant fullstendig i Uttar Pradesh. For å fjerne argumentet med høy vaksine dekning i Japan , så kan jeg minne om at Gibraltar har den høyeste dekningen , men Covid florerer som aldri før. Nå må norske myndigheter begynne å tidligbehandle og desuten forby covid vaksinen.
 15. 1. 70 % av vefolkningen er vaksinert. 2. Vi behøver ikke å sjekke hvor stor andel av de som er på sykehus som er vaksinerte pga at vi ser på dødsraten. 3. Det er vel ingen som har svar på. Du/FHI sier at : "insidens av sykehusinnleggelser og dødfall samlet de siste ukene er betydlig høyere for de uvaksinerte enn fullvaksinerte". Men statistikken viser klart at kun 72 uvaksinerte døde , mens 256 vaksinerte døde. Så faktum er jo motsatt av det som ble skrevet. Insidens av døde vaksinerte var 4 ganger høyere enn insidens av de uvaksinerte som døde. Se tabell 7 i rapportene. Med forbehold om at jeg har misforstått noe, selvfølgelig. Men den statistikken er jo helt umulig å misforstå så vidt jeg kan skjønne.
×
×
 • Create New...