Jump to content

Andrè den gode

Medlemmer
 • Content Count

  357
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 :)

Recent Profile Visitors

561 profile views
 1. hvorfor skal de bore i arktis, de skla hvertfall ikke bore etter olje. Det er noe anna de borer etter i så fall. Folk tror det de ser på tv og hører på radion. hehe det er det som er så fett:-)
 2. Her er min video. Den viser så og si det samme som det på nettet. Du ser at før jeg zoomer inn, så står sola ganske lavt , men når jeg får zoomet inn, så havner sola høyere opp, av den grunn at jeg da får fokusert på kilden(sola) DSCN0521.m4v
 3. Det er Globe folka som er desperate. Uten refraksjon "forklaringen" som er bare en bortforklaring .
 4. 1.Jeg skulle vise at sola gikk lengre opp i bildet når man zoomet og det gjorde det grunnet hvordan man ser solen selv mot når et kamera tar opp bildet og evt fjerner lys strålene og fokuserer på bildet. Jeg innrømmer at jeg kanskje var uklar i nøyaktig hva som skulle skje. 2.Jeg skulle zoome inn når sola var langt nede, og det gjorde jeg, men jeg får ikke brakt solen inn når den har gått ned halvveis bak(kilden) ikke lys strålene. 3. Jeg får ikke zoomet inn sola når den er halvveis gått ned grunnet at den er for langt unna (tror jeg) det har ik ke noe med formen på jorda å gjøre hvertfall(rund eller flat)
 5. JEg har postet mange videoer, og får veldig lite tilbakemelding. Hva skulle du gjøre uten refraksjon? Det du ser er ikke kurven, men et optisk fenomen som varierer dag for dag etter forholdene. Har videor som viser det(se link). Så du kan fra ditt ståsted tro at jorden er en globe men det er noe du kan bare tro. Vis meg hvor den geometriske kurven går hen i bildet? Dere tror ting som er bak kurven faktisk er det. Det er det ikke. Det er her dere bare viller dere bort i religionen og globe Teorien.
 6. Den beviser heller ikke at du bor på en ball. Den forsvinner ut av ditt syne/perspektiv.
 7. Når den zoomer inn, så kan den virke som den er høyere opp, fordi man ser med øyet noe annet enn i kamera. Den er egentlig ikke høyere opp nei.
 8. Det er det jeg har gjort. Jeg har filmet rett på.
 9. Jeg hra aldri sagt den er mindre og mindre. Jeg sa at jeg skulle zoome den inn, så den inn så den kommer høyere opp på horisonten, noe den gjør grunnet kameraet tar bort endel lys og zoomer inn på kilden. Er du helt rabiat eller
 10. Jeg gjorde kun den ene delen av ekspermimentet, det å bringe sola høyere opp enn den var før zooming. Man får ikke zoomet inn noe som er så langt unna muligens.... Grunnet diverse forhold. Avstand/vinkel fra the observer til sola. Er ikke helt ferdig med dette.
 11. JA jeg har prøvd å si dette også, men jeg kopierer ikke inn hvert enkelt svar. Ja den blir mindre for lyskilden er mindre enn man ser med øyet. Dette kan kamera fikse.
 12. Når sola f.eks er halvveis bak/ borte fra eller under horisonten(avhenger av livvsynet ditt) , så er den såpass langt unna som gjør det vanskelig å ta den inn i view. Det eneste jeg fikk gjort var å få zoomet den inn når den var litt over.
 13. Jeg fikk gjort det når sola var rett over, så når jeg zoomet inn, kom den høyere opp på himmelen som jeg også snakket om. Som den videon som ligger ute viser.
 14. Jeg er klar over dette med solfilteret. Det som var poenget med ekspermimentet var egentlig å zoome inn sola mens den var bak/over horizonten...for så å bringe den inn igjen i viewet.
 15. Den står litt over, så når man zoomer inn så kommer den høyere opp på himmelen. Det var vel det jeg skulle vise og ja at man kunne zoome den inn. Jeg skjønner hva du er ute etter, en sol som er halvveis gått ned bak/over horizoten, men kan zoomes inn? ikke sant.
×
×
 • Create New...