Jump to content

Andrè den gode

Medlemmer
 • Content Count

  203
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 :)

Recent Profile Visitors

506 profile views
 1. Det er jo det jeg har sagt hele tiden....at det ikke finnes video mere nå . Altså bruk ikke tiden på payload osv. Finn heller noe som ikke er klippet. Takk for meg. SEnd meg fortsettelsen av den videon. takk takk
 2. Skal du ta hevn å finne feil i hvordan jeg skriver eller. I mangel på video frem "Rymnden" Jeg må lage kontrakter noen jeg har solgt så jeg kommer ikke inn her mer i kveld. Nok er nok. Dere tar selvfølgelig mye tid og energi fra meg siden dere er mange, og jeg er 1 stk.
 3. finner den ikke. Jeg har Her ja. Det er den klassiske...en viss høyde , 3.38.., så skiftes det til noe annet ,fra blått til fullt skydekke. Men det er her alt kuttes ....Ikke noe mer å se. Ikke noe nytt under solen. Turen ut og bort fra jorden gjenstår det å finne, har du resten av videon?
 4. Det er så j mange meldinger her...jeg rekker ikek over alt ..
 5. Du driver å sier at dersom jeg ikke gjør det viser det slik og slik du driver med hentydninger..
 6. ja hadde dette vært en ball så. Det er densinitet i lufta som gjør at du ser slik . DEtte får du gjort på en 100 % rett vei. Masse eksempler på at lufta har denne effekten på 30 meters avstand.
 7. du drar konklusjoner kjapt ass, jiiizess
 8. Vis meg VIDEOEN....det er så j mange å svare her. Jeg klarer ikke svare alle på alt.
 9. Jeg tror jeg svarte til feil ...Sorry Alak87 Fokkeslasken er det som beordret meg ut til å gjøre masse ting. Jeg har ikke tid til det.
 10. Jeg har mange meldinge rå svare her. HVis dere ikke vil alle møte meg i oslo, så svarer jeg sporadisk.
 11. HVa er ikke sant? DE har 1 stk kamear montert på en av de videonen.
 12. Det er jo nettopp det de har gjort, de har kameraer på siden.....men kuttet sendingen når de kom til en viss høyde. Da sa de bare at de skulle til Space Hva er det du fabler om. Du har nok ikke helt klart for deg hva jeg mener
×
×
 • Create New...