Jump to content

Knoyken

Medlemmer
 • Content Count

  142
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

44 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

2172 profile views
 1. Det hjelper umiddelbart.
 2. Skal fortelle deg akuratt hva du trenger om du legger ved en skisse eller bilde eller rett å slett kommer med bedre info. Hvor skal vannet komme fra? Skal du kun ha kaødt vann eller både varmt å kaldt?
 3. Vinkelsliper 125mm med diamantblad eller fintannet diamant blad beregnet for fliser
 4. Brukte Jetcarrier ifjor. Null problem. Vare på 60 kilo. Alt ok
 5. https://nrfportal.vvsnrf.no/produkt-detaljer?pn=6320069
 6. Hei Prøver og importere varetekst fra en nettside til et ark. Nettsiden er : https://nrfportal.vvsnrf.no/produkt-detaljer?pn=5112623 xpath_query er følgende //span[@class='spanProductText'] Hva som er feilen her?
 7. Legg ut et bilde av badet og rommene under badet og tegn en kjapp skisse så skal jeg prøve å fortelle deg hvor alle rør går.
 8. Sluket burde vert mot veggen i hjørnet eller nedsenket i dusjsonen. En annen ting er valg av flis. Vist du skal greie 2.5cm fall til sluk med så store fliser hadde du fått en klatrekant på flisene så du hadde snublet i.skal du ha store fliser må dusjsonen være nedsenket. Så enkelt er det bare
 9. Kalles et vannlås så drittlukten ikke blåse opp på badet ditt. Drei de to små vingene mot klokken så kan du plukke opp den delen i midten. Kalles et pili sluk og er noe av det beste og nyeste innen sluker.
 10. Fikk 2 stk switch lite i posten idag som er julegave til barna. Må si eg selv er misunnelig på den utgaven av switch. Akuratt det jeg skulle hatt meg selv. Gleder meg som et barn selv til å gi de til de til jul. Tipper det blir to fornøyde barn denne julaften.
 11. Krav å krav. Nye blandebatterier kommer somregel med en slange der det er mutter på enden. Skru den på med hendene og trekk til med skiftenøkkel. Er det tett så er det tett. Du har vel sluk på badet?
 12. Knoyken

  Bil lakk krise

  Ser ut som den er full i steinsprut..
 13. Kabel inni røret korter ned arbeidet betraktelig om man har 30meter vannledning som ligger 15cm nedi baken f.eks. På med et trør en albue og bare å stappe inni kabelen. Om sommeren kan han bare fjerne ene isoporflaket så er det luftig og fint for pumpe og vvb.
×
×
 • Create New...