Jump to content

Harald Myrhaug

Medlemmer
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 :)

Recent Profile Visitors

567 profile views
 1. Kjernekraftverk forurenser!! Totalt, forurenser vi kloden med millioner av kubikkmetere med radioaktivt kjølevann, per år. At brenselstavene er farlige i tusener av år etterpå, er en ting - Men langt verre, er det at usa bruker avfallet til å lage enorme mengder "dirty-bombs". F.eks er Irak nå full av radioaktiv forurensning fra slike brenselrester. Toppen av kaka når vi den dagen atomkraftverkene skal rives; Da må hver eneste murstein pakkes ned i oljefat som risikerer å skade natur og genmateriale, de neste hundre tusen årene... Totalt steinaldertenking, av et land med ikke-fullt-utbygget vannkraft!!!
 2. Tror neppe folk har lyst til å bruke opp elbilens batteri-levetid på å være "samfunnets batteri"!! Faktisk helt latterlig å foreslå noe slikt!
 3. Et solcellepanel på 2-300 watt - som det maksimalt kan være plass til - Skal stå i sterk sol, 10 timer om dagen, i 10 dager - før den har ladet opp et lite elbil-batteri... Tror nok ikke det forlenger kjørelengden med særlig mange metere per dag!!
 4. I usa har de patent på en solcelle som har over 80% virkningsgrad - men som har blitt gradert hemmelig/militær ... Slik at ingen skal ha noe som er bedre enn utstyret til militæret.
 5. Noe så latterlig! Hva med å benytte seg av Nicola Tesla sin langt mere effektiv metode for å ta strøm rett ut av lufta? (Les deg opp hvis du ikke vet hva jeg snakker om!)
 6. 4 norske fly skal være på Island i 4 uker, 3 ganger i året - Det tilsvarer brukstiden til 1 fly for et helt år. Hvorfor i Helv.... skal vi bortplassere et fly til 1,35 miliarder kroner? Hvem er disse landsforræderne som styrer dette og hva f... skal vi med angrepsfly?
 7. F35 er flyenes Tesla! Fulle av feil og uoverskuelige verkstedproblemer. Dette innkjøpet er på kanten av landsforræderi!!
 8. Kanskje du bør lese deg opp selv! Prøv å google litt, så finner du straks ut at jeg har rett: 200 flytimer per år!! Levert med offisielt minimum 160 feil!! Av de første to som landet, hadde det ene sprekker i cockpitglasset!! Lær deg å slenge tall på bordet, før du avfeier fakta med "jeg vet bedre og ALT du sier er svada"-holdningen din. Veldig typisk asosiale mennesker!
 9. Hvis vi kjøpte Saab 39 ...sååå trenger vi bare å gå over grensa, for å skaffe deler. Dette handler ikke om historie!
 10. Jagerflyenes Tesla; Fulle av feil, cockpitvinduer som sprekker, deler som må hentes fra andre siden av jorda, rekkevidde som en elbil, kostnader som sprenger alle budsjetter OG 200 FLYTIMER PER ÅR!?! Vi får håpe det aldri kommer en utfordring som varer over 8 døgn på rad - for da kan flyene skrotes (eller parkeres inne i en fjellhall, i påvente av deler og ikke-eksisterende kyndige reperatører). Jeg kan tildels forstå folk som kjøper Tesla, men der går grensen. JA, jeg forstår selvfølgelig at usa har balletak på norske politikere og norsk etteretningstjeneste (Burde være lovlig å si!). Hvorfor ikke la svenskene overta balletaket? Da trenger vi bare å gå over åskammen for å hente deler, hvis nøden er stor. Forøvrig, er tydeligvis russernes Khibiny-system bra nok til å danke ut hele vestens angrepssytemer, på sekunder. Ikke bra!
 11. "Kjernekraftverk forurenser ikke i det hele tatt" har vi hørt fra mang en kant! Kanskje på tide å våkne opp?!? Hele kraftverket, hver eneste murstein og bolt, må pakkes ned i tønner og lagres i millioner av år - Bare for å lage strøm noen "sekunder"...
 12. USA har blitt "den store bøllen i klassen" som aldri godtar annet enn sin egen vilje. Sanksjoner i øst og vest - som om de var "untouchable". Dette på tross av at de har større utenlandsgjeld enn alle andre land tilsammen. På tide USA får smake sin egen medisin!!
 13. Med tanke på at et av de to første flyene som ankom Norge, hadde sprekker i cockpit-glasset (Tålte simpelthen ikke turen fra usa til Norge) - og tatt i betrakning at de forøvrig landet med 180 offentlig kjente feil (og 800 "uoffisielle" feil)...Så kan vi trygt kalle F35 for flyene`s Tesla: De er så fulle av feil og det tar såpass lang tid å reparere, at Riksrevisjonen må nødvendigvis ha kallt handelen for; å ha kjøpt katta i sekken!!!
 14. Siden vi lever i et såkalt demokrati, er det kanskje på tide at flertallet får betemme?!? Det er flere som kjører bil enn det er syklister og busser, SÅ KANSKJE LA FLERTALLET få bestemme at bompenger KUNN går til vei!
 15. F35 minner mer og mer om Tesla; Fulle av feil og uten mulighet for å bli reparert i nær fremtid!
×
×
 • Create New...