Jump to content

Slagen mann

Medlemmer
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 :)

Recent Profile Visitors

848 profile views
 1. Lag rutiner for barnet og spill på kveldstid. Det var det jeg gjorde.
 2. Ok, men det er greit så lenge spillet leverer. Det virker veldig lovende så langt uansett!
 3. Wait, blir ikke det et fullstendig spill? Blir det virkelig delt opp ?
 4. At du i en alder av 28 år klarer å gjøre det så bra på sparefronten, mens jeg (også 28 år) er i klin motsatt ende. Det var ment som et kompliment.
 5. Sykt at det skiller to dager i alder mellom meg og trådstarter. Hyllhyll!
 6. Tar av hatten og klapper for dere som faktisk klarer dette. blir rett imponert. Selv har jeg 19k i BSU og 177k i forbrukslån. Men har nå tatt meg selv i nakkeskinnet og skjerpet meg 🙂
 7. Hun må betale skatt etter et år ja, så det stemmer. er det ikke rundt 37%? Hva som er normalt er diffust. Noen kjøper seg inn med en gang, noen bor i flere år uten å kjøpe seg inn. Ville iallefall ha laget meg en kontrakt i tilfelle brudd, på at du evt kan kjøpe henne ut for samme sum?
 8. Er virkelig leie billigere enn å eie i lengden?
 9. Hei. Beklager sent svar. fikk konstantert betennelse ikke direkte i lungene, men noe med lungene. Husker dessverre ikke hva det heter. Men var tydeligvis veldig mye ulyd i lungene.
 10. Spiser helt vanlig, men kan være stresset. Har vel bodd på jobb siste to ukene. Men da er det jo egentlig rart at det går på lungebetennelse ?
 11. Hei. Ser ut som jeg lander på min tredje lungebetennelse siden november 2018. Det vil da si at jeg nå har hatt lungebetennelse årlig siden den gang. Kan det være et tegn på noe, eller at lungene mine er den delen av kroppen min som er mest utsatt ? Eller bare helt tilfeldig?
 12. Hei, Forhørte meg på jobben idag om et lite forskudd på feriepenger. Dette tenkte jeg skulle gå til forefallende regninger. Men fikk beskjed om dette ikke gikk. Dette kunne tas forskudd til bestilling av ferie eller om jeg skulle ha ferie noen dager. Er det nye regler på dette ? og er det egentlig et krav på hva jeg bruker pengene på? Eller er det kun bedriftens måte å tenke på den ansatte?
 13. Kan ikke forstå at han kan få lån på 3,5 mill når han har 900k i forbrukslån (?)
 14. Husk at det er ikke en menneskerett det å eie en bolig.
 15. Ta så lang tid som de trenger. No worries.
×
×
 • Create New...