Jump to content

Slagen mann

Medlemmer
 • Content Count

  158
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

40 :)

Recent Profile Visitors

1161 profile views
 1. Hei, Om nåværende huseier har en leier i sokkelleiligheten på en tidsbestemt kontrakt (1år), hvordan vil det påvirke leieforholdet om huseier selger boligen? Har leiere fremdeles rett på å leie leiligheten ut kontrakten?
 2. Har den siste tiden, spesielt på badekaret og hvite klær, at jeg smitter av meg rosa farge. Det går bort på badekaret ved hjelp av skurekrem, men ellers blir det ikke 100%. Noen som har vært borti dette før? i badekaret er det som regel der jeg har ryggen, og på t-skjorter er det mest synlig ved nakke/rygg.
 3. Denne har jeg, og oppdaterer nærmest annenhver uke. Litt morsomt å se at det går ned, men går dessverre for tregt..
 4. Kun en er i live. Arvingene har fremdeles ikke fått noe arv etter dødsfallet i 2013.
 5. Vi hadde fått lån om vi klarte å få bort noe kredittgjeld, cashet ut forbrukslån (ved salg av bolig 1) og solgt bilen. Men dette innebærer at vi får noe hjelp av svigers. Kan ikke klandre dem. Men de viser til sifo og rentepåslag på alle lån, og da ser det dårlig ut for vår del. selv om realiteten er at vi hadde betalt mindre på lån i mnd om vi hadde fått det til som jeg viste til lenger oppe. Jeg er fullt klar over våre problemer. Har tross alt kvittet meg med 100k i forbrukslån siste to årene. Dette er ikke imponerende for seg alene, men under omstendighetene er jeg stolt av det. (Og skammes pga forbrukslån)
 6. Ja, alle som trenger å vite det, vet det. Eier hus fra før av, og denne blir selvfølgelig solgt. Men per idag så får vi ikke nok lån til det huset da vi har for mye forbrukslån og billån. (Jobber med sistnevnte) Ønsket er selvfølgelig å kjøpe huset fortest mulig, men bankene er vanskelige. Vi hadde en plan før sommeren, men gikk på en stor baksmell på skatten som gjør at vi ikke klarer å holde på de planene vi hadde, med mindre jeg stiger i lønn. ja, er fullt klar over at det høres patetisk ut, men det er som det er.
 7. Hei igjen, hva om vi har kommet i en situasjon hvor vi ikke får lån med det første, og må leie før vi kjøper. Går dette utover arv?
 8. Er det noen regler? Hvor lang tid må siste andel betales?
 9. Hei! Er det mulighet for å dele opp kjøpesummen i to? F.eks kjøper den for 70/80% i førstegang og resterende f.eks 3-5 år senere? Er det problematisk om besteforeldra skal betale ut arv etter salg?
 10. På slutten av forliksklagen står det: "Det legges frem påstand om: 1. selger x dømmes til å betale kostnadene til reperasjon 2. subsidiært dømmes selger til heving av kjøp 3. selger x dømmes til å betale saksomkostninger" søker jeg da om alle tre, 1 og 3, eller 2 og 3? beklager om dette ble rot.
 11. Dette er ikke løsningen å gå. Mitt søsken var med og "sannheten" på tven er ikke den virkelige. De framstilte det slik at mitt søsken kjøpte en bil til flere hundre tusener bak ryggen til samboer, når sannheten er der at samboeren faktisk var med når de kjøpte den. Men denne "sannheten" gir mere views, derfor ble det slik. Eneste hjelpen hen fikk var at de fikk solgt bilen for mer enn de kjøpte den for. (grunnet at luksusfellen ikke ga all info om bilen) Så gå for gjeldsordning. Mine foreldre gjør det nå. Dere skjønner vel at min familie ikke har den beste økonomiske sansen som mange andre, i tillegg til meg. men jeg har kontroll og lærer hver dag.
 12. Hei, har lest meg opp men har et spørsmål: "Tvistesummen er summen partene i saken kjemper om. Hvis tvistesummen er under 200 000 kroner, kan forliksrådet gi en dom dersom én av partene ønsker det." hentet fra politiet.no Hvordan blir denne dommen utarbeidet? Har kommet med forslag til motpart før det gikk til forliksrådet (som ble avvist av motpart), som innebar en viss % av kostnadene som det var snakk om. Er det denne de tar grunnlag for, om jeg f.eks ønsker en dom der og da? eller tar de utgangspunkt i hele reparasjonskostnadene? Har også advokat da jeg følte at motpart ikke har tatt meg så særlig seriøst med veldig treeege svar i forkant..
 13. Tusen takk for svar! så for å få det bekreftet: det er ingenting noen kan gjøre for å stoppe salget?
 14. Men har den nye arveloven noe innvirkning på denne saken?
 15. Her i området er det kun fåtall som har gått over takst i disse dager. Å kjøpe til takst uten megler burde vel de fleste være fornøyd med. Men kanskje jeg er inhabil.
×
×
 • Create New...