Gå til innhold

Slagen mann

Medlemmer
  • Innlegg

    213
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Nylige profilbesøk

1 966 profilvisninger

Slagen mann sine prestasjoner

60

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, jeg jobber mye allerede for å få endene til å møtes nå når jeg pusser opp. bikker 200t overtid i år uten helgejobbing. Ja, muligheten er der. Og har tatt dette til barnemor, uten hell. Arbeidsavklaring, men usikker på veien videre for henne. Så det er jo pga dette at forskjellen er stor mellom oss. I tillegg til hun ikke er alene om utgiftene på hus etc.
  2. Vet ikke hva jeg skal gjøre, fikk jo huslån på avvikskvoten. Med avtale fra barnemor at vi ikke skulle ha barnebidrag. Blitt noen våkenetter for å si det mildt. Har iallefall vært kontakt med kommunen angående startlån e.l., som sa jeg var i målgruppen for det sånt lån. Men litt vanskelig når jeg som sagt fikk lån med avvik..
  3. Hei. Takk for et godt og utfyllende svar! Nei, har alltid sagt til meg selv at jeg aldri vil tvinge barna til å være med meg. Har snakket med de, og de vil selvfølgelig være mest med mor. Så nå har vi ordningen hvor jeg har de fredag-mandag annenhver uke. Litt lite for min del, men ungene ønsker det slik. Kan jeg sende inn alle låneutgifter og boutgifter til NAV nå ?
  4. Kan jeg tvinge barna til det ? Prøver så godt jeg kan. Tror heller "problemet" mitt ligger i at jeg ikke er hjemme når de er ferdige på skolen, samt på morgenen før jobb..
  5. har ytret ønske om det, men føler jeg snakker mot en vegg..
  6. Ikke for min del, men barna har mest lyst å være med mor. da spesielt hun går hjemme hele tiden.
  7. Hei! Nå er det slik etter en lengre diskusjon med eksen at vi går via NAV for barnebidrag. Ser det allerede at det blir sikkert knalltøft å betale både lån, utgifter og barnebidrag på en gang slik ståa er nå. Gjør allerede grep hjemme med å ordne til utleiedel i kjelleren, hvor jeg har tatt opp litt lån og betalt litt selv mtp oppussing der nede. Men siden NAV ikke bryr seg om utgifter så lurer jeg liksom på hva alternativene er ? Noen som har noen tips ? Leve minimalt neste 7-8 åra ?
  8. Er på ingen måte en drømmemann, men har god samvittighet etter samlivsbruddet. Denne er sterk. Men er en god tilhenger av å bygge hverandre opp - som et forhold skal være 🙂
  9. For eksempel. Når det krangles om hvem som skal stå opp med barna etc så kan kvinnen mimre tilbake til de hete nettene med en av sine tidligere flammer. En DM på et riktig tidspunkt kan være nok.
  10. Nei, problemet er når en først møter motgang så vil hun nesten (gjelder ikke alle) automatisk mimre tilbake til de gode stundene med de andre og lengte tilbake til grønnere gress. Sier ikke at alt var bedre før, men det skulle litt mer til enn å skille seg enn i dagens samfunn. Mange var litt mer fokusert på å redde forholdet enn å gi opp med en eneste gang når det begynte å bli litt vanskelig.
  11. Problemet er at hun alltid vil sammenligne deg opp mot de andre. Det er en grunn til at ekteskapene holdt mer enn i dagens samfunn.
  12. Haglunds Hæl ? har hatt det samme selv. Måtte meisle bort.
×
×
  • Opprett ny...