Jump to content

J.Lomax

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg strøyk to ganger. Det går til slutt.
 2. Jeg har innsett ett er 20 år i sølibat. Høyst frivllig, og tilfreds.....at dette er min greie....
 3. Ble overtalt til å se Moulin Rouge for ca 10 år siden, .... jeg holdt ut ca 20 mi
 4. Jeg er ganske interessert i musikk. Noen produsenter hører man tydelig spor av, selv med ulike artister. F.eks Jeff Lynne (jeg digger ELO) Hør på Roy Orbison, Tom Petty og George Harrison sine skiver prod. av Lynne.... hans gode sound. Men ellers syntes jeg det kan være vanskelig å høre noe konkret. Man har jo Beatles vs Stones. Der er Beatles litt renere og mykere i lydbildet, men på en annen side er de jo stilmessig to helt forskjellige band. Så det jeg egentlig er på jakt etter, som overskriften sier. Vet noen om en låt med samme artist, som er gitt ut to ganger (eventuelt uutgitt/bootleg) med to ulike produsenter, så man kan høre hvor stor betydning en prdusent har. Trenger ikke Beatles med/uten Phil Spectors grove voldtekt/ødeleggelse av i utgangspunktet nydelige sanger.
 5. Jeg skammer meg ikke. Men når man snakker om guilty plessures. Det er jo ikke en objektivt annerkjent sang. Den kommer ofte høyt på ulike lister over dårlige sanger. Litt off-topic. Men andre guilty plessures. Jeg ELSKER Ikea-pølsene av hele mitt hjerte og sjel. Jeg vet at det er det laveste man kommer i matverden....men steike så digge de er.
 6. WorldCup 98 på PC. Snickers. Bekymringsløs ungdomstid.
 7. Jeg innbiller meg at jeg er aseksuell... har ikke noen store ønsker om sex, men ønsker kjærste. Noen som vet hvor man kan finne likesinnede? Noen dating-side eller noe, hvor det ikke er så mye fokus på kjappe treff, og hvor man kan komme i kontakt med andre som kan se verdien av forhold uten sex (eller minimalt)
 8. Bare nysgjerrig. Når man snakker om dårlig sex, hva legger man i det? Er selv snart 40, jomfru og aseksuell, så vanskelig å sette seg inn i det.
×
×
 • Create New...