Jump to content

DårligNavn

Medlemmer
 • Content Count

  952
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

296 :)

Recent Profile Visitors

3439 profile views
 1. Blir interessant å se hvordan situasjonen er om ca 2 uker. 17. Mai nettopp over og det virker som at folk generelt gir en god faen i smittevern nå.
 2. Ikke at jeg har noe særlig dyp kompetanse innenfor område, men å sammenligne markedene i Kina med hjortejakten i Norge blir vel litt feil? Er jo litt andre forhold i Kina hvor alle mulige dyr blir stablet i bur inne på markeder kontra Norge hvor dyrene blir avliva på stedet.
 3. Veldig forståelig, så mye usikkerhet som har vert er ikke akkurat attraktivt.
 4. På høy tid! Egentlig overrasket over at det ikke ble gjort noe FØR markedene ble åpnet igjen, men men. Håper resten av Kina (Og eventuelt andre land, usikker på hvor utbredt dette er) følger etter.
 5. https://direkte.vg.no/nyhetsdognet/news/5ec68e452e01ef00111cde77?utm_source=vgfront&utm_content=direktewidget&utm_medium=direktewidget_nyhetsdognet Flott!
 6. Headhuntere som informerte om personer som ønsker andre jobber? Kilde på dette?
 7. Sverige er for øyeblikket på 8. plass over land med flest døde per 1 million innbyggere. Ikke særlig imponerende.
 8. Stadig mer prispress og mer skal automatiseres - samtidig som behovet for olje kommer til å synke etterhvert som det dukker opp mer miljøvennlige alternativer. Ingen garantier i denne næringen, fremtiden for næringen var akkurat begynt å bedre seg, men situasjonen nå noen måneder senere er jo den at vi har ikke engang blitt ferdig med den forrige oljekrisen før det kom en ny krise.
 9. Jobber selv innenfor olje & gass næringen, det som plager meg mest er usikkerheten. Sliter såpass med å se en trygg fremtid innenfor dette at jeg er på jakt etter andre yrker som frister, finner jeg noe jeg vil så hopper jeg nok på en annen utdanning. Verdt å nevne at jeg ikke er på rigg, men på diverse båter som jobber i olje & gass næringen, lønnen flytter ikke på seg og det er stadig mer fremmed arbeidskraft som erstatter "dyre nordmenn". Jobber også 1:1 system, lengden på turene varierer utifra hvor i verden jeg er på jobb.
 10. Ser ut som at noen utesteder tar dette veldig seriøst, samtidig som at andre ikke bryr seg. Var ikke inne, men gikk forbi noen i går og det såg ut som en vanlig Lørdag.
 11. Rart hvor utbredt corona er i Europa i forhold til f.eks Asia og Afrika hvor det bor mange flere folk som gjerne lever tett oppi hverandre. Noen med en god forklaring på dette?
 12. Menneskeskapt eller ikke, håndteringen til Kina i starten var horribel. Her kunne vi spart oss for mye elendighet.
 13. Trist å se hva som skjer i statene, men må jo samtidig le litt av Trump som har snakket om shithole countries i flere år nå. Stygt redd for at de åpner opp for tidlig, kan jo bli et helvetes leven der borte om de må stramme inn igjen i etterkant. Ser jo hvordan tilstandene er der allerede nå.
 14. Hadde alle holdt seg hjemme og ikke tatt mer enn absolutt nødvendige turer ut av huset så hadde vi blitt ferdig med dette enda raskere, virker ikke som at alle skjønner dette. Har selv såvidt vert utenfor døren siste måneden, er lei av å sitte hjemme, blir provosert over holdningene til enkelte folk.
×
×
 • Create New...