Jump to content

DårligNavn

Medlemmer
 • Content Count

  937
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

282 :)

Recent Profile Visitors

3407 profile views
 1. Har aldri nevnt portforbud og kritikken min her var rettet mot folket, ikke myndighetene.
 2. Kanskje feil av meg å si at folk dør som fluer, uansett så er poenget mitt at folk dør, og jeg syns det virker som at folk i Norge ikke forstår helt hvor viktig det er å ta dette seriøst.
 3. Litt gladnyheter i dag, tallet på innlagte i Norge synker. Håper trenden fortsetter. https://direkte.vg.no/coronaviruset/news/5e7f4cc38e48650018bedc78
 4. Nesten full parkeringsplass på butikken i går, folk kom i grupper med biler og gikk sammen inn på butikken, mange kom til fots også, endte opp med å utsette handlingen når jeg så hvor mye folk som var der. Fortsatt sjokkert over holdningene til folk her i Norge. Rundtom i verden dør folk som fluer, og her krangler vi om at det ikke er mulig å reise på hytta
 5. 296 nye smittede i Norge så tidlig på dagen. Dette er vel ny rekord? Og det er lenge igjen av dagen enda.
 6. Syns Norge har holdt seg ganske stabilt, vi var jo tross alt en av verstingene en stund, men er passert av mange land nå. Mørketallene er nok store, men det er de nok i andre land også.
 7. Asiatere har da gått rundt med munnbind i flere år, kanskje ikke så normalt i Norge, men ser de støtt og stadig om en reiser litt rundt i europeiske storbyer.
 8. Skal du som mener det er forsvarlig at alle kan reise på hytta fortelle meg at jeg ikke forstår hvor ille det kan bli? Beklager, ramlet litt av lasset her nå. Umulig å si hvor lang tid dette tar, men jo mindre folk bryr seg, jo lengre tid tar det. Fatter ikke at det er så vanskelig å høre på myndighetene sine anbefalinger i det som er en meget spesiell situasjon.
 9. Tja, hva med å bare holde seg hjemme så mye som mulig til dette er over? Om hele landet skal reise på hytten i påsken kommer det bare til å ta enda lengre tid før dette er over. De siste 3 ukene har jeg ikke vert utenfor døren mer enn absolutt nødvendig, vert noen få turer på butikken og gått tur i områder med veldig få folk. Er passelig lei av å sitte hjemme nå, derfor er det veldig frustrerende å se hvor lite hensyn enkelte folk tar. Jo mer faen folk gir, jo lengre tid tar dette. Heldigvis er ikke dette for alltid, så kan jeg heller drikke utepils i byen, stikke på fjellet og omgås med folk igjen når situasjonen har roet seg.
 10. Er dere virkelig så selvsentrerte at dere ikke skjønner at dere provoserer folk? Store deler av dette landet sin befolkning prøver nå å bidra med det de kan, noen sitter hjemme av egen fri vilje, noen er i karantene, noen ligger døende på sykehus, helsevesenet jobber som aldri før, en hel haug med folk har mistet jobben sin, folk gjør hva de kan for å hjelpe andre i en trist situasjon, men holde seg hjemme fra hytta? Nei, ikke snakk om! Her skal dere sitte å dra fram menneskerettigheter isteden. Handler ikke nødvendigvis om rettigheter nå, men om å bidra med det en kan i samfunnet.
 11. Det beste med årets påske blir å lese om alle de egoistiske folkene som er forbanna over at de ikke får dratt på hytta midt i en global krise. Jeg finner god underholdning i å lese om dere irriterte hytteeiere som sitter å freser hjemme i sofakroken.
 12. Sant det. Alt i alt er vel ikke den ene så mye bedre enn den andre, blir uansett spennende å se hvordan de velger å løse denne sesongen. Syns synd i pool om sesongen skulle bli kansellert og de skulle sitte igjen uten ligagull.
 13. Har mine tvil når vi ser hvor dårlig storbritannia håndterer situasjonen.
 14. Har i flere uker sukket over dumme briter, svensker og amerikanere, men det norske folk er ikke noe bedre selv. Hyttefolk og alle andre egoister som ikke forstår at vi er i en global krise burde bli fengslet til dette er over
×
×
 • Create New...