Jump to content

Soale

Medlemmer
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

578 profile views
 1. Det er nettopp slik:/ fuktskader og mugg oppover vegg. Takk for svar
 2. Hei, har en sak; Jeg er utleier og da leietaker skulle flytte ut er det mugg og fuktskader på vaskerom pga kran som har stått å lekket i en lengre periode. Vi er uenige om hvem som skal gjøre hva, i følge kontrakten skal leietaker vedlikeholde kraner- og det har ikke blitt gjort her. Men er det riktig at leietaker skal utbedre alt sammen? Vannskader, mugg osv. Hva kan jeg kreve?
 3. Hei, takker så mye for svar det er helt supert, dette kan jeg bruke!
 4. Ikke sant Problemstillingen er vel at jeg må jobbe inn flere timer enn jeg kan ta ut lønn for pga kostnader i selskapet. De må jo kunne ta en helhetsvurdering her?
 5. Nyttig svar! Vil du anbefale å ta en prat med dem for en evaluering av fordelingen?
 6. Det hørtes litt lett ut om jeg er eneste ansatt..🤔
 7. Ja den har jeg lest, men blir ikke å gjøre det med det første.
 8. Nei det går i 0,- med omsetning og utgift
 9. Hei, jeg er uføretrygdet og kan ikke bevege meg hjemmefra men har funnet en måte arbeide på likevel. Jeg har dannet et AS hvor jeg beregner omsetning på 20.000,- pr mnd med utgifter som -leie av lokaler 3000,- (til meg selv) Regnskapsfører 2500,- Varekostnader 4200,- osv totalt skal det gå i 0,- hver mnd med inn og utgifter og lønn som er 0,4g grunnbeløp, altså det jeg kan tjene før uføretrygden blir redusert. Men er dette forsvarbart til Nav? Jeg er redd for å gjøre noe feil men samtidig må jeg opp i en viss omsetning for å kunne arbeide på denne måten. Noen erfaringer. tips og råd her? Takker så mye på forhånd.
×
×
 • Create New...