Jump to content

Soale

Medlemmer
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

453 profile views
 1. Hei, takker så mye for svar det er helt supert, dette kan jeg bruke!
 2. Ikke sant Problemstillingen er vel at jeg må jobbe inn flere timer enn jeg kan ta ut lønn for pga kostnader i selskapet. De må jo kunne ta en helhetsvurdering her?
 3. Nyttig svar! Vil du anbefale å ta en prat med dem for en evaluering av fordelingen?
 4. Det hørtes litt lett ut om jeg er eneste ansatt..🤔
 5. Ja den har jeg lest, men blir ikke å gjøre det med det første.
 6. Nei det går i 0,- med omsetning og utgift
 7. Hei, jeg er uføretrygdet og kan ikke bevege meg hjemmefra men har funnet en måte arbeide på likevel. Jeg har dannet et AS hvor jeg beregner omsetning på 20.000,- pr mnd med utgifter som -leie av lokaler 3000,- (til meg selv) Regnskapsfører 2500,- Varekostnader 4200,- osv totalt skal det gå i 0,- hver mnd med inn og utgifter og lønn som er 0,4g grunnbeløp, altså det jeg kan tjene før uføretrygden blir redusert. Men er dette forsvarbart til Nav? Jeg er redd for å gjøre noe feil men samtidig må jeg opp i en viss omsetning for å kunne arbeide på denne måten. Noen erfaringer. tips og råd her? Takker så mye på forhånd.
 8. Soale

  Klage til kommunen

  Ja, forsikringen dekket innvendig skade, men ikke utvendige. Så dreneringen og egenandel er utgifter jeg har hatt ifbm dette. + Ny trapp, platting og plen.
 9. Soale

  Klage til kommunen

  Hei, jeg lurer på om noen kan hjelpe meg litt på vei her.. Huset mitt ligger i skrånende terreng og en sommer da det regnet oppdaget jeg store vanndammer på plenen min. Jeg har leilighet i underetasjen og advarte derfor leieboeren om hun om at hun måtte følge med, og i løpet av noen dager kunne hun se vann på gulvet. Jeg måtte drenere og bygge opp på nytt de berørte rommene. Jeg fikk dekket innvendig, men ikke utvendig. Forsikringsselskapet mitt søkte om regress pga mistanke om at kummen på oversiden av veien ikke tok unna vann, men fikk avslag. Og da jeg snakket med ansvarlig på kommunen sa han det var oppgjort mellom forsikringsselskapene og avgjort. Pga div omstendigheter ble kun halve huset drenert det året og neste halvdel drenert året etter. Og da ble det gravd fremfor denne kummen såpass langt ned at vi kunne se mengder vann komme frem fra under muren der kummen sto. Jeg har filmet alt og de er virkelig en liten bekk som sildrer rett på huset mitt. Oppdaget også da at en del av bærebjelkene på huset var fuktskadet, og måtte byttes. Jeg ga beskjed til kommunen og de kom å byttet ut kummen. Det viste seg at hele kummen var knust. Så jeg tok kontakt med samme person og ba om å få se avslaget, da viste det seg at det var han selv som hadde avslått. På bakgrunn av "ikke bevis nok". Men nå har jeg altså sendt inn video. Og purret på flere gangen. Og det begynner nå å bli et år siden. Så, jeg lurer på; er det noen andre instanser som kan hjelpe meg ifb med denne saken? Hvordan går man frem for å bli hørt? Hva er mine muligheter til å få kompensasjon? Hva er sjansene mine og hva kan jeg gjøre? Takker på forhånd for innspill i saken.
×
×
 • Create New...