Gå til innhold

Lyncs

Medlemmer
  • Innlegg

    880
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Lyncs

  1. Ja det går om jeg forandrer på den kopierte teksten men det blir en del unødvendig merarbeid dersom det kan gøres enklere ved å f.eks forandre noen innstillinger.
  2. Jeg har fått med domene. Jeg kontaktet også kundeservice hos Domene.no men fikk bare derfra svar om at filezilla er et FTP program og derfor setter den det som type.
  3. OK. Men er det eneste måten å gjøre det på eller er det mulig å endre innstillinger i Filezilla slik at jeg får riktig adresse derfra?
  4. Ja de ligger i den mappen men Filezillas kopi til utklippstavla begynner med ftp://
  5. Jeg har nå endelig klart å logge meg inn og fått overført noen filer men når jeg høyreklikker på filene og trykker på "kopier nettadresse til utklippstavle" og deretter limer den inn i adressevinduet på Firefox, får jeg beskjed om å åpne den i en annen app. Dersom jeg da f.eks velger å åpne den i Google Chrome så får jeg der følgende melding: "Ingen dokumenter samsvarte med søket"
  6. Jeg har muligens skrevet inn feil passord men når jeg går inn på domene.no og prøver å registrere et nytt passord så skjer det ingenting, dvs. at markøren i fanevinduet svinger frem og tilbake en god stund før jeg får opp Gateway Timeout. Det som også skjer da er at jeg ikke lenger får kontakt med andre deler av nettsiden deres på en god stund selv om jeg åpner de i andre faner, så det virker som om dette setter min tilgang til serveren deres ut av spill.
  7. Politiet burde selvsagt tatt dette på alvor men det er ikke slik det fungerer og det vil nok desverre alltid være slik at de beskytter hverandre på tvers av lover og moral. Nåde dem som gjør noe annet. De går en sikker skjebne i møte..
  8. Jeg får følgende meldinger: Status: TLS-tilkobling etablert. Status: Innloggingsdata inneholder ikke-ASCII tegn, og tjeneren støtter kanskje ikke UTF-8. Prøver lokalt tegnsett. Kommando: USER [email protected] Respons: 331 User [email protected] OK. Password required Kommando: PASS ****************** Respons: 530 Login authentication failed Feil: Kritisk feil: Klarte ikke å koble til tjeneren
  9. Jeg så en youtube video for en del år siden der en person stekte en dypfryst biff i en slik ovn en gang og det klarer man vel ikke om den varmes opp kun fra utsiden som i en vanlig stekeovn.
  10. Det har faktisk hendt at forhenværende politifolk har fortalt i media om dette men dersom de hadde fortalt det når de var ansatt så hadde de hatt kort tid igjen hos etaten. Men slik er det egentlig over alt både i offentlig og privat sektor der folk har måttet slutte og gå over på uføretrygd etter å ha blitt mobbet ut av arbeidsplassen fordi de har varslet om uregelmessigheter.
  11. Jeg vet at det finnes slike som gir en talemelding på forhånd slik at man evt. kan avverge at hele huset vekkes oppp om man svir noe på komfyren en sen kveldsstund. Trenger derfor tips om noen slike og gjerne noen som ikke er svinedyre.
  12. Man skal ikke ta for gitt at slike uniformerte drittsekker mister jobben sin. Galningen som utførte disse skadene på en harmløs person som bare slo seg litt vrang, jobber i dag videre som etterforsker og inne på hans kontor er det ingen vitner, så der kan han jo bare slå i vei så mye han vil.
  13. En del stekeenheter til mat med infrarød varme ser lik ut som vanlige glødetråder men disse skal visstnok varme opp maten fra innsiden. Hva er forskjellen på den varmen og varme fra en vanlig stekeovn? Er det mulig å få tak i tynne varmekolber med infrarød varme også?
  14. Dersom jeg har en varmekolbe innlagt i et hulrom i en gjenstand og ønsker at temperaturen rundt kolben skal være ca. 80 grader, er det da mulig å beregne hvor mye effekt jeg trenger til det formålet?
  15. Jeg tenkte at det muligens kunne være en kopi av darligere kvalitet enn originalen. Jeg vet at Temu selger mye slikt som ser identisk ut på bildene men er kopier av dårligere kvalitet.
  16. Denne koster mange ganger mer enn denne selv om de ser ganske like ut. Er det samme produkt?
  17. Jeg kjøpte en rimelig variant til rundt hundrelappen hos Jula men den holdt bare noen få ganger før den gikk i stykker og jeg kjøpte derfor en ny av samme type med samme resultat. Trenger derfor tips om noen av god kvalitet som viser nøaktig temperatur uten at de er svinedyre.
  18. Det florerer av politifolk som ikke er helt gode men de legger skylden på voldsofrene deres og kaller dem for løgnere som dikter opp disse historiene. De fortsetter den dag i dag med å påstå at den ekstreme voldskulturen deres mot arrestanter i Bergen på 70 og 80 - tallet ikke eksisterte fordi det ikke finnes "vitenskapelige bevis". Dette til tross for at politiinspektør Carl Mentz Rynning Tønnesen gikk ut offentlig og påstod at de fikk som fortjent og "man kan ikke lage omelett uten å knuse egg"-
  19. For å felle hele eller deler av trær på andres eiendom må man ha grunneiers tillatelse. Men hvordan er det da når eiendommen står oppført som jordsameie med tre ulike bruksnr? Holder det da med å spørre en av dem eller må man ha tillatelse fra alle tre?
  20. Her kommer Guddal igjen med uttalelser i et forsøk på å få forhåndsprosedert saken slik at syndebukken skal frifinnes. Og TV2 er ikke særlig bedre de heller siden de velger å publisere slikt vrøvl. https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/innsatslederen-har-mistet-respekt-for-spesialenheten/16583866/
  21. Hva er max volum microbølgeovn på markedet i dag? Tenker da ikke på industrielle maskiner men til forbrukermarkedet.
  22. Jeg ser de selger noen her til lands i underkant av kr. 2000.- og lurte derfor på om det er noen her som kan anbefale noen gode rimeligere som man f.eks kan kjøpe fra ebay el.l? Jeg trenger et som jeg kan ha i bilen når den er parkert og som ikke trekker noe særlig strøm slik at batteriene varer i ukesvik. Noen forslag?
  23. Er det mulig å finne numre til eldre utgående samtaler på en android? Jeg tenker da på samtaler som er gjort på en tidligere telefon enn den jeg har nå. Kan man evt. finne fram til disse ved å bruke pc-en istedenfor telefonen?
×
×
  • Opprett ny...